Lielvārdes mūzikas skola
Prieks par skaisto koncertu, ar gandrīzvai bēru noskaņojumu... diemžēl Antonijs pamet Lielvārdes mūzikas skolas vadības grožus, līdz ar viņu, viņa talantīgā ģimene.Vai tiešām lielvārdiešiem nav ko teikt? Pats vainīgs? Par ko, par to, ka strādā, neskaitot stundas, pēc tam, lai kaut kā samaksātu par nakts un brīvdienu darbu, pieraksta stundas?Mūža ieguldījums Lielvārdes muzikālajā dzīvē, panākumi, godalgas, izauklētas slavenības un tagad- ārā ar negodu, pazemojumu, bez kompensācijas...Lielvārde, mostieties, nost ar Balodi, kurš uzstāj Klepera pazemošanu, kaut deputāti ir pret atlaišanu! Vai tiešām Antonijs tagad būs lielākais noziedznieks,kam paliekot bez darba, būs nabaga Lielvārdes domei jāatmaksā zaudējumi?! Lielvārde!!! Nākamgad Jums nebūs "Mikauši", nebūs skaistie un kvalitatīvie bērnu priekšnesumi, ja pieļausiet šo pazemojumu. Jāceļas kājās pret Balodi!
Kurš to pieļāva?!!! Par koncertu nevienā portālā ne vārda, ne bilde. Tiešām, vai Kleperi- gods kam gods par smago darbu nav pelnījuši aiziet vismaz ar godu? Kaut gan vēl strādāt un strādāt...
Jūs vienkarši nesaprotat Baloža funktieri , viņš pilnīgi atklāti saka "Ja nevajag MAN nevajadzēs nevienam , MAN nevajag " . Balodis muziķeni neapmeklē VIŅAM nevajag , visa atbilde.
Man pašam sava dziesma!
Balodim nav muzikālās dzirdes, tāpēc jau arī koncertā nebija- kādā pažobelē žūžoja ar nākamo ielikteni muziķenē, nekas 1. jūnijs nav tālu, atmaksa nežūžo ceriņos...
Balodis ir vulgārs visā savā darbībā.Neapskaužu,kam jāstrādā viņa pakļautībā.Ja deputāti neko nevar panākt,tad KO viņi tur sēž!!!Jāvēl cilvēki, kas var muti atvērt. Lai kāds pameklē, cik balodis savās spalvās pašvaldības piķi sabāzis, ar pašvaldības auto un benzīnu braukādams, tad lai ķeras klāt mākslai, kas patiesībā nav samaksājama!
Skaistāki koncerti kā Lielvārdē, nav nekur Latvijā; sākot ar Mikaušiem, Pūpolīti.Spēcīgi cilvēki Jums tur Lielvārdē.Speciāli braucu-un brauc uz kuru gribi, visi perfekti! Apkaunojums visai Lielvārdei, kas te jālasa.Cilvēkiem ir jāsaņem vispirms atbilstošs atalgojums par darbu, kas nav izdarāms tikai 8 darba stundās, tas taču jāsaprot arī pašvaldības vadītājiem. Vai tiešām tās pierakstītās darba stundas nes bankrotu pašvaldības budžetā? Arī Pūpolīša vadītāja ieminējās par aiziešanu. Tā nevar! Lielvārdei jācīnās par savu lepnumu!
Toties viņš ir ļoti seksīgs - tā prot padotajām mīkstumos iekniebt, ka skudriņas pa muguru tā vien skrien, tā vien skrien...
BALODIM vnk UZD**ST KULTŪRAI. Viņu interesē pacelt saulītē savu Jumpravu, viņš labāk tur mazgās naudu savā ciemā, ne ieguldīs pilsētas attīstībā un līmeņa celšanā.
Ja ne mēs, tad mūsu kauli redzēs apsolīto Sauli.
''aaa, nevajag Lielvārdei talantīgus cilvēkus, mēs ņemam!!! Ogre, Ikškile,-jaunā mūziķene, ā, ari 'kegums- sarauj, kurš pirmais- īpaši Baibu un viņu meitinu, super pedagogi!Redzēsiet, kultūra un panākumi garanteti.
Par talantīgajiem runājot - neaizmirstiet par Balodi!
brr....pēc skata jau ar' nekā nav. Nabaga Līga Buceniece, viņas lauciņs ļoti cieš.Vai tiešam pat viņa nevarēja neko pateikt?
Līga necīnās, kaut ka ari raustas no Baloza, nez, kas tur slēpjas?
Līga,Jūs ko? Viņi vienā līmenī ar Balodi.Vai tad pasākumos to nevar redzēt, abi prasti un skaļi.Mums skolotājiem viņa galīgi nepatīk, Labi, ka atnāca viņai kolēģite, kura kaut ko saprot.Bat runājot par Kleperiem,kaut kas jādara,tauta saņemās.
Ak, nabaga godīgie un strādīgie Lielvārdes un Jumpravas kultūras darbinieki! Kas i ko? Revīzijās pēcpuses visiem svilst? Un pie tā ka zogat valsts/pašvaldības naudu tagad Balodis vainīgs? Es dzīvoju (un gribu dzīvot) Latvijā, maksāju šeit nodokļus un gribu lai pret manu samaksāto naudu arī atbildīgi un godīgi izturās VISI pašvaldības maizē strādājošie, neatkarīgi no viņu sasniegumiem un apbalvojumiem. Un atrunas, ka visi tā dara (t.i. zog/mānās/krāpjās ar kultūrai iedalītajiem līdzekļiem) nav attaisnojums! Es tiešām nesaprotu jūsu loģiku.. kad par kaut ko mūsu valstī sūdzas, parastā atbilde ir, ka nav naudas. Tagad, kad beidzot kāds sāk skatīties kur tad tā mana un jūsu samaksātā nauda paliek un izrādās, ka nauda aiziet neceļos (un nav jau runa par dažiem desmitu latu!), ir brēka par to, ka iestāžu vadītājiem paprasa atbildību??? Nez kāpēc man šķiet, ka šis nebūs pirmais atlūgums tā izslavētajā Lielvārdes (un cerams arī Jumpravas) kultūras pārvaldes jomā! Un nav runa par kultūras pasākumu kvalitāti, bet par naudas izsaimniekošanu! Izskatās, ka tā jau ir sistēma - pierakstīju šeit un te, norakstīju tur un te, samaksāju kaut kam par kaut ko un lieta darīta, nauda kabatā! Un attaisnojums ir - jo visi tā dara?!??? Tagad visas Lielvārdes kulturālās aitas varēs pieblēt internetu par to kāda netaisnība valda, ka mūsu valstīt nedrīkst zagt! Ak jel!
