Baumas vai patiesība
Šodien rindā stāvot dzirdēju, ka Ogres vadība esot apstiprinājusi bēgļu uzņemšanu Ogrē un tie tikšot izmitināti Jaunogrē (bijušajā sanatorijā). Taisnība vai baumas?
un?
da labi
no drošiem avotiem- pilnīgas muļķības
Bijušie apmelo esošos!
Saulstaru māja arī stāv tukša.......
Vecajā poliklīnikā un tautas namā jau ir.
Es arī kaut ko tādu esmu dzirdējusi, bet nekur par to netiek runāts, tā ka nevar zināt. Varbūt kāds gudrelis palaidis pīli.
eiropiešu tautu nacionālisms ir jāiznīdē, kas tiek darīts nemitīgi sludinot kosmopolītismu, internacionālismu, multietnisku un multikulturālu sabiedrību, toleranci, pārprastas, pat vājprātīgas cilvēktiesības utt. Arī šajā nolūkā tiek veicināta imigrācija un starprasu attiecības, lai sajauktu un tādā veidā degradētu tautas. Lai eiropiešu bērni jau no mazotnes aprastu ar situāciju, ka viņi vairs nav dzimtās zemes saimnieki un arī izaugtu ar šādu izkropļotu apziņu. Viss tiek darīts, lai cilvēkus izaudzinātu par bezsakņu un bezdzimtenes kosmopolītiem, ieaudzinātu viņos kroplu apziņu, ka tādām lietām kā tautība, rase, dzimtā valoda, tēvzeme vai pat seksuālajai orientācijai nav nekādas nozīmes. Pasauli, kas sastāvēs nevis no tautām un valstīm, kuru apdzīvos beztautības un bezdzimtenes Mūsu „politiķu” un inteliģences pielīdēju katra vāvuļošana par „bēgļiem” sākās un beidzās ar „eiropeiskajām vērtībām”.Eiropas izglītoto un saprātīgo cilvēku eiropeiskās vērtības joprojām ir brīvība, filosofija, demokrātija, romiešu tiesības, sociālā iekārta, kristietība. Turpretī ES birokrātu „eiropeiskās vērtības” ir virtuālās divkosības „tolerance”, „politkorektums”, „cilvēktiesības”, „plurālisms”