Angļu valoda
Gribu pēc iespējas ātrāk pašmācības ceļā iemācīties angļu valodu no iesācēja līmeņa līdz normālam sarunvalodas līmenim. Vai kāds man var pateikt, kā to ātrāk izdarīt? CD diski, kasetes, grāmatas utt.??? Vai tomēr bez kursiem nekā? Dalieties, lūdzu, pieredzē!!! Help!
pamegini qt.lv
Ja pilnīgi no nulles, es noteikti ieteiktu kādus nelielus un nedārgus kursiņus iesācējiem. Tas, lai nedaudz apjaustu, kas tā par valodu. Tad var CD/DVD. Tie ir dabūjami par nelielu naudiņu (līdz 5Ls ir labu labie). Vēl nesen vairākām valodām bija centra Jumī pie video tirgotājiem pa kreisi no ieejas grozāmajā stendā. Galīgiem iesācējiem krievu valodas CD iegādājos par 2,95Ls Rīgas dzelzceļa stacijā 2.stāvā "Viss datoram" veikalā (skat. EuroTalk - http://eurotalk.com/en/products/talknow/english - tai lapā cenas ir patrakas :( - veikalā ir lēti). Ļooooti labs. Iesaku kādus čata draugus, kur var patrenēties rakstīt vienkāršā valodā. Pats galvenais ir iespējami bieža mēles izlocīšana. Bet sākumam, kā jau sacīju, mazi kursiņi, ja skolā vispār nav mācīta angļu valoda. Vēlu veiksmi! :)
Paldies!
You're welcome! :)
Domāju, kā nebūs par lieku pieminēt skolu, kur var krietni labi un atkarīgi lēti apgūt valodu (vismaz es tā apguvu angļu valodu) :)
Audioieraksti, grāmatas - tas ir jauki, bet bez pastāvīgas sarunāšanas studējamā valodā apmācība aizņems daudz vairāk laika)Ideāli aizbraukt uz to valsti, kuras valodu jūs gribat apgūt, bet, ja tadas iespējas nav, pamēģiniet SATVA skolu:interesanti skolotāji no ārzemēs, visādi vingrinājumi bez grāmatam un pildspalvam, ir daudz dažādu grupu, kada no tam noteikti būs jums piemerota ;)
Skolas adrese (pacelt zināšanu līmeni) :Rīga, A.Kalniņa iela 1a-24