Ilze

Biju gājusi uz Domi, bet attiecīgā persona nebija uz vietas, nogaidīju +/- stundu un gaju prom, līdz ar to jautāšu šeit, varbūt kāds sadzird.
Jautājums tāds. Vai ir kādi noteikumi, normas, kā zāģēt kokus un krūmus gar Elektro līnijām pilsētā un ciematā, nevis meža vidus? Patreiz Ciemupē tiek zāģēti koki, krūmi gar Daugavpils šoseju posmā gar gājēju celiņu. Ārpus ciemata neliels posms liepu ir apzāģētas normāli, no visām pusēm vienādi, līdz ar to veidojas jauns simetrisks vainags, bet pašā ciematā tiek veidotas parodijas, t.s. pus koku apzāģē vai 1/3 daļu tikai. Liepu gatvē pie pirmās mājas koku apzāģēja no vienas puses, līdz ar to pie lielāka vēja šis koks var gāzties uz māju. Pensionāri, kas šajā mājā dzīvo, darbiniekiem lūdza, lai apzāģē simetriski, lai koks daudz maz estētiski izskatītos kā arī neradītu draudus mājai, viņiem tika atteikts. Tā pat arī galvenā iela Liepu gatve - varēja visas liepas apzāģēt, lai visas līdzīgas veidojas, citādi vienai vainags nozāģēts pirms gada, citai šogad, citai vispār pirms entajiem gadiem.

? , 2015-10-03 21:52:54

http://www.ogresnovads.lv/lat/uzdot_jautajumu_domei/

vienkārši: , 2015-10-03 22:18:39

Ir pieņemšanas laiki, Vienkāršāk ir piezvanīt uz Klientu apkalpošanas centru un pieteikties vizītē konkrētā laikā pie konkrēta speciālista, vai palūgt, lai atzvana Jums personīgi. Darbinieki bieži ir objektu apsekojumos.

Skats , 2015-10-04 11:09:45

Diezvai dome sniegs atbildi ( nav jega iet piedrbinieces, kas ir bigaca vieta apala nullle)

es , 2015-10-04 12:50:45

Es dzirdēju sarunu no vīriešiem, kuri veic izzāģēšanu. Par cik tur iet elektrības līnija , apakšā nedrīkst būt koki kā arī tuvu elektrības vadiem. Līdz ar to zem līnijām apzāģē krūmus un kokus vai arī to pusi koku, kuri traucē līnijai. Izskatās tiešām drausmīgi, bet viņiem esot visas tiesības veikt izzāģēšanu arī privātīpašumos. Pieņemu, ka tas ir Sadales Tīklu vai Latvenergo rīkojums.

... , 2015-10-04 20:42:56

To, ka zāģē kā grib, es saprotu. To, ka privātīpašumā viņi var zāģēt, arī skaidrs, bet vai tiešām drīkst privāta teritorijā apzāģēt koku tā, lai tas kļūtu bīstams īpašniekam? T.i., zarojums atstāts tikai vienā pusē, iepriekšējā reizē izdarīja tā pat, tagad tas koks pamatīgi sasvēries uz ēkas pusi.
Nesaprotu kādēļ ārpus pilsētas apzāģētos kokus atstāj daudz maz estētiskā paskatā, bet ciemata centrā veido parodijas. Mani tas neuztrauktu, ja katru dienu tas nebūtu jāredz. Ejot uz vilcienu, lai brauktu uz darbu un nākot mājas, sanāk 2x dienā...

Ilze , 2015-10-04 22:28:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet