Ogres kapi

Kur palikuši Ogres kapu apsaimniekotāji? Kapusvētku priekšvakarā nevienas dzīvas dvēseles, kas būtu vismaz vienu reizi gadā nopļāvuši zāli pieejas celiņos...Ja lietaina diena, tad nobridies slapjš līdz jostas vietai. Iepriekšējos gados lielā zāle tika nopļauta arī aizmirstajās kapu vietās, bet šogad kā čūskulājā... Kam tiek maksāta alga par kapu sakopšanu, vai tikai piedzen bēru pakalpojumu maksas, kas neatbilst kvalitātei?

Rita , 2017-08-19 22:46:54

aka, kas no kapličas uz priekšu un pa kreisi, ir sausa; agrāk ugunsdzēsēji uz kapu svētkiem tur ielaida ūdeni - kā šogad?

aka , 2017-08-19 23:53:32

lietainā laikā - pat ja lijis tikai nedaudz minūtes - uz kapiem jāiet gumijas zābakos, citādi līdz kopus miskastei, kas pie dīķīša, netikt; uz ceļa granti vajadzētu uzbērt, citādi viss zem ūdens

zābaks , 2017-08-19 23:56:41

Kam jūs prasāt? Te ir privāts portāls, par kapiem neatbild.

? , 2017-08-20 07:20:05

kapi tagad pieder Ogres Namsaimniekam tāpēc būs bardaks,visur kur saimnieko viņi

Maija , 2017-08-20 11:34:01

Kad reiz tā kapu kults beigsies? Pilnīgs vājprāts! Iet kaut ko stādīt kopt, uzlikt sev kā pienākumu, plus vēl iesaistīt nākamās paaudzes! Kam tas viss?
Kad es nomiršu, manus pelnus lūdzu izkaisīt kādā man tuvā un mīļā vietā, vai uz mana kapa iestādīt koku! Nekādu krustu, nekādu pēc tam nākšanu, kopšanu un ņemšanos.

viedoklis no malas , 2017-08-20 11:45:58

Esam kristieši,vismaz lielākā tiesa no mums,līdz ar to kremēšana un izkaisīšana neatbilst mūsu tradīcijām.Un ja jau kristietība to nosaka,tad tam ir kāds pamats.Ja tev pienāktos pīšļu sadedzināšana,tad bija vēlams piedzimt Indijā vai vismaz Āfrikā,tur arī ir ciltis,kur tikai dedzina.

^^^ , 2017-08-20 12:53:00

Esam kristieši,vismaz lielākā tiesa no mums,līdz ar to kremēšana un izkaisīšana neatbilst mūsu tradīcijām.Un ja jau kristietība to nosaka,tad tam ir kāds pamats.Ja tev pienāktos pīšļu sadedzināšana,tad bija vēlams piedzimt Indijā vai vismaz Āfrikā,tur arī ir ciltis,kur tikai dedzina.

^^^ , 2017-08-20 12:53:00

Arī uz iepriekšējiem kapu svētkliem zāle nebija nopļauta,tāpat pagājušo gadu ari ,un tur kur ir kapu kopiņas pa vienai pie mežmalas,zāle bija līdz viduklim,......:( šogad celiņi pat nebija nopļauti jauno kapu daļā...

!!! , 2017-08-20 15:02:20

Kristieši, tas nozīmē,ka es ja neticu Dievam, vienalga mantoju reliģiju? Murga māja godavārds.
Es vispār esmu pastafariānis.

viedoklis no malas , 2017-08-20 17:48:57

Kaut afrikānis! Nevienam jau neskauž!

^^^ , 2017-08-20 19:13:28

Kapu kults tiešām nav jāskauž. Neredzu jēgu kapu kopšanai. Mirušajam taču vienalga, bet palicējiem pienākums. Jo tā vajag, jo tā ir iegājies un nevar neko mainīt.

viedoklis no malas , 2017-08-20 20:09:36

Tu vari nekopt un tur neiet un nevienu no saviem mīļajiem,kuri tev bijuši dārgi un tuvi,nepieminēt! Ja nav jūtu,bet tikai savas ērtības stāv pāri visam,tad protams! Mirušie neatnāks un neko nepārmetīs,bet tu savu mantojuma tiesu sen saņēmi un droši,ka sen notrieci.Liec sevi apbedīt mājas pagalmā zem krūmiņa,bet diez vai taviem tuviniekiem tas patiks!

^^^ , 2017-08-21 10:55:47

Lai pieminētu tuviniekus, nav jāsēž kapos un jādedzina sveces.
Es vispār negribu nekādu kapa vietu, kremēt un izkaisīt jūrā! viss! Lai maniem tuviniekiem nav jāiet un jākopj kapi.
Par mantu. Ne maniem tuviniekiem ir manta, ne man tāda ir,tā ka nekādu problēmu.

viedoklis no malas , 2017-08-21 15:41:08

Vārdu sakot,dzīvo tā ,lai pēc tevis nekas un neviens nepaliek.Lai līdzcilvēki maksimāli ātri aizmirst par to,ka tu jel kad esi piesārņojis šo planētu.Vēlēšanās absolūti likumīga un saprotama.It īpaši patīkama visiem tiem,kuri tevi ienīst vai kā citādi nicina.Godīgi sakot,ja redz cik kapuvietas netiek koptas,kaut bērni un mazbērni ir dzīvi un laimīgi,tad tu neesi vientuļš savos uzskatos.

^^^ , 2017-08-22 12:37:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet