vokālais pedagogs
vai ogrē ir pieejams? un, ja jā, tad kurš un kā sazināms?
Ogrē tak ir liela muzikas skola , liela divstāvu Sarkano ķieģeļu ēka pretī Unibankai , Rajona padomei un domei tur vis kas ir pieejams:):) Ogrē čupām koru un grupeļu un vienkārši dziedošu vienību utt . kā tur bez vokālā pedāgoga tavuprāt iztiktu :):)
Atkarībā, ko vēlies sasniegt - viens vokālais pedagogs būs vajadzīgs, ja gribi dziedāt populāri, cits - ja operā:)
Lunis, man ir pamatīgas aizdomas, ka 1) muz. skolā ir kora pedagogi, 2) apmāca bērnus, pie kuriem es vairs, kauč ļoti gribēdama, nevaru sevi ieskaitīt :) un peppe, ōperu nē, pasargdies :))
peppe : Ja gribi OPERĀ tad viens ir droši un lapss , kartonkas rajonā dzīvo saucas Maigurs Andermanis viņam gan ir pie 90 BET Kadreiz vinš manai otrai pusei teicami izriktējā balsi ka nākas. Biju pie viņa pirms gada bij moš kā gurķits reku vari palasīties http://www.ogresvestis.lv/news.php?newsid=10542
Labākais vokālais pedagogs šajā pilsētā mīt Ogres ģimnāzijā un viņu sauc Artūrs Mangulis :) Viņa audzēkņi ir arī Olgas Rajeckas Lielvārdes oris :)
varu vien pievienoties par Artūru Manguli. lielisks pedagogs
Bet vins ir tik loti aiznemts ar kori ,ka vari palikt ar garu degunu!!!Tad jau labak iet pie Dainas Cudares gimnazija.Loti labi un pareizi nostada balsi.
Personīgi es esmu izstaigājis vairākus pedagogus, vienmēr vilšanās. Bet nu gadu strādāju ar īstu profesionāli Rudīti Ruško, ir jūtami rezultāti. Varu ieteikt pamēģināt, bet nezinu vai drīkstu tā publiski nosaukt viņas telef. nr., tādēļ uzrakstīšu E- pasta adresi: ruditamezzo@navigator.lv
Laba pedagoģe.
dorsha2@inbox.lv
Par Manguli kā vokālo pedagogu nezinu, bet kā cilveku, kas māca instrumen tus varu teikt droši - tur nekā laba no viņa nav. Neko viņs nevar iemācīt! Mācījos pie viņa vairākus gadus un nekādu panākumu. Tai pat laikā pie cita pedagoga - super! :) Par Čudari esmu dzirdējis tikai to labāko.. :)
Vai jums ir nepieciešams finansiālu atbalstu jebkuru biznesa veidu vai
jums ir kādas personiskas nepieciešams, tad sazinieties ar mums pa
e-pastu: anamorganloanservice@gmail.com iegūtu vairāk informācijas.
KREDĪTA ZIŅAS
Nosaukums:
Adrese:
Tālruņa numurs:
Apjomu, kas nepieciešams:
Ilgums:
Vecums:
Dzimums:
CEO / E-pasts: anamorganloanservice@gmail.com