Graffiti
chau, gribetu iepazities ar kadu no Ogres zimetajiem... vai kads nevaretu pateikt ka tos atrast, vai sazinaties ar tiem....
Uzzīmē savu telefona numuru un gan jau Tevi atradīs.
un ko vēlies uzzināt?
gribu pazimet kopa...
ziimee pac
vienam garlaicigi.... a tu pazisti kadu no Ogres?
nekko konkreetu, tikai dazhus sienu kjeepaataajus :D nu pakjerr kaadu no draugiem pakaļ :D i būss oki
a kuru tu pazist? draugi negrib, viniem nav interesanti stavet un skatities.... gribas ar kadu, kurs ari zime.... a tu Mako ari pazisti? baigi gribas uzzinas kas vins ir un ar vinu kaut ko uzzimet..... ;)
mikey mouse ir spiegs no policijas!
trz, neesu gan, policija var citadak noskaidrot visu.....
interesanti gan zinaat kā viņi kautko var noskaidrot, prot tik lūgt palīdzību!
... arī policiju interesē ši informācija!
amok, ja stipri gribes, tad uzzinas tik un ta...
Antiments, ko tiesi interese?
tur jau tā lieta, ka vienīgais ko viņi grib ir algas pielikums !
bet tomer, vai kads zin kur var atrast tos cilvekus?
Aizej līdz kombinātam, tur bieži ir..
jaa, un sedesu tur nedelu kamer kads atnaks? ja vel atnaks......
tiešām ir piegriezušies šie mālētāji - ir reizes kad sanāk skaisti, bet vienkārša ķēpāšana tizli izskatās un tā daudzās vietās.
Ogrenets varētu izveidot rakstu kā notiek cīņa ar māju sienu nelegālajiem krāsojumiem!
To mikey mouse - Neuztraucies, jau otraja diean kads bus kalt ka shtiks!
PS. Vari ludzu uzrakstit savu vecumu? Tas taa, intereses pec!
2 HETS, vai tad notiek kaut kada cina? Nu nokera tos tris dzekus (kurus nodeva, starpcitu), perejos nenokers.... Ir vel tie ABC, kuri neko nemak tikai atstaj savus kroplainos parakstus visur, nevienas bombas normalas nav.... Pat es zinu kas vini ir (kaut gan zimeju tikai paris menesus), tas tur Meyers un parejie "grafitchiki", luk vini kroplo ielas....
2 trz, savu vecumu neteiksu, esu toy, bet neesu lohs......
cik es zinu Mako vairs nezime..... bija piekerts un pec tam viss.....
no mūsu mājas šodien atskaitīja pamatīgu piķi, jo kāds uzmālē un kāds tūlīt steidzas aizkrāsot, mums neprasot.
2 micky maus!mazais!ta tu sew korisus neatradisi,winji pasi tewi atradis!
nu ja... kamer es gaidisu, tie vairs nezimes... :(
Mikey mouse - Ieej kultūrā, nevis gaidi ka viņa nāks pie tevis! Cik ilgi skečo?
ar Mako mākslas darbiem pilna Ogre,šodien speciāli safocēju galerijai, draugos ieliku.Nu darbi,tādi ir kā ir,nebiju pavisam, pa visu Ogri,bet kur pabiju,kur redzēju,foc'ēju. Vispār ir Ogrē arī skaisti darbi,kas piesien aci. Bet legāli tas pasāciens ir tikai festivālos,vai,ja paaicina, kaut ko izdaiļot oficiālā veidā. Ja uzrakstīsi man,mēģināsim,kā līdzēt oficialā ceļā.
yo zii!a ka war zinatka tunesi ments,un tagad meigini siko toyu iegazt???!neapwainojies,bet saproti tadi laiki ka wisi ir gatawi wiens otram rikli pargrauzzt!peace bro!
2soy: nu es kadu gadu skechoju.... a tu ari zime? iedo meilu....
2zii: a kada tev saistiba ar graffiti? ka tu vari palidzet?
suslik, nāksies man akli uzticēties ;) un šobrīd negrauzīšu rīkli,esmu labi paēdusi :P suslik un mikey,atrodi mani draugos,noteikti atbildēšu :)
es jau atradu!
malacis :) tad tik raksti man vēstules,kopīgi mēs visu varēsim paveikt un mums izdosies,moš Tev kādas idejas vēl ienāk,visu raksti draugos.
ok!
Sveiki, dārgie Grafiti meistari!
Vēlos Jums piedāvāt iegādāties labus krāsu baloniņus par lētu cenu:
Tā tad:
Ražotājs [PROF]
Oranža krāsa - 12
Dzeltena krāsa - 9
Zila krāsa - 14
Zaļa krāsa - 12
Veikala cena ir 2.80/gab, es atdošu par 1.50/gab
Baloniņi ir jauni un nelietoti,vnk palika pāri no viena pasākuma!
Un tas ,kas gribēs ņemt visus balonus uzreiz, dabūs maksāt par 5 baloniem mazāk! Tā kā ir vērts padomāt!
Mani kontakti: 29160365 - Anete
burbulit piedod,bet prof krasu esmu meiginajis,winja ir pedejais ********* godigi sakot!
2susliks no nakotnes: a tu pats ari zime??? varam kaut ka sazinaties??
nu nezinu,mos tu esi pediilis,man 13 gadi prosta kaut ka bailigi wienam pasam!
es nepiedavaju satikties, iedo meilu vienkarsi....
iedo tu!
whatisit@inbox.lv