Tolete
Nesaprotu, cik klases beiguši tie, kas te komentāros raksta tolete, luksafors un vēl nepareizi citus labi zināmus vārdus? Vai tiešām nevar iemācīties, ka ir tualete?!!!!! Vai skolā to neiemāca?!!
Tas laikam, lai nav pārāk perfekti.
Nezinu gan, man tomēr šķiet, ka viņi vispār nezina, kas ir perfekti.
man gan šķiet, ka nav svarīgi kā cilvēks raksta i-neta forumā ar kļūdām, vai bez. Galvenais - lai viņam ir ko pateikt, nevis stulbi d...t
????miskaste????? oficiālā dokumentā!
Piemērs -ogre.lv pašvaldības iepirkumu sadaļā - iepirkums ar nosaukumu "Kvadrātveida betona miskastes ar papildus spaini izgatavošana"
Pareizrakstibas noteikumi ir jaievero,bet tas nav galvenais,jo labak ,ja prot rakstit un ir tieksme izteikties,nevis pareizi valodnieciski kluset ka Valodas mile.
Valodju visi mīl.
Es pie datora nestrādāju un visu ko māku iemācījos pašmācības ceļā.Lai uzrakstītu bez kļūdām man vajadzēs daudz laika .Skolā esmu gājusi un citu kļūdas redzu labi ,bet šeit uzskatu ka galvenais ir saprast domu .
Man vēl būtu jādomā, rakstot krieviski vai angliski, bet ne jau latviski. Valodas lietojums šo to liecina arī par pašu cilvēku...
To esss.
Rakstot ar pildspalvu uz lapas es varbūt uzrakstītu ātrāk un pareizāk par tevi,kā latviešu tā krievu valodā .Zēl ka skolu beidzu 40 gadus atpakaļ un tādu tehnoloģiju nebija,tākā nākas piedomāt .
brr: jā, tas jau cits gadījums.
Nezin nevis nezina. Un tāda vārda kā mīle man liekas arī nav.
nezin??? Nu vai zin!!! Es jau vakar pārbaudīju mīles tekstu - neatradu, kur piesieties... Visu cieņu! Un par to mīli - nu un kas, ka kalendārā tāda vārda nav - vārda dienu svinēs kalendārā neierakstīto vārdu dienā, 23.maijā, ja nemaldos...
Paldies, jibiorio! Zināšanai - viņš ir viens no tiem retajiem, kuram arī es nevaru piesieties.:) Un pareizi ir nezina, nevis nezin.