radošuma veicināšana

Mana draudzene atsūtīja šito linku, kur ogrēniete Everita Dāve Amerikā uzsākusi starptautisku organizāciju radošuma veicināšanai pēc-padomju zonā:
http://blog.en.idealist.org/help-everita-promote-freedom-of-artistic-expression

atcerieties to kariņu par izaicinošajiem manekeniem Ogres centrā viņas īpašumā? Ko teiksiet?

Lune , 2012-12-14 02:18:28

Lai cīnās ,varbūt ar kas noderīgs Ogre tiks. vispārējs trulums un aprobežotība "Stereotipu domāšana" spilgtākais klipu un reklāmu pārsātinātas sabiedrības LĀSTS. USA gan nekad nav izcēlusies ar LABU gaumi biezāk gan ar puritānismu ar gaumes neesamību sabiedrībā , taču mums šobrīd ir vēl vājāk. Ja USA var kašķi meklēt un "Prava kačat" var ar nīgru juristu palīdzību un kautko ar oanākt , piemēra kā savulaik Hustler šefs Lerijs Flints izplēsās ar USA par tiesībām publikāi piegādāt kārtīgus XXX :):) Ja Everita sacepusies par savu skulptūru , nu nezinu GAUMES mēdz būt dažādas LV gadījumā dominē puļa GAUME kas neko citu nepieņem :)

Lunis , 2012-12-14 03:27:04

Nu malacis, lai tik darbojas. Tikai atbalstu.

zika , 2012-12-14 11:33:46

tai sievietei ambīcijas ka mājas, bet tiešām, lai viņai veicās, jo mēs visi būsim tikai ieguvēji, ja būs mazāk vietvalžu

Aldis , 2012-12-14 16:30:10

S.Dalī ir teicis, ka inteligence bez ambīcijām ir kā putns bez spārniem. Laikam mēs latvieši nemaz tik nevarīgi neesam, ja reiz spējam kaut ko izdarīt arī pasaulē

Kalvis , 2012-12-14 23:33:43

man nu gan liekas, ka tāda darbošanās būtu noderīgāka Latvijā

Laila , 2012-12-15 15:54:39

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet