Masāža
Kur Ogrē ir labs masieris ? Masieris pie kura var sūtīt vīru! Liela bija mana vilšanās, ka apmeklēju Heliosu - jauna masiere iespiestos leginos, kur stringi labi spiežas cauri un krekliņā, zem kura košs krūsturis? Kādus pakalpojumus viņa īsti piedāvā? Pajautāt drosmes pietrūka - laikam apjukums. Masāža jau nebij slikta, bet izskats mani baisi nomulsināja.
Kura izmēra krūtis Helios dāmai?
Neapskaužu to vīru...
Kur atrodas Helios?
masē pati savu veci!
Glamour pie Julijas!
Helios ir laba masiere - Irina. Nav jauna, nav veca, apģerbs vienmēr bija pieklājīgs :)
Pārogrē Vidzemes ielā.... Dzelceļa pusē. Ļoti jauka un zinoša masiere.
Jūties nepārliecināta par sevi? :D
Mani vienmēr Heliosā masē Irina, pieklājīga sieviete halātā un normālā vecumā.
Irina Heliosā vairs nestrādā, bet gan Orhidejā pie baznīcas (ja vien Heliosā nebija divas Irinas).
Bet, jā, aizsūti savu vīrieti pie Iras - patiks. Numurs 29777901
Ja tiešām vaina tikai apenēs un krūšturī, masējot jūsu vīru, varu arī nevilkt.
Natalija ir vislabaaka Ogree 25981524
>masierei
Vari nevilkt !
Jā, acīmredzot tas skaistuma centrs (skaitās veselības centrs?) piedāvā cita veida pakalpojumus! Lauki, tomēr paliek lauki! Ja mediķim (sorry, varbūt nemaz nav mediķis?) nav ētikas, diez vai kādreiz būs! Jā, mediķi strādā pieklājīgos halātiņos!
Sen nav būts, bet "Pajumtē" vēl pirms dažiem gadiem bija izcila masiere ar medicīnisko izglītību un ļoti spēcīgām rokām. Ceru, ka viņa vēl nav pensijā.
helios tiešām iebraucis grāvī ar masierēm, sākumā viss it ka bija ok, pēc tam divas žannas zem viena diploma, tagad divas daces jaunceptas, pazems inteliģences līmenis meitenēm
Lai vīrs sāk piekopt sportiskāku dzīves veidu un masieri nevajadzēs, nekas nesāpēs un būs arī aktīvāks prekš pašas.
Man ļoti patīk D. Bratuškina, 26522550, Mālkalnes pr. 34, superīgi visu taisa, nav nekādu pretenziju.
Didzis Bērziņš kurmājā
Vislabākais masieris ir Didzis no Kūrmājas!