jaunatne
manā jaunībā tā nebija...
visas cerības uz reinkarnāciju....
māju pagalmos vēlu vakaros pulcējas jauniesu bari, skaļi uzvedas. šonakt negulējam līdz pat diviem naktī. bļaušana, pudeļu dauzīšana.
konkrēti Mālkalnes 37- 33 iekšpagalmā.
vai tas tagad tā normāli skaitās? vai tiešām vecāki to pieļauj? vai tad tiešām citu nav ko darīt?
a passvaldibu nevarejat isaukt???
Vispār mēs ar tā parijām vēl pirms 30-40 gadiem :D :D Vecenei SKLEROZE .
nez vai visi tā rija, bet Tev sekas ir palikušas......
pašvaldību polic. jau pasi varēja pabraukāt vai pastaigāt, soda naudas uzliktu. jo tiešām tajā pagalmā starp 33., 37. un 39. māju vēlu vakaros kašmars - jaunie krievi ietusē un ne no viena nebaidās. ja kāds aizrāda, tad ļoti ierēc un dziļi pasūta
2012-04-28 13:14:09 : Ne ne tu nebiji , tu biji stukčs un stučiji visus skolā un mentiem.
tu ļoti kļūdies un man tevis žēēēēēēl, bet ko nu vairs........
Sauciet policiju, zvaniet 02.
labi teikts: dziļi pasūta :)))))))))))))
nu viss ir bijis tieši tāpat arī agrāk...i rija, i filma pārtrūka .....i uz korķi parāva.....vecenei točna skerloze :)))) jebšu SKAUDĪBA :))))) neņem viņu bariņā patusēt:)
Pārcelieties uz kādu laiku un padzīvojiet blakus Hauzei - tur regulāri katru piektdienu pusnaktī sākas tusiņi ar bļaustīšanos utt., kas turpinās līdz rīta gaismai (~5.00). I pieradīsiet drīz vien, i varēsiet pie atvērta loga visā troksnī mierīgi aizmigt:) Un nekādu kreņķu - galvenais, saglabāt mieru un labi aizmigt:)
nu netaisos te padzīvot, kaut kas nav normāli Ogrē, varbūt vainīgs pilsētas nosaukums ( tulkojumā).te ciemos. dzīvoju Saldū -jauka, latviska pilsētiņa.
man ir 25 gadi.
pat no komentāriem jaušams jūsu stress
Apsveicu, un šitā būs līdz ziemai.
какой ужас эти Jaunie krievsi и вообще krievsi так всем мешают жить
bet es domāju, vai vilciens jums netraucē dzīvot? pa nakti kad cauri iet lielie naftenieki???
bet es domāju, vai šoseja jums netraucē dzīvot? cauru diennakti brauc cauri mašīnas. un vai mēness logā netraucē dzīvot? spīd visu nakti. bet vai tas lielais vējš no Daugavas puses jums netraucē dzīvot? baigi pūš vētras laikā.
tiešām nervoza tauta te dzīvo......
hmmmm : vanee Uzvilkta kaut kāda , nervozi penši , histēriskas jaunuves liekas:)