OTV
Vakardien sanāca paskatīties OTV. Labāk nebūtu skatījusies. Ar steigu ir jābeidz izšķiest valsts naudu. Ja vēl raidījums, ko Andris Krauja vada varētu būt +/- (ar nosacījumu, ka formāts tiek uzlabots un kādi cilvēki tiek aicināti studijā), tad (pat nezinu kā sauca - ziņas vai kas), kur meitene pati uzjautrinājās par Twitter twitiem, ko bija izlasījusi pa dienu - ZEM KATRAS KRITIKAS. Ja nav govij piens, tad nav .. nevajag iztaisīties par to, kas neesam. Tīri labi pietika, kad OgresTV veidoja sižetus RE TV.
tos raidiijumus netaa var redzeet?
tos raidiijumus netaa var redzeet?
Es savukārt nekur nevaru atrast OTV programmu, viņi tur labas filmas rāda, bet nevar saprast kad un cikos.
Nezinu, šaubos, ka netā var redzēt. Tur visu dienu rāda vecas RKS filmas.
Man GADIJAS ! Pirmo reiz pa ~15 gadiem trāpīju uz OTV izrādās man TV tāds pēkšņi ieviesies , tā neko kamēr mājās strādāju veselas 3 ! Vecās Rīgas kinostudijas filmas nolūrēju. Tādas ko 100 gadus neviena TV nav rādiusi. Bet bez programmas protams vāji , LAIMES spēle. Uz "Oriģinālraidījumiem" gan netrāpīju .
es būtu priecīga,ja man rādītu OTV un Kraujas j-kungu un citus brīnumus :(
Kā var strādājot noskatīties 3 filmas? Laikam adi vai tamborē,mana vecmamma tā mācēja.
Tiem, kam ir Lattelecom dekoderi - restartējiet tos. Tā arī es tiku pie OTV :D
Bet tiem, kuriem ir parastais pieslēgums no ex IMEs un tagadējā Baltcom - kā tie lai redz OTV?
Aiaijaa : AHA tieš tā ar tiku pie šās:)
adītājas mazdēls: Nuu ja darbošanās birojā tad tur man 3 ekrāni uz diviem strādā uz trešā var palūrēt TV vai Trubu ja nevajag darbam:)
Es ar izmeklejos programmu. Šeitan OgreNetā iedibināts nosaukums OTV programma + nedēļas dienas, bett- nā ni... Kaukādos vakaros tur ĒriņNiedra rāda Latvijs vēsturi- ļotintresanc raidijums. OgreNet, saņemieties nopublicejiet programmiņ, luc, cikTurTā darba.
OTV pašlaik atrodas manu mīļāko kanālu sarakstā, tik daudz raidījumu par vēsturi un filmu !! ļoti patīk ! :)
Man ļoti patīk šis kanāls - tiešam saturīgs. Tagad tik jāveido jauns ieradums to biežāķ uzslēdzot :)
http://www.onradio.lv/lv/tv-programma/OTV/2009/
Kāda adrese jāieraksta,lai redzētu OTV,ja ir VIASAT šķīvis?