Ko jūs ņematies. Vai tiešām neviens neatceras, kā Balodis ienāca Lielvārdē. Cik daudzi tiem varoņiem, kuri teica ka beidzot Lielvārdē būšot saimnieks aizrādīja, ka var sanākt pavisam ačgārni. Sanāca arī. Paši sabalsojat. Tagad priecājieties. Es Lielvārdē dzīvoju 12 gadus, bet šādu parodiju, kā pēdējos pāris gados nesmu piedzīvojis. Pats domes telpās esmu dzirdējis, kā balodis rupji lamājas. Mūsu bērni apmeklē mūzikas skolu, bet kas būs tālāk?
Zi-zi! Tavs īstais vārds lien ārā, kā īlens no maisa. Un par to Jumpravas pārvaldību vispār tematu nevajadzēja aizskart. Ellīgi smird.
Tantiņas piekukuļoja, tā arī ienāca. A citaidi cīši lobs cilvāks...
To pi-pi! Man šāds niks šajā portālā ir jau gadus piecus. Un par to, ka Jumpravas pašpārvadē un “kultūras” namā ellīgi smird, varu tikai piekrist! Bet ne jau man ir jākaunas par savu uzvedību un rīcību, ja Jūs saprotat par ko es runāju :) Ak vai, izskatās, ka kāds beidzot būs dabūjis pa asti, ka tagad tik neapmierināti!!! :)
Jumpravas Zi-Zi zizētājoos spēks kopš ļaika gala http://www.ogresbalss.lv/bacc/jumprava_1.jpg
Ļoti ērts veids, kā cīnīties pret politiskajiem konkurentiem! Cerams Lielvārdieši nepiedos šīs netīrās spēlītes!
zi-zi! Lai nu kam,bet Kleperu pārim nu gan zagļu negodu nedrīkst piešūt! Paši godīgākie un cienījamākie cilvēki Lielvardē! Nekāda gadījuma nav pelnījušī šādu kaunu un pazemojumus.
Diemžēl Līga ar Imantu joprojām nespēj rimties.. Varbūt beidzot pietiks??? Panācat savu- piespiedāt uzrakstīt atlūgumu ..vismaz tagad ļaujat dzīvot tālāk!!!!
Un ja arī ir gadījušās klūdas papīros,tad tas nu noteikti nav nelabojams pārkāpums. Vnk Balodis tīra visus sev apkart- jūt,ka pašam pakaļa svilst,tad līdz tam grib paspēt izpostīt un pie...irst visu ko vien var paspēt...
Lielvārdieši! Tuvojas vēlēšanas- to smaku jau var just Lielvardē. Vēl ir pēdejais laiks apdomaties un vēlēšanās balsot par savējiem! Tiem,kam Lielvārde ir svēta,svarīga..kam tā ir pagātne,tagadne un nakotne- viss mūžs!!! Savējais neļaus izpostīt mūsu pilsētu,iznīcināt cilvēkus.
Nost ar melnajiem bruņiniekiem!!!!
mamma : Mamma taka sauc Lielvārdiešus posties spodrības nedēļai , ar devīzi "Laiks notraukt baložu sūdus no palodzēm !" ? :D :D
To mamma. Kleperu ģimene noteikti ir izcili pedagogi un jauki cilvēki, bet tas neattaisno Klepera kunga kā Lielvārdes mūzikas skolas vadītāja rīcību. Un es nedomāju, ka visa šī brēka ir pāris „kļūdu” papīros dēļ. Sauciet to kā griba, par zagšanu, par piesavināšanos, par dokumentu viltošanu vai safabricēšanu, par krāpšanu, par šmaukšanos vai izsaimniekošanu, bet tā ir sistēma kā kultūras darbinieki pelna sev otru algu (un es nedomāju tikai Lielvārdes mūzikas skolu). Vai kultūras darbiniekiem vajag lielākas algas? Protams. Bet vai tas attaisno mahinācijas? Nekādā gadījumā. Es ticu, ka arī Lielvārdes novadā ir godīgi kultūras iestāžu vadītāji un darbinieki, kuri nešmaucās, bet viņi kaut kā šobrīd paliek idiotu lomā, jo dara savu darbu godīgi un saņem par to tikai nolīgto algu. Tajā pašā laikā citiem ir atļauts pierakstīt sev darba stundas, kaut ko nomuhļīt tur un šur, jo viņi ir izcilas personības? Man tas nav saprotams. Manis pēc kaut pats Raimonds Pauls, bet ja viņš šmaucās, tad lai arī uzņemās atbildību par savu rīcību. Ja apkopējai maza alga, vai tas nozīmē, ka viņa var nest mājās tīrīšanas līdzekļu un WC papīru? Ja policistiem mazas algas, vai tas nozīmē, ka viņi var ņemt kukuļus? Un tad mēs brīnamies, ka mūsu valsts ir tur kur viņa ir. Miljonus zagt ir slikti, bet simtus vai tūkstošus ir ok? Jo mums ir mazas algas un visi tā dara!
Paklau Luni! Pasaki, nežmiedzies, kas tās par 70-to gadu draiskulēm tavā pieminētajā bildē:
"Jumpravas Zi-Zi zizētājoos spēks kopš ļaika gala http://www.ogresbalss.lv/bacc/jumprava_1.jpg"
Man gan likās ka zi-zi ir no Ogres
Nelaikā Jumpravas Ļeņins sācis lielo tīrīšanu. Loģiski, ka vēlētāji pajautās, kurš viņš četrus gadus skatījies...
to zi-zi. Bet varbūt tā bija vnk nezināšana dēļ kā kļūdas tika pielaistas?? Vai tādu variantu nemaz nepieļaujat?? Ur jau teiciens, ka nezināšana neatbrīvo no atbildības. Un to neviens arī neprasa,bet saglabāt darbu ar iespējām labot kļūdas gan varēja. Jo sevišķi tāpēc,ka tā Mūzikas skola tikai pateicoties Kleperu pārim ir tapusi un visus šos gadus pastāvējusi... Tas ir viņu lolojums,ko tagad rauj ārā no rokām,lai iebāztut tur kkādu savu Jumpravas drauģeli
Paldies par atsaucību!Pareizi,Luni, jātīra baložu sūdi! Zi-zi, piekrītu, ka negodīga rīcība prasa atbildību, bet zinu arī ļoti daudz piemēru, kur cilvēki ne to vien sastrādājuši, bet sākumā sods ir stingrs rājiens, naudas sods utt. Vajadzēja varbūt Antoniju pabiedēt, bet likt aiziet, vēl apmetājot ar sūdiem un pieprasot kompensācijas... lai strādā un būs par ko atmaksāt, tagad arī raustīsies liekās studas rakstīt, bet tagad, no kā lai maksā? Balodim tiešām mirstošā gulbja dziesma... ar šo gājienu jo īpaši!!! Daudzi lielvārdieši to nepiedos!
Manuprāt, lielvārdiešiem tiešām jāizvērtē, par ko vēlēšanās balsot - vai par tiem, kuri ilgstoši pieļāva zagšanu un (mūsu, nodokļu maksātāju) apzagšanu un kuri tagad atbalsta Kleperus vai par tiem, kas ir par caurspīdīgumu, vienlīdzību visiem, par godīgumu (Balodis). Katram ir jāskatās arī kontekstā uz sevi - ko ES atbalstu - zagšanu, neskatoties, cik talantīgs cilvēks, vai godīgumu.
Kur tad tas caurspīdīgums, ja vienīgā vieta, kur par Klepera nebūšanām var uzzināt, ir šeit??? Un kas tur Jumpravas komunālo pakalpojumu sniegšanas uzņēmumā noticis, ka pilnīgi visu spici klusiņām palūdza aiziet? Vai tā ir sagadīšanās, ka izmet tikai tos, kuri kādreiz atļāvušies ko iebilst, bet draugi un partijas biedri dara ko grib?
Zini, espats, pieļauju, ka Tavs aizstāvamais balodis pats ap...d...līdz ausīm.Uzsēdies tagad visus izmest.Mākslā ir cita specifika, kas jāizprot- darbs brīvdienās, vēlās vakara stundās, papildus koncerti utt. ja tas viss jādara par to pašu 8 h darbadienu...D;)... par to jāsaņem papildus samaksa!!Darba likumu palasi! Brīvdienās, nakts stundās dubultā!
Kleperi cienījamākie kultūras cilvēki plašā apkārtnē jau gadu desmitiem , tādi viņi ar paliek publikas apziņā vienmēr . Līdz ar to "Uztraucējs" kā reiz īstajā laikā pirms vēlēšanām reāls pašnāvnieks , ņemot vēra publikas apziņu un rekciju uz tiem kas dara pāri CIENĪJAMIEM cilvēkie. Kultūras sfēra visos laikos vienmēr bijusi "Jokainu" finanšu metožu piekopēja jo daudzas lietas tur nevar korekti nodefinēt , iepriekš paredzēt un aprēķināt . To ka Kleperu "Oponenti" reāli stulbi zemas kultūras eksemplāri liecina vien fakts ka NEJĒDZ ka ar šo gājienu viņi saviem oponentiem sagādāja REĀLU bezmaksas reklāmas kampaņu un pus Lielvārdi sev pretiniekos. Skaidrs ka Lielvārdiešiem kā dadzis acīs fakts ka viņus komandē "Kaut kāds nekulturāls pāķis" no mazāka miesta , tagad vēl šie ķerās klat LIELVARDES KULTŪRAS SIMBOLIEM līdz ar to praktiski parakstot sev drošu sakāvi vēlēšanās. Būtu gudrāks REĀLI tēlotu "Labo zemnieku" kurš taka PAMANA sarāj un uzliek par pienākumu labotie. BET TĀ vieta vēstures mēslainā praktiski nodrošināta , atliks tik sūdus nomazgāt no palodzēm.
Vajadzēja jau Balodim sākt tīrīšanu pašam ar sevi. Lielvārdes domē mūsu nodokļu maksātāju naudiņa ne tā vien tiek izsaimniekota, tikai tur ir "tīri papīri", jo negodīgas lietas tiek parādītas likuma ietvaros zem citiem nosaukumiem.
Kleperi ir cienījami cilvēki, gan jau, ka ir lietas, ko var viņiem pārmest kā gandrīz ik vienam, bet viņu iegūldījums Lielvārdes kultūrā un mūsu bērnos ir neatsverams!
Luni,stipri vārdi! Tu runā ne kā lunis.Visam piekrist.
ievērojamu mākslinieku jubilejas koncerts, Lielvārdes, bijušā rajona pērles-pareizi, Luni, LIELVĀRDES KULTŪRAS SIMBOLI, bet neviena vārda ne lielvārdes mājaslapā, ne ogrenetā...
Atvainojos, Lielvārdes mājaslapā parādījušās bildes...
http://www.lielvarde.lv/page/21?id=21&action=showpicture&p_id=9374&g_id=169
Tikai bildēs starp apsveicējiem nevar redzēt Balodi, kurš tādus pasākumus vienmēr apmeklē - vai nu nav attīstījies, vai nofiksējies, ka nesanāca?
Oppā ,tagad var kādu arī par zagli publiski saukt bez tiesas sprieduma ???
Visa Latvija apzinaas, ka dziivo I. Ziedoņa laikmetaa... Tā mees lielvaardieshi ar lepnumu varam teikt- dziivojam Antoonija un Baibas laikmetaa! Nu tad, birokraatiskie burta kalpi, salieciet uz vieniem svariem sho cilveeku ieguldiijumu Lielvaardes izaugsmee un nodariitos zaudeejmus Lielvaardes pashvaldiibai... Sazagushies, ko neteiksi!!!! Vareetu padomaat, ka daudz no jums var panjemt. Smiekliigi. Es, kaa muuzikas skolas audzeeknja maate, joprojaam juutos paraadaa shiem pedagoogiem par vinju nesavtiigo darbu, kas ieguldiits muusu beernos. Nevienu visiisaako briidi ne es, ne man beerns neesam izjutushu neertiibas, Muuzikas skolaa atklaato paarkaapumu deelj. BET, ja Balozja k-ga iecereetaas paarmainjas izdosies- tad gan... Tad gan es apzinos- ka viena dalja naakotnes plaanu manam beernam nerealizeesies. Kaapeec man ar to buutu jaasamierinaas???
2013-04-03 07:38:26 : Redziet mēs vēsturi un klultūras zīmes fiksējam jau trešo gadu desmitu. http://www.ogresbalss.lv/bacc/jumprava_1.jpg Tās ir "Topošās šoferes" Jumpravā 1989 gada pavasaris :) Reku vēl visādi no tās pašas reizes http://www.ogresbalss.lv/bacc/jumprava_3.jpg , http://www.ogresbalss.lv/bacc/jumprava_2.jpg , http://www.ogresbalss.lv/bacc/jumprava_4.jpg . Kāpēc es šo pieminu tieši sīs tēmas sakarā , tam ir vistiešākais sakars . JO par šo tēmu ir izteikušies gan Klepers gan Balodis un šie izteikumi un attieksme bija PILNĪGI pretēja ! Balodis pilnīgi 100% nodemosntrēka ka ir NEKULTURĀLS NEJĒGA tas vēl tā kam negadās vēl šim labpatikās nekomentēt "Ja nevajag man nevajadzēs nevienam" un tirādes part tēmu "Ja vajazdēs MANI mans sekretētare uztasīs" tas tik liecina ka cilvēks PILNĪGS nejēga kultūras un vēstures jomās . Savukārt Antonijs Klepers ne saukts ne aicināts PATS pienāca klāt un pateica "Tas ko jūs darata ir BAIGI VĒRTĪGI UN FORŠI " tas liecina tikai par DOMĀŠANAS IZPRATNES par kultūras vērtību nozīmi dažādību. Balodis TIPISKS nekulturāls cilvēks bez pagātnes un NĀKOTNES , savukārt Klepers pat no malas IEVĒROJA un NOVĒRTĒJA vērtīgu noderīgu lietu :) DAŽĀDU intelekti un mērogi. Secinājumus izdariet paši.
No senajiem laikiem pazīstot Baloža atriebīgo un apķērīgo dabu, varu vienīgi teikt: nu tad saturieties ! Tagad tiek meklēts, kā uzzināt šo komentētāju adrese, vārdus, utt.
Neapskaužu darbiniekus, jo arī tie lielākā daļa droši vien tiek uztverti kā personīgie ienaidnieki, kuri droši vien ir saorganizējuši šos mēs..s.
Lielvārdes kultūra tā jau brūk kopā un tagad vēl Mikauši :(
Šajā pilsētā drīz vispār dzīvos tikai pensionāri, un visi, kas grib nākotni, būs paņēmuši pēdu
esmu apmēram tādos pašos gados, kā šie abi Pedagogi, nebaidos saukt ar lielo burtu, lai arī manis paveiktais nav sīkums pret sev tuvākiem, ģimeni un beidzot tautu, bet tas, ko ir paveikuši Antonijs un Baiba nav ne ar ko novērtējams. Mūsu novada talanti ir atrasti , izaudzināti un audzina jau nākamos talantus. ko vēl mums vajag? Tas, ka katram azōtē mīt "uts", tas skaidrs, kurš mēs bez trūkumiem. Un, ja vadītājs ir izmantojis kādu , revīzijai , nepatīkamu stimulu, lai noturētu kādu labu speciālistu, stimulētu tā izaugsmi, tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir šādi sodāms, ar atlūgumu pēc paša vēlēšanās. Šis valdības solis, sauciet kā gribiet, bet tas būs mūsu novada kultūrai kā ass nazis kuiļa p-tiem. Tas ir bezatbildīgs ,tuvredzīgs un pazemojošs. Nez kā šādi Pedagogi ir spējuši visus šos gadus audzināt mūsu jaunatni, kas daudzi, tiešām, ir mūsu pērles. Vai ir daudz latvijā novadi, kas var sarīkot šādus komcertus kā to pasniedza Kleperu pāris? Ja neņem lielās pilsētas, tas domājams, ka vienas rokas visi pieci pirksti nebūs vajadzīgi. Žēl tikai tas, ka ka šādus komcertus apmeklē mazākums, un diezvai vai tas vairākums spēj izanalizēt kāda laba cilvēka pienesumu , soreiz visam novadam un pašai tautai. Un pie tam daudzi pat nebūs ievērojuši šo bēdīgo situāciju, jo, kā saka tas viņus neskar.
Kā noprotu arī Jumpravas k/n ir rindas kārtībā. ''Rītupītes" jubilejas koncerts parīt,nez cik priecīgs būs,ja gulst tādu pārmetumu ēna. Nez ,kas tie par par blēžiem,kas nesavtīgi un gadiem ilgi upurējot bieži vien savas personiskās intereses,tos ķiparus ir mācījuši ??
http://jumprava.jimdo.com/galerejas/r%C4%ABtup%C4%ABte/
Izsaku Kleperu pārim visdziļiļāko pateicību par viņu ieguldīto darbu Lielvārdes bērnu muzikālajā izglītībā.Mani trīs mazbērni ir mācījušies un vēl mācās šajā skolā, PALDIES.
Tas nu gan ir jaunums! vēlēšanu tuvums....Pašnāvnieciski! kuri nākamie?
Redz ko nozīmē Auditors pret kuru tik krasi iebilst opozīcija, jo... opozīcija visus gadus dzīvojot pozīcijā bija pieraduši dzīvot savādāk... Nevienu mirkli nenoliedzu Kleperu īpašās prasmes muzikālajā pedagoģijā, bet tomēr gadiem ilgi shēmot, tā tērējot valsts un pašvaldības līdzekļus ir nepiedodami! Uzskatu, ka vislabākais risinājums būtu pašu Kleperu izskaidrojums, kas tad īsti ir noticis, kur viņi ir noziegušies, kas darīts ne tā, un tad jau kārta būtu izskaidroties arī I. Mistrei, E. Taburei, A. Puķītim, Reihleriem (ui kas tik tur neatklātos), M. Jaundzemai, Trosku ģimenei (visiem bez izņēmuma) un tad Antonija nodarītais liktos tādi mazi skaisti ziediņi vien! Par godīgu politiku! RP
Auditors jau nav vainīgs ne pie kā..tas vnk dara savu darbu... Žēl tikai,ka viss kas tur domē tagad notiek,tiek pamatīgi ietekmēts ar draudiem no abām iesaistītajām augstākstāvošajām personām...
Visu cieņu Kleperu pārim kā savas jomas PROFESIONĀĻIEM, taisni vai bail paliek domājot, kas būs septembrī, ja Antonijs ar Baibu vair nebūs mūzikas skolā :(
Žēl, ka domes priekšsēdētājs savas politiskās spēles kārto šādā veidā!
Protams, Balodis no vienas partijas, Klepera kungs no citas!
Palasīju šos interesantos, bet diezgan šķebinošos komentārus. Daudz emociju, vāja argumentācija. Kopumā šī sarakste neko labu par lielvārdiešiem neliecina. Personiski nepazīstot nevienu no konfliktā iesaistītajiem, izlobīju sekojošo. Populārus vietējās nozīmes kultūras darbiniekus apvaino amatnoziegumos. Tad tam visam ir jāiet līdz tiesai, kas izskatīs lietas apstākļus un pieņems attaisnojošu vai notiesājošu spriedumu. Pilsētas pašvaldības pasīvā nostāja ir nesaprotama. Ņemot vērā radušos ažiotāžu, tai vajadzētu nākt klajā ar oficiālu paziņojumu. Savukārt visiem,kas šajā sarakstē figurē kā sakosofonisti, mammas, zizi un, velns zina, kā vēl, es gribu jautāt: jums tiešām ir kauns par savu vārdu un uzvārdu? Es parakstos tā, kā man ierakstīts pasē.
Jā, Jāni Krūmiņ!
Tādu mums Latvijā ir vairāki tūkstoši. Tu neesi oriģināls, pie tam tu neesi tas JK, kuru es domāju. Tu vispār neesi JK
Es arī esmu Jānis Krūmiņš. Ko tad nu darīsim?
Taisnnība, Jāni Krūmiiņ! Izlasīju Tavu komentāru un sirsnīgi nosmējos. Biju aizmirsis kāda gudra cilvēka teikto: ja tavs uzvārds ir krūmiņš, tad tev vispār nav uzvārda. Darīsim tā: es atvainojos un lūdzu piedošanu visiem JK tūkstošiem, kā arī paziņoju, ka esmu tas Jānis Krūmiņš, kurš mājo Lielvārdes Virsaišu ielā 7. Paldies par aizrādījumu! Tas bija vietā!
Vispār interesanti palasīt šo visu! Varam mēģināt paskatīties to no citas puses varbūt... Ja nu šo visu taisa Klepers un Troska, lai spodrinātu savas bālās spalvas pirms vēlēšanām un tādejādi pagrūstu pozīcijas partiju (Pilsoniskā Savienība laikam) uzsākt ļoti nepopulāru gājienu, ar plaši pazīstamu kultūras cilvēku (Kleperu pāris) mahināciju izmeklēšanu? Skaidrs, ka daļa uzreiz metīsies aizstāvēt populāro Kleperi un pēkšņi aizmirsīs, ko pa iepriekšējās valdīšans gadiem izdarījusi opozīcijas partija (tā kas valdīja visus gadus pirms šiem 4 gadiem)! Bet nu vispār, lai jau visi cepās, mums tiks vairāk vietas un lielvārdieši tiks pie pilnīgi jauniem cilvēkiem Domē! Uz to patiesi cerot, citas partijas pārstāvis!
To Cits pārstāvis
Šeit nav tāda "ja nu". Es zinu, ka Kleperu pāris tā nedarītu. Viņi nav tādi cilvēki. Kurš tā riskētu ar sava mūža darbu, lai "spodrinātu savas bālās spalvas"? Mūzikas skola un "Mikauši" ir viņu sirds darbs, un visi, kas apmeklē skolu un "Mikaušus", ir kā viņu ģimene. Man nemaz nebūtu žēl viņiem piemaksāt par 3 vai 4 reizes par to darbu, ko viņi dara. Tas ir nenovērtējams. Kurš tagad audzinās nākamos talantus?
Liels paldies priekšēža kungam par savas īstās sejas atklāšanu! Tas ir nožēlojami godināt un pateikties cilvēkiem par darbu, lai jau drīz uzsāktu šādu skandālu.
Ja pareizi saprotu no šeit komentētā tad muzikas skolā tika pielabotas darba laika uzskaites tabeles? Un ja arguments ir mazas algas un pašaizliedzīga darba zemais novērtējums tad manuprāt atrisinājums ir vienkāršāks par vienkāršu! Kleperu pāris atver privātu muzikas skolu un tām mammām kas nu nezin kas būs ar viņu talantīgajām atvasēm maciņu rokā un uz maksas nodarbībām prom!
Dana es tev pilnībā piekritu, jo nezinu nevienu likumu, kas godājamiem cilvēkiem atļautu būt negodīgiem. Uzskatu, ka domei nevajadzēja atļaut vai arī pieprasīt (kā nu tur bija, to zin tika strīdā iesaistītās personasi), bet vajadzēja nodot lietu tiesai. Bet cik zinu, tad gan mūzikas skolā, gan Jumpravas komunālajā pārvaldē, lai darboņu dzīvi nesačakarētu pilnīgi un galīgi (līdz pat mantas konfiskācijai un gadiem cietumā) tika rasts šis kompromiss. Jūs aizejat pēc paša vēlēšanās un atmaksājat, pēc LR pastāvošajiem likumiem, nelikumīgi iegūtos līdzekļus, bet mēs neceļam pret jums nekādas pretenzijas. Visu cieņu Kleperu ģimenei, bet ja alga šķiet maza, tad jāmeklē likumīgas iespējas kā palielināt savu ģimenes budžetu. Balodim un domei arī iesaku (nu vismaz turpmāk) ievērot likumu, kurā ir skaidri noteikts, kā šadās situācijās būtu jārīkojas, bet nevis slēgt "saudzīgas vienošanās", tad nebūtu jālasa ši visa draza interneta portālā.
Un vēl, padomājat arī par to vai nevainīgs cilvēks piekristu atmaksāt kaut kādu naudu, ja tā būtu iegūta godīgā ceļa un zinot, ka darbu zaudēs tā vai tā. Es nemaksātu. Protams, ja zinātu ka tā ir godīdi nopelnīta, tad pati sniegtu domi tiesā, bet ja zinātu, ka tas tā nav tad arī pieņemtu šo "saudzīgo vienošanos". Nebūsim naivi un padomāsim par to.
Izlasīju un nesapratu, kas kopīgs godīgumam un godājamam ar vēlēšanām? Sviests. Tad nav brīnums, ka gandrīz pēc lieldienām sāk pa radio atskaņot līgo dziesmas, bet pēc 1. septembra sāk raidīt ziemassvētku dziemas. Sviests, tiešām sviests.
Cilvēks nav vainīgs, kamēr viņu par tādu nav atzinusi tiesa. Ja jau būtu par ko, tad ja dome neslēptu noziegumu un nodotu tālākai izmeklēšanai. Gan jau "atrada" ko tādu, ko katram vadītājam var atrast...
Ļoti cienu visu skolotāju Kleperu ģimeni un tagad te lasot šķiet savādi,ka domes priekšsē'dētājs Balodis grib izrēķināties,bet mūzikas skola katru mēnesi dokumentus manuprāt iesniedz pašvaldībai vai nav jāatbild ari' Baloža kungam .
Vispār papīrus paraksta un pārbauda izpilddirektors, Baloža kungam ir vairāk reprezentatīvas funkcijas un darba organizācija, saimnieciskā darbība ir izpilddirektora pārziņā!
Cik saprotu, tad Klepers ir piekritis samaksāt pārrēķināto summu, tātad atzinis savu vainu, ko tur vairs cepties? Viss šis nebūtu tik publiski cilāts ja nebūtu vēlēšanu gads, tātad opozīcijai tas ir izdevīgi!
Vēl man ir nesaprotams kā Lielvārde ar savu budžetu var uzturēt pāri pa 25 dažādiem pašdarbības kolrktīviem..., šo pastāstot ārzemniekiem viņiem mati ceļas stāvus, pats esmu no Ikšķiles, bet esmu dzīvojis Lielvārdē, Ikšķilē netiek dotēti tik daudz kolektīvi! Lielvārde dzīvotu labāk, ja tiktu sakārtota kultūras joma (3 kultūras nami, tas nav normāli), šajā lietā aiziet pārāk daudz naudas, ko varētu novirzīt ceļu sakārtošanai, centra izveidošanai, dzīves apstākļu un drošības uzlabošanai, kā ir Ikšķilē!!
Jau jau tāda uzrēķinātā summa ir, bet direktors to var atmaksāt, tātad nekā daudz tur nevar būt. Izskatās, ka tas ir tikai iemesls. Pieņemu, ka Kleperiem negrib maksāt par to laiku, kur strādāts ārpus mūzikas skolas - vedot audzēkņus brīvdienās uz daudzajiem konkursiem. Vispār neforši, ka pašvaldībā viss notiek tik slepeni - tikai no baumām kaut ko var uzzināt. Balodi, tā tomēr ir mūsu nauda, ar ko tu tur darbojies, tā ka esi tik labs un atskaities!
Vispār jau ir arī tāda izglītības nodaļa, kurai būtu jāseko līdzi budžeta izlietojumam, savā pārziņā esošajām iestādēm!!!
Nu jau divas nedēļas Lielvārdē kaut ko runā un ņurkšķ, mīļie, par ko mēs runājam, kur kaut kāds oficiāls ziņojums? Bet varbūt nav ko ziņot? Ņurkšķam tālāk?????!!!!
Jautājums: (04.04.2013.)
Vecāki: Lielvārdes mūzikas skolas bērnu vecākiem ir informācija, ka no darba atbrīvos ilggadējo direktoru A.Kleperi.
Vēlamies saņemt informāciju vai tā ir patiesība un kādi ir iemesli. Šis jautājums satrauc daudzus lielvārdiešus, tāpēc informāciju lūdzam publiskot mājaslapā.
Atbilde: (12.04.2013.)
I.Šņepste, Lielvārdes novada pašvaldības iekšējais auditors: Pārbaude Lielvārdes mūzikas skolā tika uzsākta pēc Lielvārdes, Ķeguma un Ikšķiles novadu vokālo ansambļu konkursa „Balsis”, kurā kopā ar vispārizglītojošo skolu ansambļiem piedalījās arī Kultūras nama „Lielvārde” amatiermākslas kolektīvi „Mikauši”. Iebildumi bija par to, ka ansambļos „Mikauši” dzied tikai mūzikas skolas audzēkņi un ka tā nav godīga konkurence pārējo skolu audzēkņiem, jo citi kolektīvi piedalījās kā interešu izglītības kolektīvi. Pārbaudē apstiprinājās, ka visi Kultūras nama „Lielvārde” ansambļu „Mikauši” dalībnieki ir mūzikas skolas audzēkņi (galvenokārt no kora klases) un visas nodarbības notiek mūzikas skolā, par ko liecināja arī direktora iesniegtais stundu saraksts. Līdz ar to aktualizējās jautājums par atsevišķu pedagogu pārslodzi, īstenojot profesionālās ievirzes programmu un vadot amatiermākslas kolektīvus, kā arī profesionālās izglītības programmas realizācijas atbilstību skolas nolikumam un citiem normatīvajiem aktiem. Tika veikta pārbaude uz vietas Lielvārdes mūzikas skolā, kuras laikā konstatēta virkne dokumentālu pārkāpumu – nebija iekārtoti vai pavirši aizpildīti nodarbību žurnāli, netika uzrādīti atsevišķu pedagogu individuālie stundu saraksti, tarificēto stundu skaits nesaskanēja ar skolas stundu sarakstu, mācību plānu un pedagogu individuālajiem stundu sarakstiem. Tika izveidota darba grupa konstatēto faktu izvērtēšanai. Konstatēts, ka 2012./2013.māc.gada 1.sem. papildus nepamatoti saņemtajam atalgojumam par tarificētajām stundām, kuras netika izstrādātas, nenotikušu aizvietošanu un sagatavošanas klases vadīšanu, katru mēnesi uz pašvaldības izpilddirektora G.Vītoliņa izdotu rīkojumu pamata tika veiktas arī piemaksas par papildus veikto darbu.
Pamatojoties uz Lielvārdes mūzikas skolā veiktā audita un tam sekojošās pārbaudes laikā konstatētajiem faktiem, konstatēts, ka A.Kleperis kā Lielvārdes mūzikas skolas direktors nav pienācīgi pildījis savus darba pienākumus, tādā veidā apzināti, tīši pārkāpjot un nepildot normatīvos aktus, kas nosaka pedagogu darba samaksas noteikšanas kārtību un apmērus, mācību stundu uzskaiti un skolas iekšējo normatīvo aktu un dokumentu nepieciešamību, izstrādi un noformēšanu. Tāpat tika konstatēti pašvaldības izpilddirektora izdoti rīkojumi par samaksas veikšanu par papildus pienākumiem, kas dokumentāli netika pierādīti. A.Klepera prettiesiskas, vainojamas rīcības rezultātā, pienācīgi nepildot darba pienākumus, Lielvārdes novada pašvaldībai ir radīti zaudējumi par kopējo summu Ls 3515.89:
1. 2012./13.mācību gada 1.semestrī (četros mēnešos) un 2.semestrī (divos mēnešos) atsevišķiem pedagogiem nepamatoti tarificētas kopā 488 stundas;
2. nepamatoti veikta samaksa par pedagoga aizvietošanu bērna kopšanas atvaļinājuma laikā no 20.02.2012. līdz 28.02.2013., kopā 282 stundas;
3. 2012./13.mācību gada 1.semestra četros mēnešos un 2.semestra vienā mēnesī nepamatoti noteikta samaksa par darbu ar mūzikas skolas sagatavošanas klases audzēkņiem, kopā 20 stundas.
Pamatojoties uz Darba likuma 89.pantu, A.Kleperis apņemas labprātīgi pilnībā atlīdzināt Lielvārdes novada pašvaldībai nodarītos zaudējumus Ls 3515.89 līdz 2013.gada 30.jūnijam.
2013.gada 9.aprīlī notika Lielvārdes novada domes sēde, kurā tika izskatīts Lielvārdes mūzikas skolas direktora A.Klepera iesniegums par atbrīvošanu no darba. Deputātu vairākums, atklāti balsojot, nolēma atbrīvot A.Kleperi no Lielvārdes mūzikas skolas direktora amata pienākumu pildīšanas (pēdējā darba diena – 2013.gada 31.maijs). Tika pieņemts lēmums par atklāta konkursa rīkošanu uz Lielvārdes mūzikas skolas direktora amatu.
Tiešām paldies par šo izsmeļošo atbildi, tagad daudz maz viss ir skaidrs un rodas nākamais jautājums... Izskatās, ka G. Vītoliņš arī ir līdzvainīgs, kāds būs viņa sods?
visi tur ir līdzvainīgi- i Buceniece, i Vītoliņš.. bet Balodis vnk izmanto situāciju, lai tiktu vaļā no saviem konkurentiem un tiem,kas viņam nav simpātiski... Atrada vienu grēkāzi kam uzvelt par visiem un pārējie var mazgāt rokas nevainībā un izteikties,ka neko nav zinājuši ko un par ko paraksta ....
Turklāt- Kleperam nav ko pārmest.ka kko izmantotu priekšvēlēšanu kampaņas dēļ,jo viņu arī no deputātu saimes pasvilpa..
Lielvārdei sava "brīvosta"? Patiesībā jau smieklīgs gadījums, sevišķi pārbaudes iemesls - bērni pārāk labi dziedāja.
tu lasīt nemāki? Tas bija tikai sākums pārbaudei, pēc tam pārslodzes tika pētītas, jo izrādījās, ka dažs labs pietuvināts pedagogs strādā "uz papīra" par daudz.
Ja Mikaušu mēģinājumi būtu Lielvardes kultūras namā un viņus mācītu cits pedagogs vai arī tad nevarētu ansamblī'dziedāt muz9kas skolas audzēkņi.
Es lasīt protu, bet pēc tava pārgudrā komentāra vairs nezinu, kāda atšķirība starp pārbaudes iemeslu un sākumu...
Starpcitu, vai nav dīvaini, ka Mikaušos tikai Mūzikas skolas bērni dzied? Jā, jo pasniedzēji vieni un tie paši, viņiem jau izdevīgi savējos trenēt, nav laika un gribas ņemties ar "neprašām".
to ?!
Nekas tur nav dīvaini. Jā, pasniedzēji ir vieni un tie paši, bet nav tā, ka "izdevīgi savējos trenēt, nav laika un gribas ņemties ar "neprašām"". Bērnu var iesaistīt "Mikaušos" un tad, ja vēlas, sasniedzot skolas vecumu, arī mūzikas skolā. Tieši tāpat arī izdarīja mani vecāki. Neviens nav aizliedzis dziedāt gan tur, gan tur.
Tā jau ir, ka vispirms sāk dziedāt Mikaušos, tad tikai seko mūzikas skola. Varbūt vajag aizliegt tiem, kuri dzied Mikaušos, stāties mūzikas skolā? Problēma būtu atrisināta, vismaz tiem sūdzmaņiem...
http://www.ovv.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=8193:paldies-ka-saskatt-nkotni-msu-brnos&catid=40:kultra-izgltba-atpta&Itemid=56
Lielvārdē ir reti augstprātīga un iedomīga sabiedrība......
Ārprāts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neesmu mācījusies pie Kleperiem- kad biju maza, man bija bail no skolotājas, kas bļauj.
Taču atceros, ka paziņas "pateicoties" izslavētajiem koncertiem vairs nekad nevarēs dziedāt, jo bērnībā sabeigušas balsi augsto prasību un biežo koncertu dēļ.
Atceros, ka Kleperi brīvdienās brauca ceļojumos, kamēr citi darbinieki brīvdienās ravēja dārzu, lai ziemā būtu ko ēst.
Taču atlaist tomēr neredzu par ko. Satarificējis stundas nepareizi.. nav jau Antonijs juridiskā biroja klerks, kas zina likumus no galvas. Un summa arī priekš pašvaldības budžeta nav liela. Arī dažiem domes darbiniekiem ir piemaksas par "papildus darbu" darba laikā, kamēr citi strādā dubultā un saņem kapeikas.
Nezinu detaļas, varbūt Kleperi iespītējās un paziņoja, ka viņiem kļūdu nav un viņi ir Lielvārdes varoņi, varbūt Baloža "diplomātisms", bet izskatās pēc politiskajām spēlēm pirms vēlēšanam.
Nu gan!!!!!!!
Skauģi uzvārījuši ritīgu strebekli!
No blusas izpūtuši ziloni. Jājautā, vai Dziesmu svētkos nav ļauts piedalīties audzēkņiem no mūzikas skolām ???!!!! Mūzikas skolu beidzot iegūst apliecību par prof.ievirzes izglītību, neko vairāk. Profesiju apgūst Mūzikas vidusskolās vai Mūz.akadēmijā. Šajā gadījumā neprasmīgākie, mazāk čaklie noskauduši tos kuri strādā un kuriem piemīt harizma, kuri veic brīnišķīgu darbu Latvijas un Jūsu Lielvārdiešu labā! Tās mazās nekārtības dokumentos un finansēs, to visu varēja atrisināt citādā veidā, bet ne atlaižot.Ir taču brīdinājumi, rājieni, naudas sodi. Šeit ņemta vērā tikai ēnas puse, bet cik daudz izdarīts skolas izaugsmes labā, Lielvārdiešu labā, zināms ieguldījums Latvijas kultūrā. Dodiet cien. A.Klepera kungam otru iespēju!!!! Domāju, nekad Lielvārdes skolai neatradīsiet labāku, pieredzējušāku direktoru.
Cik ir tā summa, ko var izsaimniekot, lai jau skaitītos, ka par daudz, tikai tādēļ, ka "cīši lobs cilvāks"?
Ja viņš nebūtu tik populārs (arī deputāts pirms atkāpšanās), visi sen jau ar sapuvušām olām nomētātu, bet tagad, redz, pieverat acis uz šo visu... jo labs taču cilvēks! Apkopēja uz māju nevar wc papīra rulli ņemt, pieķers, pa nagiem dabūs, bet te viens varēs VISU? Padomājiet, kur valsts ir novesta ar šādu dubulto morāli! Labiem atļaus izsaimniekot naudu savtīgās interesēs, citiem par katru santīmu jāatskaitās. pamēģiniet veikalā nozagt šoko, redzēs, vai bez soda paliksiet.....
no ak...teksta - "visi sen jau ar sapuvušām olām nomētātu"....
Nuuuuu, uz priekšu!!! Tagad variet mētāt savas ilgi pūdētās olas!!!
Ko tas "viens " VISU sagrābis un izsaimniekojis?
S K A U D Ī B A!!!!!! Tas ir visa ši stāsta pamatā.
Šis "cīši lobais cilvāks" pats ir ar mieru samaksāt pieprasīto summu.Tātad savu vainu atzīst. Pie tam parastam darba rūķim šī summa nav mazā. Kuru varētu piespiest to darīt, ja viņš būtu bez vainas? 3515 Ls ir tikai par pēdējiem mēnešiem.Kāda tā būtu, ja pameklētu pāris gadus atpakaļ? Ja mēs, vecāki, domājam, ka šī visa nauda aizgājusi mūsu bērnu labā, tad ļoti maldāmies. Neviens, arī lielie ģimenes draugi, kuri metas Kleperu ģimeni aizstāvēt, neesam blakus stāvējuši, kad tika parakstīti dažādi dokumenti. Ja šo lietu grib vairāk saprast, painteresējieties vairāk par faktiem. Būsiet pārsteigti.No direktora amata vēl neviens nav atbrīvots tikai tāpēc, ka satarificējis " mazliet"vairāk stundas un, nejauši sanācis, ka tieši ģimenes locekļiem. Bet, tam, ka Kleperiem ir harizma un spēja neaizvietojamu cilvēku statusa radīšanā - jāpiekrīt. Sabiedrība tik ļoti grib ticēt viņiem, ka nespēj un negrib saprast notikušo. Ābols reizēm pūst no iekšpuses, bet redzēt nevar.
Vai Pēteris būtu tas "īsto faktu" zinātājs? Stāvēji klāt, kad tika pieņemts lēmums par atlaišanu? Dokumentus jau neparaksta tikai viena persona. Un pat ja, vai tad kādam domē nebija tie jāpārbauda? Un ko gan mēs īsti nespējam un negribam saprast? Vai to, cik daudz ir pielikti pūliņi bērnu muzikālā talanta attīstīšanā, nemitīgo gatavošanos kādam koncertam vai konkursam? Jādomā, ka tad, ja mūzikas skola būtu plašāka, tad būtu arī vairāk pasniedzēju. Tad nebūtu jāveidojas šādai situācijai, kad pārklājas kādas nodarbības, u.c.
To sasmērēšanos ar naudas lietām nemaz arī neaizstāvu.
Vajadzēja visus par un pret mierīgi izvērtēt. Pirmā reize, izteikt rājienu, apēsto naudu likt pakāpeniski atmaksāt + vēl soda naudu.Tālāk, ļaut strādāt un vēl sirsnīgāk. Nedomāju, ka cilvēks pēc šitās pirts vēl štukotu atkal kādus grēciņus pataisīt. Cien. Kleperu pāra pēdas Lielvārdē ir dziļi iestaigātas un domāju, viņi vislabāk zinātu kāds ceļš Lielvārdes MS ejams tālāk. Domāju, cien. Klepers būtu arī lojālāks saviem kolēģiem pēc visa notikušā. Jaunais nāks, gribēs sevi pieteikt, izvirzīs jaunas prioritātes. Visi tāpat var nebūt apmierināti. Svešo nepazīstot, nezinās no kuras puses iekost un tad varēs sākt krāt jaunu pūdēto olu kravu un ilgi gaidīt izlādēšanās brīdi.
cilvēciete, uz kāda likuma kuru puntu tu atsaucies, ka zini, ka drīkst tā vnk kādam papildus soda naudu likt samaksāt?
Cerams, līdz ar jaunajām pārmaiņām mēs sadzirdēsim arī to, ka skolā ir ne tikai kora klase; redz, pat šodien skolā notiek Māmiņdienas koncerts, kur afišā minēta tikai kora klase. Varētu padomāt, ka citu mums nav. Skumji. Bet Kleperu pāris jau negrib popularizēt visus citus savā skolā.
ak..., saki, ko darīt, ja mūzikas skolā kora klase ir tā, kur ir visvairāk bērnu? Protams, ir arī citas nodaļas, bet tas jau ir pašu skolotāju ziņā - piedalīties koncertā, uzrīkot atsevišķu koncertu. Un vispār, kad es vēl gāju mūzikas skolā, tad koncertos piedalījās arī klavieru, pūšamo instrumentu, stīgu instrumentu klases audzēkņi. Bet tagad tas jau vairs nav savrīgi, jo milzīgu uzmanību tagad vērsīsim uz katru mazo sīkumu, ko dara Kleperu pāris. Varētu padomāt, ka visi pārējie ir svētie, tik viņi vienīgie ir grēkāži. Ar jaunajām pārmaiņām ceri, ka vispār sadzirdēsi kādu kultūru Lielvārdē. Te, redz, svarīgāks ir sports.
Es neesmu ne par Balodi ne par Kleperiem, bet skats no malas kā izbijušajai Lielvārdietei, kas arī pati mācījusie pie skolotājiem Kleperiem. Visu cieņu viņu profesionalitātei.
BET.. nu nedrīkst zagt ne vienam.. Un ja viņu vaina ir pierādīta, tad tas vispār nav apsriežams jautājums vai ir zaguši maz vai zaguši daudz. Dzirdēju pat viedokli, nu baigie jau nu zagļi "Lembergi" atrasti. :) Nu ko ? Visi kas būs zaguši mazāk kā Šķēle vai Lembergs būtu attaisnojami? Un tad nu brīnamies, ka zagļi ir visur - gan kaimiņos, gan valdībā. Valsts un pašvalības mantas izšķērdēšana ir tieši tāda paša zagšana kā zaglis apzagtu jūsu māju vai atņemtu jums naudas maku.
Ak, Elga!
Viedi vārdi!!!
Interesējos par Lielvārdi un nejauši uzgrūdos šim bēdīgajam stāstam.
Pasen dzīvoju Lielvārdē un mācījos Lielvārdes skolā. Foršākās atmiņas,pasākumi, koncerti, pedagogi, viss forši
Ļoti žēl, ka tā sanācis. Kleperu pāris jau tādi rosīgi, darba rūķi, gan turpinās pārsteigt visus ar jauniem koncertiem. Kleperi darbu atradīs visur. Lai veicas!
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael