DARBS
Sveiki, esmu strādīgs 19 gadīgs jauneklis, meklēju darbu pa vasaru, no darba nebaidos, var piedāvāt visādus darbu, fiziskais labs. Vēlas Ogrē, bet izskatīšu arī citus piedāvājumus. Kaitīgu ieradumu nav, ar alkoholu neizraujos
Pastaigā pa Ogri un pameklē. Neviens tev darbu, uz paplātes nepienesīs.
Kuš, kuš, vai es pārkāpu robežas te to pajautājot?Tādi asprāši oi, oi.
Circenis malacis. Cilvēks izmanto dažādus veidus kā atrast darbu un šeit ierakstot paplašinās iespēja, ka kāds, kurš var piedāvat darbu, to ieraudzīs. Var jau kā idiņš staigāt apkārt un dienā fiziski apzināt dažus potenciālos darba devējus, vai arī šeit daudz reižu vairāk ar vienu ierakstu . Tā saucās smadzeņu kustināšana un uzņēmī
ba bet dažiem jau tikai gudri pakomentēt...
Lai veicas
Circeni - veiksmi Tev darba mekleejumos!
Un nenjem veeraa shii foruma ''dusmu puukjus'' kuriem lielaako prieku sagaadaa nolikt citus.
Mekleejot darbu ir jaaizmanto visas iespeejamaas opcijas.
Man ar nervu stabilitāti viss kārtībā:)
Paldies, gribu strādāt, dodiet darbu
bet tu neuzradiji telefona numuru ne e-pastu,ka tev piedavat?
??? , 2019-05-22 15:10:10 : Tas ir pirmais kas liecina ka gribētājs nav pārāk izglītots kur nu vel pieredzējis jelkādos darbos vairāk par lāpstu un slotu:) Taču uz tādiem jau ķoķas un ģaģas priekšā:)
uzvelc sarkanu džemperi un aizej uz RIMI
Lunis ir Lunis:D
Lunis nav gudrs,vienu laiku bija prieks,ka vins kluseja,tagad visur savu degunu....
Piezvani 22002520. Darba vieta Ciemupē, granulu pakošana. Ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu.