vēlos īrēt telpas kultūras centrā
Sveiki, vai kāds varētu pateikt - ir iespējams izīrēt telpas Ogres kultūras centrā? Sludinājumu portālos nemanīju un viņiem savas mājas lapas nav.. Varbūt aiziet uz vietas apjautāties? Vai ir zināma vēl kāda laba vieta nelielam veikalam, vēlams Ogres centra tuvumā?
Kā NAV ir viņiem savs WEBs tik labi paslēpts http://ogreskulturascentrs.wordpress.com/ , Kādreiz jau viņi īrēja visiem pa labi kresi metot laukā pulciņus studijas utt. Ka tagad atceros ka Zadvinska mūs izmeta atbrīvojot telpas "Zīlēšanas salonam" :) Vēlāk gan visis izmeta sabāza Ogres pašvaldības iestādes .
Nu, taču, piezvani un pajautā! t. 65035960,65024680,65035959
Bij. Ogres komercbankā uz Brīvības ielas, pils. centrā, stāv brīvas, tukšas telpas, nemaz nav jāblīvējas iekšā Kultūras centrā! ;D
Liels paldies :)
Luni - Tu domā par tām telpām pirmajā stāvā, vai ne? Tur, kur var arī no otras puses ieiet? Man tās interesē
1 pīpis - komercbankā tomēr telpas ir daudz par lielu, man vajadzētu daudz mazāku platību :)
Vēl ir ļoti labas izremontētas telpas Brīvības ielā 21,blakus jaunajai M.Pūres beķerejai.Zvani Guntai 26462010,tieši telpas veikalam.
Tur 7 ādas nenoplēsīs? Īpašnieks esot riktīgs knauzers...
tieši tā, padoma, kapēc tik ilgi stāv tukšas tās telpas centrā,..tatad kas nav tik labi kā izskatas...
Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith