Autoskolas Ogrē

Labdien!
Vēlos savu vidusskolnieku sākt laist Ogrē autoskolā. Zinu, ka šādi forumi jau ir arhīvā, tie ir krustu šķērsu izlasīti, tomēr tie noveco un arī laiks iet, informācija noveco.
Lūdzu iesakiet man autoskolu, kura nenoplēsīs 9 ādas, sagatavos kārtīgu braucēju, (ne tikai ķeksīša pēc paņems naudu par teoriju), kā arī nodrošinās kvalitatīvas braukšanas nodarbības, lai mans bērns būtu ne tikai kaut ko iemācījies, bet būtu tiešām labs autovadītājs. Lai braukšanas nodarbībās viņš tiktu reāli apmācīts.
Izlasot nozaru katalogu, skatos, ka autoskolas mūsu pilsētā savairojušās kā sēnes pēc lietus, taču uz kuru iet, neiet, kura slēpj kādus zemūdens akmeņus?

Mamma , 2014-09-03 10:59:18

Ja vidusskolniekam ir 18 gadi tad var mēgināt,bet ja nav tad tā ir naudas izmesšana

J.L. , 2014-09-03 11:21:29

ir 17.
18 paliks ziemā. Vēlos, lai uz 18 gadiem viņš jau ir sagatavojies eksāmenam.

Mamma to J.L. , 2014-09-03 11:29:31

Autoskola "Respekts", un instruktors Uģis Albertiņš. Teorijas stundās pie Edgara visu var saprast un viegli iemācīties, un instruktors Uģis ļoti labi iemāca, un nav naudas kāsējs.

Es , 2014-09-03 11:44:50

Jaunā autoskola "Tīģeris" arī ir tīri labā. Galvenais, ka atrodas pašā centrā un nekur tālu nav jāiet.

Es , 2014-09-03 12:14:44

Ar Respektu pieredze ir so-so. Teorijas nodarbības normālas. Taču telpās vietu skaits ir mazāks, nekā paredzēts grupai, kas tiek uzņemta. Nodarbības notiek diezgan lielā šaurībā. Daudzi sēž ārpus soliem uz parastiem krēsliem. Visai neērti, ja 3 h ir jāpieraksta teorija.
Viss būs normāli, ja izvēlēsities šīs skolas instruktorus, bet, ja gadījumā ne, rēķinieties, ka naudu par 2 braukšanām pazaudēsiet. Līguma noteikumi paredzot, ka jāmaksā par šīm 2 braukšanām, kamēr nesamaksā, neatdod braukšanas karti. Un kad Jūs pieprasāt savas 2 braukšanas, par kurām esat maksājuši, pretī ir vienas vienīgas atrunas, ka tas nav nepieciešams. Ņemot vērā, ka cena ne pārāk atbilst kvalitātei un ir samērā liela, tad 2 braukšanu maksa arī iet kā "ziedojums" skolai. Bet kaut kā taču ir jāpiepelnās. :) Ja Jūs tas apmierina, droši ejiet un mācieties!
Savukārt par Uģi kā braukšanas instruktoru atsauksmes ir dzirdētas labas. :)

Bella , 2014-09-03 12:49:56

RESPEKTĀ arī ar teorijas grupām ir bardaks - teorijas apmācības beidzas, bet valsts eksāmenu var kārtot tikai pēc mēneša, jo izrādas, ka pēc papīriem tu esi citā grupā, nevis tajā kurā Tu ej reāli.

Kārlis , 2014-09-03 13:11:48

Gāju Respektā - valsts exāmenus nokārtoju ar 6 reizi

Driver , 2014-09-03 13:16:15

Jā, es arī atceros, ka nedrīkstēju neko darīt kādu laiku, laikam mēnesi, es biju neīstajā grupā, sarakstos nekādos nebiju, atnāca CSDD pārbaude, man bija jātēlo, ka es tur neesmu. :D Prikoļna!

Jānis , 2014-09-03 13:17:51

Neejiet pie Andra, tas ir vienīgais ko varu ieteikt!

Kundze , 2014-09-03 13:27:10

Stīpnieks! Nebūs lēti, bet toties kvalitatīvi.

Berta , 2014-09-03 18:01:43

Koni ir OK

Aija , 2014-09-04 08:57:31

Ja patīk klausīties kristīgo radio, tad uz tīģeri var iet :)

lauva , 2014-09-04 09:14:49

Es arī neiesaku RESPEKTU - krāpnieki! Lai saņemtu braukšanas karti ir jāmaksā par divām pēdējajām braukšanām (40-50 EUR) - kaut kāds sviests. Tās braukšanas reāli būs pēc pus gada. (Normāli ir, kad saņem pakalpojumu un tad maksā). Bet beigās tās pēdējās braukšanas parasti nenotiek, jo pēkšņi Tu brauc labi un Tev pēdējās divas braukšanas vairs nav vajadzīgas, bet naudu atpakaļ nedod. Vai arī cilvēks pēc pus gada vairs neatceras, ka jau ir samaksājis par pēdējām divām braukšanām un pēdējajās braukšanas reizēs kā parasti samaksā tos 20 EUR (vai cik jau tur tagad ir). Viss tur ir izdomāts tā lai pēc iespējas vairāk nokāstu un apčakarētu Tevi.

mika , 2014-09-04 09:27:15

te ir labs raksts tieshi par autoskolu izveeli ogree un cenaam http://autoskola-eksperts.com/autoskolas-ogre/

latviete , 2016-05-01 15:24:47

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet