Katoļu Līgo pasākums 23. jūnijā !!
Katoļu Līgo pasākums 23. jūnijā !!
23. jūnijā ikvienam kristietim piedāvājums svinēt Jāņus latviskā un kristīgā garā.
Ņemot vērā latviešu izceļošanu labākas dzīves meklējumos uz ārzemēm, tad vēlos pulcēt šīs zemēs palikušos latviešu kristiešus uz kopīgu latvisku pasākumu, ieskaitot pastaigas gar jūru, un protams, ka arī būs iespējamas naktsmājas tālākiem braucējiem, bet pārējiem nakšņošana teltīs. Kristiešu Jāņu pasākums notiks Bolderājā. Ir ērta satiksme no Rīgas.
* Programmā- kopīga ugunskura kurināšana, šasliku cepšana, kopīgas dejas, arī sadziedāšanās , rotaļas , arī pārgājiens uz jūru un viss, viss pārējais latviskā un kristīgā garā+ protams, ka fotosesija !
Vietu skaits ierobežots, pieskatieties, lūdzu laicīgi, spiežot uz šī linka:
http://www.draugiem.lv/group/16007314/
IZCILI , konservatīvajiem ticīgajiem pagānu svētku pasakumss :):)
Man arī kaut kā kopā neiet kristietība ar pagānu svētkiem.
Šādā gadījumā gan tam Jānim vajadzēja sevi atšifrēt, jo doties kaut kur uz Bolderāju ar nezināmiem ļaudīm...
Un tajā adresē info ir tikai apstiprinātiem biedriem.
un šašlika cepšana būtu latviska vai kristiga tradīcija?:-)
Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith