gribu dejot! Meklēju partneri!
Nekad neesmu apmeklējusi nekāda veida deju kursus, bet man ļoti patīk dejot un vēlos apmeklēt kādus nebūt kursus tīri hobijam! Manam draugam nekad nav laika, tāpēc ceru atrast kādu vīrieti, kurš arī vēlētos dejot.
ceri vien, latvijā pie sieviešu pārsvara tūkstoši cer, i precētājām vīri par slinku, lai savas pakaļas no dīvāna atrautu. Man cik draudzeņu, a visas pie dzīviem vīriem nedejojušas
to olga
:D
to olga
Klusībā jau cerēt var, ar kaut ko ir jāsāk! Piemēram, ar sludinājuma ievietošanu.
Parasti tiem deju pāriem agrāk/vēlāk čiki briki gadās ;-P
re, ja piesolīsi čiki briki, tad kāds varbūt arī atradīsies, ....uz laiku...jo drīz jau arī citu vajadzēs dancināt
Čiki briki man nevajag! Vajag deju partneri!
Sveiki mīļais dejot gribētāj. Lielisks ķermenis, individuālā attieksme, pozitīvas emocijas, jauna sabiedrība, kustību brīvība-to visu Tu apgūsi ''Soul of Dance'' studijā. Iesāc kustīgu septembri, dejo ar atdevi lieliskā atmosfērā.
''Soul of Dance'' turpina vasaras uzņemšanu ar un bez pieredzes vecumā no 4-45 gadu vecuma. Lieliska programma sievietēm, kā arī pierādījums, ka dejot var sākt jebkurā vecumā.
Izvēlies sev piemērotu stilu
-jazz
-latino
-showdance
-hip hop
kā arī papildus nodarbības- klasika, akrobātika,
-kāzu valsi Tavai skaistajai dienai.
Tevi gaida radošas un aizrautīgas nodarbības pie novērtētiem pasniedzējiem ar izglītību Dejā.
Gaidām tieši Tevi. Lieliska iespēja izmēģināt bezmaksas.
Atrodamies ērtā vietā, netālu no centrālās stacijas, ģertrūdes 101a 2stāvā, autostāvieta bez maksas
rsksti-medutina@inbox.lv
www.studiox1.lv