Ilze Andersone

Vai kāds pazīst šādu personu no Lielvārdes, tagad mitinās Ogrē - Ilze Andersone?

Cietušais , 2019-11-24 01:43:24

Personīgi nepaqzīstu bet ir dzirdēts ļoti daudz par viņas izdarībām. :D

kejkej , 2019-11-24 09:20:05

Vari aprakstīt kaut ko?

Cietušais , 2019-11-24 09:46:25

pazistu loti labi sadu personu, ko vina ir izdarijusi neko nesmu dzirdejis

janis , 2019-11-26 14:28:49

Šis jau sāk kļūt interesanti, laikam, tad es ar vēlētos zināt ko šī persona ir tādu izdarījusi, kad tiek meklēta?

mahinators , 2019-11-26 15:59:18

es ar gribetu zinat, jo fb ar bij likts raksts par vinu

janis , 2019-11-26 16:17:09

viņa smuka?

Antons , 2019-11-26 17:47:42

Anton, ja smuka, varēsim dalīt uz pusēm?

Zintis , 2019-11-26 21:44:36

Nabaga cietuso vina pameta jo saprata ka vins reali psihs cilvecins! Terorize vinas gimeni! Izseko un neliek mieru viniem! Izkenga vinu ka vien ispejams! Jo vina atteicas ar vinu but kopa! Tas cietusais ir Ogre Sushi ipasnieks Jevgenijs Leonkovs! Vins ari terorize savus darbiniekus! Daudzas aizgajusas no turienes jo esot uzmacies un nelicis mieru! To vins tagad dara Ilzes gimenei! Sis cilveks ir sliktaks pat pa Ilzi!

Andzejs , 2019-11-26 22:34:03

Pats ar so personu(cietuso) esmu saskaries personiski darba joma! Nekas pozitivs! Ka ari ar vina brali kurs sadzeroties vispar jobnutais!

Andzejs , 2019-11-26 22:36:51

Varu pateikt tikai to labāko pa šo sievieti! Ļoti daudz palīdzejusi manai ģimenei, zināms ka daudziem viņa ne patīk, jo sasniegusi daudz pašas spēkiem! Un īpasi ienaidniece tiem kam kauns ko acīs pateikt, bet caur internetu aprunā un nozākā! I
Bet to ko šī( cietusī) persona darās ir ārprāts!
Vins vinai palidzēja un tagad pazemo viņas ģimeni, jo Ilze salauza nabadziņa ego! Pameta un atteicās būt kopā! Tagad viņš, viņu šantazē terorize kaimiņus, kur viņa irēja saimniekus, kā arī apmeloja darba vietā, izķengā soc tiklos, jo zin ka Ilzei pagatnes rēgi kas nebijuši acis spējī pateikt, bet arī izķengājas! Izseko Ilzi un viņas bērnus!
Jevgēnij L! Beidz terorizet šo ģimeni ja nespej samierināties, ka tevi pameta iemacies izturēties cienīgi nevis ar varmācību uzbāzibu terorizēšanu. Man draudzene pie tevis strādaja vasarā ka tu pret darbiniekiem izturies??? Nav brīnums ka Ilze nepiekrita palikt ar tevi! Jo pat darbinieki mūk no tevis un tagag tu uzskati ka Ilze apkrapusi tevi! Liec viņu mierā!

Kristine V , 2019-11-27 07:33:53

Varu pateikt tikai to labāko pa šo sievieti! Ļoti daudz palīdzejusi manai ģimenei, zināms ka daudziem viņa ne patīk, jo sasniegusi daudz pašas spēkiem! Un īpasi ienaidniece tiem kam kauns ko acīs pateikt, bet caur internetu aprunā un nozākā! I
Bet to ko šī( cietusī) persona darās ir ārprāts!
Vins vinai palidzēja un tagad pazemo viņas ģimeni, jo Ilze salauza nabadziņa ego! Pameta un atteicās būt kopā! Tagad viņš, viņu šantazē terorize kaimiņus, kur viņa irēja saimniekus, kā arī apmeloja darba vietā, izķengā soc tiklos, jo zin ka Ilzei pagatnes rēgi kas nebijuši acis spējī pateikt, bet arī izķengājas! Izseko Ilzi un viņas bērnus!
Jevgēnij L! Beidz terorizet šo ģimeni ja nespej samierināties, ka tevi pameta iemacies izturēties cienīgi nevis ar varmācību uzbāzibu terorizēšanu. Man draudzene pie tevis strādaja vasarā ka tu pret darbiniekiem izturies??? Nav brīnums ka Ilze nepiekrita palikt ar tevi! Jo pat darbinieki mūk no tevis un tagag tu uzskati ka Ilze apkrapusi tevi! Liec viņu mierā!

Kristine V , 2019-11-27 07:35:44

Varbūt pastāstiet sīkāk ar kādiem pašas spēkiem viņa sasniedz to visu daudzumu? Nekautrējaties

Cietušais , 2019-11-27 08:34:57

Kur tad komentārs pazuda? Kauns palika? Bail iedzīvotājiem atbildēt kā no celtnieciņa palīga kluvi par 3kafeinīcu sushi ogre jeb tagad jaunais nosaukums "papa suhsi" īpašnieku? Kur nodokļu maksataju naudina paliek? Kada partija sponsore tevi Jevgēņij Leonkov??? Nu nu pastāsti? Tautai? Citus esi spējīgs terorize ēt, bojat auto Ilzei, biedet viņas bērnus, terorizējot kaiminus, publiski apkaunojot citus esi spējīgs a savas krapniecības ko dari slēp! Kaunejies būtu!

Kristine V , 2019-11-27 20:02:40

Kristine V ir jau tā pati Ilze. Tu Ilze agru vai vēlu, pa savu purnu dabūsi.

Viktorija , 2019-12-12 09:47:02

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet