ansamblis, koris?

Interesē, vai Ogrē notiek kora vai ansambļa vai kaut kā tāda nodarbības?
Bez vecuma ierobežojuma. Neinteresē tik ļoti tie profesionālie kori, bet vairāk tādi, kur cilvēki dodas dziedāt sava prieka pēc.
Paldies jau iepriekš :)

zii , 2012-12-27 17:55:38

jā, man arī patīk dziedāt, bet negribas, ka tad nāk spiediens- obligāti jāiet uz mēģīnajumiem, uz koncertiem.Varbūt derētu folkloristi, bet tiem man neder laiki

rose , 2012-12-27 19:57:53

Es arī labprāt apmeklētu "dziedāšanas pulciņu" :) Esmu dziedājusi koros, bet šobrīd vēlētos vienkārši padziedāt... reizi nedēļā vai pat tikai kādas 2 reizes mēnesī....,bez skatēm, bez obligātajiem koncertiem..., izvēloties pašiem vēlamo repertuāru. Būtu jauki, ja kāds mūziķis uzņemtos tādu pasākumu saorganizēt, jo vadītājam tomēr jābūt.. Protams,tas kaut cik maksās..., vēl - telpas ...

ance , 2012-12-27 21:04:26

+++ par to, ka paši var repertuāru izvēlēties. Bet tas laikam ir par daudz gribēts :)
Bet lai vai kā, tiešām interesē. Ja kādam ir ieteikumi - labprāt uzklausīšu :)

zii , 2012-12-28 11:25:54

Ha, ha, interesanti, kas tas par kaķu kori iznāktu, ja mēģinājumi nav obligāti, pāris reizes mēnesī padziedāt, repertuārs pašiem vēlams (lasi - galda, dzērāju un kapusvētku), bez mērķa, jo koncertus, skates un Dziesmusvētkus jau nevajag.... Kā gan tas viss kopā skanētu, ja cilvēki nāk, kad pašam gribās un dzied, kā saka, "savā meldiņā"? Jūsu zināšanai Ogres KN nav neviena profesionāla kora, tie visi ir amatieri, kas dzied savam un citu priekam. Latvijā vispār ir tikai 2 profesionāli kori.

SisterMoon , 2012-12-29 01:16:09

Lai dziedātu skaisti, balss ir regulāri jātrenē un jāiet uz mēģinājumiem, bet, ja to visu negribas, tad varbūt labāk dziediet savā dušā. :)

SisterMoon , 2012-12-29 01:17:59

nu es personīgi vēlos regulāri apmeklēt mēģinājumus!!!
un kāpēc, ja paši izvēlas repertuāru, tad uzreiz galda,dzērāju un kapusvētku???
Ir ļoti daudz skaistu un patiešām labu dziesmu, gan mūsdienīgu, gan no ārzemēm. Nevis tikai tradicionālās latviešu dziesmas...

Es zinu to,ka man patīk dziedāt, ir arī balss, un kāpēc gan nē - var arī uz koncertiem un Dziesmusvētkiem.

Un par to piebildi "Jūsu zināšanai Ogres KN nav neviena profesionāla kora, tie visi ir amatieri, kas dzied savam un citu priekam. Latvijā vispār ir tikai 2 profesionāli kori" - tāpēc jau arī tiek jautāts, lai uzzinātu. Nevajag jau tāpēc uzreiz sejā to tā bāzt!! Godīgi sakot, kaitina tādi cilvēki...

zii , 2012-12-29 16:11:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet