kur Ogrē var ieskanēt
vai ir kāda vieta bez Kultūras nama un bibiliotēkas, kur iespējams kaut ko ieskanēt, turklāt vēlams vai nu agri - pirms darba, vai pēc 18:00
Skenēšanu var veikt Ogres rajona PVIS centra Interneta publiskajā lasītavā, kas atrodas Ogres kultūras centra ēkā. Darba laiks: darba dienās no 8.30 līdz 20.30. Pārtraukums no 13.00 līdz 14.00.
.. vai ir kāda vieta bez Kultūras nama :)
Datorservisā Tīnūžu ielā 11. Darba laiks no 09:00 līdz 19:00
Tajā datorservisā man pirms mēneša krāsainu izdruku vietā iedeva kaut ko murgaini svītrotu, bet naudu paņēma kā par kvalitatīvām izdrukām....
Vēl laikam bija datorveikalā malkalnes pr 26.
Tajā datorservisā stāv melnbaltais kombains - no krāsainā tur nav ne miņas. Tur klāt runa gāja par skanēšanu.
es skolas laika biezi vien naku uz datorsalonu printet referatus un dazadus darbus, man vienmer sanak kvalitativi un labi, un biezi vien skaneju dokumetus un viss man sanak cikinieka :) man patik un es nekad nesudzos ne par izdrukas kvalitati ne par skanesanu! :)
Vēl ir Aptiekas ēkā centrā pie kūltūras nama, pie zīmogu izgatavošanas, tur gan printē,kopē,skenē vienīgi tur darba laiks līdz 17.00, pameģini sazvanīt gan ko sarunāsi ja ļoti vajag, pretīmnākoša sieviete.