Paldies!
Paldies Anitai Asjukai par šodienas izrādi bērniem! Patika gan man, gan manam sīcim. Negribētos neko pārmest, bet kā jau visam gaišajam ir arī sava ēna - pēc izrādes notika pārsteigums, kur aktieris zaķa maskā iesaistīja bērnus rotaļā un pēc tam dalīja bērnudārziem saldas dāvanas. Man bija grūti savam trīsgadīgam bērnam paskaidrot, ka tas nav paredzēts tiem, kas atnāca privāti! Tiešām gribas no sirds novēlēt biežāk rīkot līdzīgus pasākumus mūsu bērniem un pateikties visiem par to organizēšanu!
Jebkurš pasākums ,kas tiek organizēts bērniem vai pieaugušajiem,sagādā prieku.Pateicība tiem cilvēkiem,kuri organizē un ,kuri sponsorē. Šoreiz saldumi bija bērniem no dārziņiem.Es savam būtu tā arī pateikusi un vienlīdz paskaidrojusi,ka mēs abi arī iesim pirkt saldumus uz veikalu.( mums pieaugušajiem arī vienādi nedala ne prēmijas,ne ieejas biļetes uz kādu pasākumu utt.) Saprotu,ka šoreiz visiem par velti bija dāvāta teātra izrāde.
vai tā pati kas veido Ogres tēlu?
Vienīgais man nebija skaidrs tas kāpēc par bērnu audžu mammām nosauca vadītājas????Vai tad viņas visu dienu ņemas ar mazuļiem???Audžu mammas taču ir audzinātājas,bet viņas kā vienmēr nogrūda malā un vadītājas saņēma dāvanu kartes no domes.Nu tad lai arī audzina tās audžu mammas..