salūts
Cikos un kur salūts?
Pēc koncerta pie Ogres novada pašvaldības administrācijas ēkas Brīvības ielā 33 plkst.18.00 būs svētku salūts.
Tad pēc koncerta vai plkst. 18.00???
Vai nav vienalga cikos būs tas stulbais salūts?!Vispār to salūtu nevajag.
Kurš ielīdīs kādā Grīvas prospekta 9 stāvenē ar peizāžu pār Ogri tam pa logu būs smuka bilde ar karogu uz zālūtu , savādāk nikā.
Salūts bija ļoti skaists! Par spīti lietum! Burvīgi,ka ir iespēja vērot salūtu tepat Ogrē uz vietas un nav jābrauc uz Rīgu.
Man gan nepatika saluts,pasvaks tads bija.
Nuja , šito tik no tumšas telpas dziļuma pa vaļā logu pāri pilsētai smuki varēja.
Dulbur,tu tak dzīvo Ķegumā.Tikai nestāsti,ka uz Ogri brauci salūtu skatīties,pārāk bērnisķīgi būtu.
pēc video spriežot, salūts tāds pašvaks bijis, bet vieta gan izvēlēta šogad atbilstošāka, un kopskats tiešām svinīgs. tikai tā mūzika fonā.. hmmm.. neizteikšos.. un laiks salūta laiks Ogrē nesaprotams jau kuro gadu - kāpēc tik agri - 18:00?..
paši šogad bijām Jelgavā. Jelgavai 750, pilsēta ĻOTI skaisti izrotāta, viss pārdomāts.. galvenās ielas ar svecītēm gar malām.. un salūts bija labāks, ilgāks un bagātīgāks, nekā ik gadus Rīgā (protams, šogad salīdzināt nevaru, jo vairākās vietās vienlaicīgi būt nesanāca).. vienīgi pavadošās mūzikas pietrūka.. bet, kas priecē, salūta laikā un pēc tā lietus vairs nelija nemaz..
ļoti skaists salūts ,biju redzēju:)
2015-11-19 12:03:30 : Es ta mēdzu būt arī Ķegumā bet tu droši dziļos laukos , man katalogā ir kāda Salūta bilde http://ejuz.lv/66e kura 10 gadu laikā ienesa kantorim ~10.000Ls :)
Kaut laukos,kaut pilsētā,tu esi un būsi mudaks un murmulis.