kultūras baudīšana
acinājums jaunajām māmiņām!!! ļaujiet baudīt kultūru, neņemeit līdzi visur savus zīdaiņus, kuri protams tieši prikšnesumu laikā grib ēst, kakāt un protams čīkstēt....Ogres mūzikas skolā jau kuro gadu eju uz skolnieku koncertiem un katru reizi VIENS UN TAS PATS!!! Vai tiešām jums liekas ka visiem pārējiem ir jāsakož zobus un caur mazu bērnu raudām jāmēģina saklausīt kā skolēni uzstājas??? nē, es to negribu un daudzi to negrib. Protieties! cieniet sevi un citus!!!
Jā es tāpēc pārstāju apmeklēt Ogres operas svētku pasākumus , diemžēl Ogrē raksturīgi vecāki visus vazā mazus bērnus un nespēj negrib tos valdīt
Var jau saprast māmiņas, kurām nav ar ko atstāt mazos, bet šoreiz es noteikti piekrītu sejai - mazuļu čīkstēšana traucē ne tikai skatītājiem, galvenokārt jau traucē pašiem jaunajiem māksliniekiem, kuri nemaz vēl tik droši uz skatuves nejūtas. Arī skolas koncertos ir līdzīgi - ne māmiņas pašas ko dzird un redz, ne pārējie... Žēl bērnu, kuri ir gatavojušies koncertam un cenšas visai tai jezgai zālē nepievērst uzmanību...
NORMĀLI arvālstīs bērnus līdz skolas vecumam parasti ne "Bērnu" koncertos vispār neielaiž , pilnīgi reāli.
un arī Ziemassvētku dievkalpojumus nevar izbaudīt mazuļu īdēšanu dēļ.Var jau saprast,ka jaunajiem vecākiem arī gribās svētku baudījumu, taču... diemžēl ne paši dzird, ne citiem ļauj baudīt...
Pilniigi piekriitu!! Muuzikas skolaa vakardienas koncertu bija gruuti baudiit, un mazajiem maaksliniekiem, domaaju, bija iipashi gruuti...Taa ir necienja pret apkkarteejiem beerniem un vinju vecaakiem, pret skolotaajiem...
Gribētos arī atgādināt koncertu apmeklētājiem- izslēdziet vai uzliekiet klusuma režīmā savus telefonus.Tas attiecas arī uz pedagogiem.
sancis "Lētāk iegadāt "Tīkla slapētāju" , pārsimt EUR un klusums uz pasākuma laiku garantēts
Pilnīgi piekrītu, man ir 2 bērni, bet, kad bija zīdaiņa vecumā vienmēr atstāju uz to brīdi kādam, jo zinu, ka pati nevarēšu mierīgi nosēdēt un citiem traucēs.
Ja arī Jūs ņemiet tos bērnus, tad kad raud izejiet āra netraucēti, jo vienmēr ir kāds risinājums.
Dzemdē kā fabrikā ražo makaronus, a pec tam tikt galā nevar! Kauns!