kino Svingeri Ogres kultūras centrā
Filmas saturs patika,bet filmas tehniskā demonstrācija kultūras centrā zem katras kritikas.Izskatījās,ka izpildītājs ar savu mobilo telefonu Rīgā kādā kinītī nofilmējis šo filmu un šodien Ogrē pa 4euro mums visiem ļāva noskatīties.Filma tika rādīta otrādi(ekrāna otrā pusē laikam filmu skatījās sevišķi pietuvinātās personas).Attēla kvalitāte bija ļoti slikta,jo tika demonstrēta uz pelēka,gofrēta ekrāna.Skaņai bija blakus trokšņi(kā jau filmējot ar mobilo).Gribētos dzirdēt atbildīgo personu paskaidrojumus par tādu nezolīdu filmas demonstrāciju.
Tev ir diezgan slima fantāzija.
to, ka otrādi, pamanījām....
bet citādi ok, tikai pirmajās rindās bija par skaļu....
filmas veidotāju teksti arī otrādi?
Mums ar patika filmas saturs, bet skaņas operators garām. Tas jau nav pirmo reizi.
Vairaak neiešu uz Ogres Kíno .
Kâ var râdít filmu otrâdâk.???
Saprastu ja biļete maksatu 1 eriku.
skaņa briesmīga
Ogres novada Kultūras centrs atvainojas apmeklētājiem par tehniskajām problēmām filmas "Svingeri" seansa laikā Ogrē. Esam saņēmuši gan pārmetumus, kā arī ieteikumus.
Jānorāda, ka kultūras centra tiešais uzdevums ir nodrošināt kultūras pasākumu, amatiermākslas, kā arī dziesmu un deju svētku procesa nodrošināšanu.
Redzam, ka kino pieprasījums pilsētā ir liels, tāpēc iespēju robežās nodrošinām arī kino pieejamību. Tomēr vēlamies uzsvērt, ka to darām tādu tehnisko iespēju robežās, kādas ir kultūras centram! Nevis kinoteātrim.
Vēlamies arī informēt, ka šobrīd tiek apzinātas iespējas, kā uzlabot tehnisko bāzi, lai arī Ogrē būtu iespējas skatīties kino augstākā kvalitātē.
Paga paga - kā to saprast - otrādi??? Kas bija otrādi???
Paldies par iespēju noskatīties šo un citas filmas!
kam nepatīk, lai brauc uz Rīgu.
gaidam vēl kādu kini
domāju, ka arī citas filmas, ne tikai jaunās, skatītos...
Ja esat paņēmuši naudu par seansu.tad arī jūsu pienākums ir nodrošināt kvalitatīvu kino,bez visādām atrunām.
Ko tur blenzt , svingot vadzēja:_):)
Kulturas nama darbinieki neredzeja kas notiek?
Ja nav inventara tad nesmellat naudu par nekvalitativu kino
Ciemupē dienu iepriekš bija uz pareizo pusi, kvalitāte ok un pa 3eiro :P un tautas neredzēti daudz :D
Filma patika, kaut skatījāmies spoguļattēlā. Taču... tracina tas,ka obligāti jānodod virsdrēbes garderobē. Man un vīram bija paplānas jakas, kuras varējām paņemt uz rokas un netraucētu ne citiem, ne sev. Nē, burtiski ar varu piespiež cilvēkus stāvēt pēc sava apģērba gabala rindās. Pie tam rinda bija izveidojusies tik haotiska un strādā tikai trīs garderobistes.
to ka titri bija otrādi un skaņa pirmajās rindās par skaļu-piekrītu!Bet kopumā-man patika!
Jau pirms gadiem padsmit tā kvalitāte Ogres kultūras centra kino bija zem katras kritikas, kad lente pārplīsa vismaz 20 reizes filmas laikā. Žēl, ka nekas nav mainījies.
Man arī krīt uz nerviem,ka obligāti jānodod virsdrēbes garderobē. Nav jau nekāds smalks vakara pasākums, kur jāierodas vakarkleitās.
besī, ka garām lien un tad spiežas virsū ar mēteļu čupu.
sēdi pie tv vai ievēro prasības cilvekos!
Nav jāspiežās ar mēteli, to var pārlikt pār roku un netraucēt.Es velku vienu mēteli, nevis mēteļu čupu.
Tev laikam rindās patīk stāvēt?