Ločmeles zobārstniecība Lielvārdē
Jūsu pieredze?
Biju tur pirms 6 gadiem, visu izdarija, kā vajag, bet tagad internetā atradu sūdzībās, ka tur kaut kāds vīrietis strādā, vai es kaut ko jaucu? Tur ir vairāki zobārsti? (Lielvārdē)
Ločmeles zobārtniecībā ārsti mainās kā zeķes.
Strādājošais vīrietis ir Ločmeles dēls, kurš vēl ir bez diploma, cik zinu studē. Vai es ietu pie šāda zobārsta? Nē, stipri šaubos.
Biju nesen ar bērnu....attieksme sliktā,man nepatika. Neiesaku!
Zobārstu prakse Lielvārde" SIA
Rembates 11 - 4, Lielvārde, Lielvārdes novads, LV-5070
T. 65053444
iesaku .ja meklējat zobārstu bērnam īpaši zobārsti Dacīti
Esm u tur ārstējosies un neko nevaru sliktu teikt . Arī jaunajiem ir jāsāk ko darīt,un pati biju ,apm ierināta.Visi zobi vietā un nesāp. Kaimiņiene arī no C
Arī man ir bijusi pieredze ar šo zobārstniecību, bet labā nozīmē. Visu laiku gan es, gan mana sieva un abi bērni gājām pie zobārsta Ogrē.
Sāpēja zobs, vienīgie, kas varēja tajā pašā dienā pieņemt un palīdzēt bija tieši D.Ločmeles zobārstniecība. Tagad visa ģimene braucam tikai uz turieni, cenas tādas pašas kā poliklīnikā, uzreiz visus rentgenus uztaisa un parāda, attieksme no ārstu puses un pārējā personāla ļoti laba.
Es ar biju dzirdējusi dažādas baumas par šo klīniku. Taču kad aizgāju, ar savu problēmu, mani sagaidīja ļoti atsaucīgi darbinieki un atrada iespēju paņemt ārpus rindas, jo ļoti sāpēja zobs. Ja pareizi atceros, tad arī biju pie jauna daktera, kas visu man izskaidroja, izdarīja savu darbu un nekādu problēmu nebij. Arī nenoģērba pēdējo ādu. Esmu apmierināta!
Es apmierināts! Nekādu sūdzību... Daudz labāks un lētāks servis kā ogrē...
Mani ārpus rindas pieņēma Ogrē. Arī varu teikt, cenas normālas, darbinieki atsaucīgi un problēmu nav.
Viens jauns dakteris man tur izrāva astoto zobu, visās citās zobārstniecībās teica, lai braucu pa dārgo uz institūtu. Nekādu problēmu, uzlika šuves, pasāpēja nedēļu un chill...;)