salūts
ierosinu salūtam paredzēto naudu ziedot kādam labam projektam Ogrē!
varbūt padomāsim kādam.
pasaulei šis gads nav bijis viegls, arī LV, varbūt atstāsim kaut ko paliekošu un neizšausim naudu gaisā!
Tu ej dirst, bet es šaušu.
Tu ej dirst, bet es šaušu.
gribu strūklaku Zilo kalnu pakājē
varēji paklusēt, cienīt savu tautu, kas tagad sēro pēc lidmašīnas bojāejas........
varētu rodedondrus tepat pie Zilo kalnu sākuma un Jaunogres priedulājā, te viniem patiktu.
Es PAR salūtu.
Pratinj, nac majas !
Man tas salūts bijis, nebijis. Katru gadu, gadu no gada viens un tas pats. Vairs nekāda baudas, nespēj pārsteigt un nav nekāda wow. Tad jau labāk salaist gaisa daudz dronus un ko interesantu ar gaismām izspēlēt. Vismaz kas savādāks un daudz lētāk. Ka arī atkārtoti bez papildus izmaksām. Ar nākamā gada izmantot.
Man tas salūts bijis, nebijis. Katru gadu, gadu no gada viens un tas pats. Vairs nekāda baudas, nespēj pārsteigt un nav nekāda wow. Tad jau labāk salaist gaisa daudz dronus un ko interesantu ar gaismām izspēlēt. Vismaz kas savādāks un daudz lētāk. Ka arī atkārtoti bez papildus izmaksām. Ar nākamā gada izmantot.
Dronus kaut kur par velti dala?
Nu bēdīgi, bēdīgi katru gadu viens un tas pats. Gan Ziemassvētki gan Jaungads vienos un tajos pašos datumos. Nav nekā jauna. Apnicis.
pansionāta iemītniekiem televizorus nopirkt vai ko citu....
Pansionātos jau ir teleizori katrā istabā. Lai ir salūts un svētki.
kam skumji, ejiet uz grandiozo balli kn!
salūts - bezjēdzība! tikai dūmi paliek......
varbūt iepriecināt cilvekus, kas netiek no majām un salūtus nekad neredz
Jā pilnīgas skumjas un bezjēdzība, labi ka vismaz salūts ir.