Dauga krieviskais roks
Ogrēnieši ir iecienījuši veikalu Dauga...bet ...vilšanās...Mēs esam tik latviska pilsēta, bet fona mūzika, kā tālā krievu ciemā...Kas notiek...Te ir Latvija, te ir Ogre...jau savulaik Jumis Jaunogrē bija slavens ar "skaļo" kaimiņu roku, tad nu tagad Dauga...Kas nosaka kāda mūzika veikalā jāspēlē, kas par to atbild... It kā labs veikals...Varbūt drīz Georga lentes greznos šo veikalu? Vai pilsētai nav jānosaka biznesa stils un tā izpausmes...
Šausmas, šausmas! Tev tajā veikalā jādzīvo? Ko var mūžīgi īdēt un kaukt? Tev - īstenai latvietei - kā izskatās, piemīt ļoti latviska īpašība "VISS-VIENMĒR-SLIKTI". Veikala īpašnieks samaksā attiecīgu nodevu un var kaut vai heavy metal fonā spēlēt. Ja kaut kas nepatīk - ej iepērcies latviskajā Jumī. Tur nekas fonā neskan, toties apkalpošana ir izteikti "latviska".
vēl kas - ko tavuprāt nozīmē izteiciens "jānosaka biznesa stils"? Kā tas, tavuprāt, izpaužas? (stila NOTEIKŠANA).
Ja laba mūzika , kāpēc lai neskan. Kas par degradēto cilvēku, kāds sakars mūzikai ar valodu. Duraks kaut kāds debīlais.Mutant ko jauc politiku ar dziesmām.Es esmu pasaules mūzikas fans, un man vienalga kādā valodā skan. Nē staigā tak pa šo zemi mutanti.
Un tā kā angļu ciemā tu justos labi? Mūzikai nav robežu, pie tam - "Div' plaviņas es nopļāvu" arī nevar mūžīgi klausīties - piegriezīsies vienreiz...
Tieši tā - es no sirds neapskaužu meitenes, kas strādā Lidiņā. Domājams, ka viņas latviešu kultūras mantojumu atēdušās pilnām karotēm...
tev Gunita tiesam nav viss kartiba ar galvu!!:-D atradi sev kaut kadu ciematu kur apkart runa tikai latviski un muzika tikai latviesu un dzivo tur.
vai noperc sev mp3 un klausies savu milako latviesu muziku un staiga mierigi pa veikalu ,tev nekas ar krievu muziku netrauces!!!
es pilnīgi piekrītu Gunitai. daugu uzskatīju par normālu veikalu,bet ...
tos komentus kaut kādi sīkuči sarakstījuši,kas vēl neapjēdz ko muld.
arī Magnolijā - frizētava (vispār it ka salons)- ļoti krieviska noskaņa.
par veikalu beta vispār trūkst vārdu
Vispār pieļauju ka tāds "Maxsima" Ogrē isti ar to troksni nav "Draugos" vismaz nesaprot kāpēc tas tiek atskaņots , musika stimule iepirkšanos bet FONA MUZIKA . Ja tā ir atpazistama un uzkritoša notiek tieši pretējais:):) Veikalu muzikas sarakstus ĶEDĒM , parasti atsuta ar kurjēru un stingri noeteiktu programmu "Dienas garumā" :):) Kapitalistiem ir vēl pragmatiskāk , tur atrodami vismaz 2-3 SAT bazēti muzikas kanāli kas tā arī saucās "Muzika supermarketiem" . Domāj ja tavu texstu par "Krievisko muziku" izasis kads no Maxsima marketinga Dauga sirsnīgi atrausies :):)
Atbalstu Gunitu, nu neesam nekāda krievu guberņa, ja pa kādai dziesmai tad jau nekas.
Paldies, ka neesiet vienaldzīgi!Ja vēl Daugā skanētu lietuviešu mūzika, es saprastu...neticu, ka "ķēdēm" izsūta speciālu mūziku, bet painteresēšos... Es saprastu, ka Daugā skanētu nu, varbūt, Grebeņščikovs, nu, varbūt, tie "slidenie ceļi"...Tiešām painteresēšos pie Maximas vadības, nemaz nav sarežģīti... Vēlu Jums visiem skaistu dienu un jauku iepirkšanos Ogres veikalos!!!
ja man buutu veikals speleetu neitraalu muziku, vislabaak instrumentaalo :))
Gunita, var redzēt, ka tu nestrādā un tev pārāk daudz brīva laika. Krievi par tādiem cilvēkiem saka "страдает хуйнёй". Diemžēl šo izteicienu nevar pārtulkot (latviešu valoda tomēr krietni nabadzīgāka par krievu), bet domājams, ka jēgu saprati. Sāc strādāt, vai atrodi kādu citu nodarbošanos...
nu lūk -te nu mēs esam,varam visur klausīties slāvu mūziku,pērkam leišu ,igaunīšu paiciņu,apdi... savus ražotājus ,varam visiem pak.... laizīt,tādi nu mēs esam -latvju tautiņa!!!!
Gunita , : "neticu, ka "ķēdēm" izsūta speciālu mūziku" he he , acīm redzot neparzini "Marketinga @ tirdzniecibas" principus :):) Ķedēm ne tikai stingri reglamentē kas skan tirdzniecības zālē , siki smalki plauktu precju JEBKA izvietojumu tirdzniecibas zale , apgaismojuma limeni un krasu bet ari attālums starp plauktiem un aizkrautās starpejas kur jaspraucās ir "Bizness" tāpat kā preču izvietojums plauktos vesela zinātne:):) Tas labi ka netici uz varda , es ar parasti neticu kamer neredzetu ka tas isstas :):) Speciali tev meginasju sameklet kautko tepatas no saulainas dzimtenes "CU" :):)
Iksiņa, kas Tev noticis, ka tik rupja,to pašu jau varētu attiecināt arī uz Tevi, ja Tev ir laiks šeit izteikt komentārus.
Man ir darbs internetā, tāpēc vienlaikus atvērti vairāki logi. Taču man nav laika nedz klīst pa Daugu, piekasoties katram sīkumam, nedz meklēt Maximas vadību (kas atrodas Lietuvā) :))
Ko jūs tur vāvuļojat?! Kamēr gāju šopingā ar bērniem pa veikaliem,neviena krievu dziesma nebija!
Kāda starpība kādā valodā skan mūzika?
Man, pieņemsim, tālu ne katra latviešu ptīk! Un kas būs, ja tagad katrs pircējs ies pie veikala administrācijas un lūgs ieslēgt ko citu. Veikals nav disko-bārs, kur var pasūtīt mūziku. Un tiešām, ja kādam nepatīk, ej uz citu veikalu.
labi ka latvieši nedzied krievu valodā!!! Skanētu busulis gan jau starā lekātu pa veikalu!!
Nebiju ieklausījies, ko tur atskaņo! Nešķita svarīgi, būs nākamreiz jāpaklausās! Mani vairāk neapmierina, tas, ka DAUGAs fasāde ir jau mēnesi sabojāta pēc nelielās vētras, tas labu tēlu neveido, īpaši garāmbraucējiem.
jus ejiet uz veikalu muziku klausities???
vajadzetu pateikt paldies ka tur neskan lietusievu muzika!!!vot tad butu ideali!!!!
Daugas veikaliņos baigi bremzē bankas karšu aparāti. :( Mūzikai gan parasti nepievēršu uzmanību.
Jauks tjrdzniecibas centrs ar veikaliniem.kuros tiec laipnj sagaidits ,uzklausits un ar sirsnigu novelejumu;Veiksmigu dienu;pavadits.
VAKAR biju aizbraukusi uz tirdznieciba s centru ,un biju patikami parsteikta pabiju gandriz visos veikalos un tiesam par tevi tur tiek domats,fona skan patikama muzika,SUPERLATA tirdzniecibas zale ir loti laipnas pardevejas un daudz dazadu precu,kas ir letakas ka citos veikalos,tapat ari DZINTARA veikalina pardeveja loti laipna ,es tur jutos ka kosmetikas saloninaa.Paldies DAUGAS vadibai un visiem pardevejiem,kas rupejas par pirceju labsajutu,jo veikala ,kura man nepatik,es vairak neeju,bet pie Jums es iegriezisos vel.PALDIES.