Gadatirgi 2019 Ogrē?
kur var atrast informāciju par gadatirgiem šogad Ogrē? izmeklējos netā, tukšums. Vai tiešām nekas nebūs?
Jā, es arī esmu visu gadu krājis un nu sakrājis lielu naudu. Gribas aiziet uz gadatirgu un tad tur beidzot varēšu atļauties nopirkt vienu pašmāju ražotāju zeķi, pusi, jeb, vienu staru no apakšbiksēm un kādu piparkūku. Varbūt ja paliks pāri naudiņa aiziešu paostīt kādu gaļas vai maizes stendu. Vispār jau nauda un preces nav svarīgākais, man pat labprātāk tīk tā drūzmēšanās un rīvēšanās, vismaz ir iespēja sajust cilvēka tuvību, a tā pa ikdienu vientuļi.
ogresnovads.lv -->pasākumi 2019 - gadatirgi + kalendārs
Manuprāt tā samākslotā cilvēku čīkstēšana,ka nav naudas ir jau modes lieta.Reāli tā pa lielam nevienam naudas katastrofāli netrūkst(izņemot vientuļus pensionārus un vientuļas māmiņas).Ēst ir ko,jumts virs galvas visiem ir,darbu var atrast,pat divus un vairāk.Ekstras jau ir ārpus cilvēka nepieciešamības,tas ir bonuss ikdienai.Ir jau tādi regulārie čīkstētāji,kam nekad nav labi.Krīze jau sen ir beigusies,vairs nav bezdarbs.Kas māk,tas atrod un pelna!
tas bija domāts tāds tipiskais dīvānā pirdējs, bet ja runājam par naudu, jā paskatoties ar cik pilniem groziem/ratiem katrs otrais iepērkas veikalos un kādas masas apgrozās brīvdienās lielveikalos utt... nav īsti skaidrs kuri ir tie kam tās naudas visu laiku nav. Es uzskatu, ka katrs pats mēs esam sava ceļa veidotāji, mums visiem ir dotas vienādas iespējas (nerunāju par tiem, kas toč auguši bagātnieku ģimenēs). Ir jādzīvo ar tādu domu - es pats veidoju savas iespējas, nevis, mūžīgi gaidīt un čīkstēt, kad kādam iet labāk, kāds pelna vairāk, kāds var atļauties vairāk. Vajag vienkārši padomāt cik daudz tu esi ieguldījis, cik daudz tu esi riskējis un centies, lai sasniegtu kaut pusi no tā, ko ir sasnieguši tie, par kuriem tu čīksti.
Manuprāt tie, kas visu laiku čīkst, ka ir slikti, ka nav naudas utt.. patiesībā tā arī vēlas dzīvot, jo jebkura dzīva būtne centīsies jebkādiem spēkiem panākt to ko vēlas t.i. ja tu gribi vairāk pelnīt, labāk dzīvot, smalkāk ēst tu arī cīnīsies par to, tu studēsi, meklēsi darbu sāksi ar jebko lai nonāktu augstāk, bet tie, kas ir spējīgi būt tikai skaudīgi pret tiem, kas ir ko sasnieguši, ir pelnījuši būt tur, kur viņi ir un tas acīm redzot ir viņu liktenis.
Neatradu internetā ,kurā datumā gadatirgus Ogrē??
Pirmspēdējie 2 komentāri-Zelta vārdi!!!Precīzi un kā naglai pa galvu!
Jap, šobrīd mazumtirdzniecības apjomi ir lielāki kā pirmskrīzes laikā, pie tam iedzīvotāju skaits ir kļuvis mazāks, kas liek secināt, ka kopumā cilvēki šobrīd dzīvo labāk kā treknajos gados. Protams, protams, ir pensionāri, ir cilvēki pirmspenisjas vecumā, kas faktiski nav gatavi un nav sagatavojami mūsdienu darba tirgus prasībām, ir vēl atsevišķas personu grupas, kas atkarīgas no valsts pabalstiem, bet, ja cilvēki, kas jaunāki par 40-45 gadiem čīkst par slikto dzīvi, tad paliek skumji.
Izskatās, ka šopavasar Ogrē gadatirgus nenotiks,tas ir ļoti skumji! Varbūt vajag vērsties pie mūsu cienījamā Helmaņa kunga, tad varbūt arī tiktu risināts jautājums. Kur lai pērk stādus tie, kuriem nav mašīnas,jo ar vilcienu un ar autobusu neatvest.