Senlietu tirdziņs

Sveicināti gribu uzzinat vai tā ir tiesa ,ka Ikšķilē 2x gada notiek senlietu tirdziņs .Vai šogad tāds būs , un ja jā, tad kad un cikos.

Ginta , 2010-09-01 12:20:22

Kā vēsta Motormuzejs un AAK kluba WEBs Restauratoru diena Ikšķilē notiks 5.septembrī.
Kārtējais restauratoru tirdziņš notiks tradicionālajā vietā, Ikšķilē, Peldu ielā 1
Dalības maksa: AAK kluba biedriem 5Ls
Pārējiem dalībniekiem 10Ls
Apmeklētājiem 0,50Ls

Lunis , 2010-09-01 13:17:14

Paldies par info. Tikai nesaprotu, vai tur var uz vietas samaksāt, ja man varbūt būtu vēlēsanas kaut ko izpārdot, vai tā ir tiesa ka tur uz tusiņu brauc Igauņu un Leišu bāleliņi. Kur tā Peldu iela ir.

Ginta , 2010-09-01 17:54:00

Ginta :Ikšķiles centrā kur viadukts nobraucot no Daugavpils šosejas uz Daugavas pusi sākumā gar skolu pa skolas ielu tad pa kreisi un uzreiz pa labi uz Daugavu. Tur ja būs redzams parasti fanu netrūkst. Tiešām nezinu un istenībā tu nesi pirmā , man viena tante vēl vakar privāti uzrakstija:):) Infa nav nekur atrodama ižnemot Motormuzeja WEBa par "Notikumu" un AAK kalendara ar tika "Fakts" ka tāds pasakum tada datuma tur ieplanost NEKAS vairak:):) Cenas ir no iepriekšejā gada pieredzes , kādas šoredz nepateiķsu bet diez vai lielākas:):)

Lunis , 2010-09-01 18:44:26

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet