dimantu kalns
dubļu kalns bērni nosmērējā dabūjām braukt mājās pasākumi vienkārši naivi
Man atkal tracina, ka tiek pie epasta adresēm caur Pīlādzīti un Svilpastēm un tik sūta savas reklāmas. Vai tiešām nav cita veida kā uzrunāt vecākus?
Mums uz bd izlaidumu ar pienācās viena (!) biļete. Izmetām to ārā...
mani tracina tie primitīvie pasākumi, vienreiz aizbraucām ar 2 bērniem, bērni prasījās mājās jau pēc pus stundas. Nu cik var sūtīt tos ielūgumus un reklamēties!
Nu ja, Svilpastēs taču meita dzied
mani nogalināja cena, kas jāpareizina uz ģimenes locekļu skaitu! Viens vienīgs bizness - taču ko gan var gribēt, ja runājam par Dimantiem!
Man patīk Ogrenet tolerance - reklāmrakstu par šo pasākumu nevar komentēt - tad jau tauta būtu laicīgāk šo rūpalu norakusi :)
Kā nu katrs grib, tā reklamē savu biznesu un pasākumus! Šķiet, ka Dimantu kalna īpašnieki taču nevienu aiz rokas nevelk pie sevis, nevienu dubļos negāž..., bet ja bērns skrienot nokritis, vai elementāri nosmērējies dubļos - ko nopelt pasākumu - neviens jau nav vainīgs, ka ārā laiks neīpaši pievilcīgs...
Man gan ir prieks, un kaut vairāk tādi entuziasti būtu vairāk, kas rīko pasākumus ģimenēm!!! Un, kādēļ gan būtu pasākums pa velti jārīko???Zvēriņiem jau barība no gaisa nekrīt, elektrību HES ražo, bet par to jau arī jāmaksā - viss saistās ar izdevumiem!!! Un reklāmrakstā tas nav nodēvēts kā labdarības pasākums ar bezmaksas ieeju, tā kā katram taču izvēle savās rokās!!!