nerunā par to

kā patika jaunā latvju filma?

manna , 2007-09-15 10:31:40

Normāla filma, es vinīgi nezinu, ko īsti gribēja pateikt filmas veidotāji, man liekas, ka tā filma priekš jauniešiem

a , 2007-09-15 10:36:31

nēēē,tā filma,lai tādas pakaļskrējējas vecenes paskatās uz sevi no malas...nožēlojami...viņa nebija pelnījusi tik laimīgas beigas..

xx , 2007-09-15 10:40:05

Viennozīmīgi - patika. Varbūt ne visiem saprotama, bet.... daži skati vispār bija perfekti - gandrīz vai kino pērles.Piem.,kad Rēzija viena guļ slimnīcā, bet aiz loga tantuks savam onkulītim uz slimnīcu atnesis visādas burciņas.... ne velti zālē atskan gan smiekli, gan šņuksti...un beigās aplausi.Tik nezkāpēc vīrieši pēc filmas noskatīšanās tādi kā aizvainoti jūtas,vai ?:)

anne , 2007-09-15 13:46:47

un kur gan palika nevienam nevajadzīgais bērns?

I.S. , 2007-09-16 18:54:24

Filmu gan noskatījos Rīgā, bet tas nemaina faktu, ka šis latviešu kino mani saskumdina. (Un ne tikai šis vien.) Šitādu depresīvu sviestu sen nebiju redzējusi. Galvenā varone tik raud un šņaukājas un grīļojas gan uz papzēžu kurpēm, gan pavisam bez kurpēm. Nepārliecina sižets nevienā punktā, piem- narkotiku tirgonis dažās skumjās kastītēs guļamistabā audzē kaņepes? Un tas happy end? Kur tad Jums radās pārliecība, kas tas džeks nu ir tas pozitīvais varonis? Kaut kāds dīvainis, kuru reizi pusgadā satiek, i tad vienā un tajā pašā uzvalciņā. Lāgā pat parunājuši abi netika, tikai neskaitāmas reizes pārvaicājuši- ko...ko...kas...kas.., utt. Dialogi galīgi nekādi. Milzums klusuma ainu, kur vispār nekas nenotiek. Ja tas esot pēc Rukšānes scenārija taisīts & viņas dzīves nošpikots, tad jāizsaka viņai līdzjūtība. Nobeigumā sajūta, ka nezināja, kā pabeigt un iziet no situācijas- sabrūvēja avāriju....
Nē, nu nesakiet, ka latviešu sievietes ir šitādas memļas! Nav gan!

p.s. Vienīgais action visā tajā gabalā bija Spanovska plikais dibens, taču viņa fanēm skatīties neiesaku. Pabriesmīgs skats. Turklāt Ls 3.25 (Forum Cinemā) par to maksāt nebija vērts.

Dusmīgā , 2007-09-18 09:56:05

man kopumaa patika,seviski S.Zviigules teelotaa draudzene!

eh , 2008-01-01 22:26:04

laba :)

santa , 2008-01-06 22:43:26

Pilnīgs mēsls! Jau "Augstuma robežu" skatoties (3 x vajadzēja piespiest sevi tikt līdz galam)pārliecinājos, ka Rukšānes scenārijs + Celmas un Kalniņas izpildījums ir prasts stulbums.:( "Robežā" morāle bija - "dzert mazāk vajag!", "Nerunāsim" - arī princis pēc laika aizmuks tāpat kā Aleksis, jo viņa jau nemainījās,bet atkal,
lai nepaliktu viena, ņem pretī jebkuru... Tizli.

imka , 2008-12-14 23:54:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet