Vetklīnika
Labdien. Kura, jūsuprāt, ir labākā veterinārā klīnika? Attieksme pret dzīvniekiem, apkalpošana, cenas?!
Cik tu zini vetklīnikas Ogrē
Necik, jo nesen pārvācos uz Ogri.
Es par Mārtiņu - ambulance Brīvības ielā. Varbut man slikta karma, bet Upes prospektā 1x ejot ar suni pasmējās par suņa problēmu, 2x gāju barību pirkt, bet paklausoties pardevejas un dakteres sarunu aizgāju neko nenopirkusi, bet tas gan bija kādu brīdi atpakaļ, iespējams tagad situācija ir uzlabojusies. Sen senos laikos ejot pie dr. Rozes (tagad dzivnieku patversmē), vienmēr vieniga atbilde bija : nu es nezinu...
Piekrītu ka Upes prospektā iegriezties negribu ,pārdevēja vai nu ar kādu klačojas un ir nelaipna ,ja tiek iztraucēta .Daktere paziņas sunim nepareizi ārstēja acs traumu ,ka sunīts pēc ilgas ārstēšanas zaudēja aci. un operēja jau Mārtiņš .Es arī par Mārtiņu .
ir sanaacis izmantot abas, un abas bij labas.
tikai Roze!
Upes prospektā, arī dakteres tur labas.
jaa bija tur viena no maasaam (dviineem??!!) tieshaam ljooti iejuutiiga
jaa bija tur viena no maasaam (dviineem??!!) tieshaam ljooti iejuutiiga
Upes prospektā visas pārdevējas un ārstes ir laipnas beidziet taisīt reklāmu un apmelot cilvēkus.
Man patīk pie Rozes un Upes prospektā arī nebija nekadas vainas.
paldies Jums. Laikam tomēr nosliecos uz klīniku, kas atrodas Brīvības ielā.
Nav reklāma. Tas ir tāpat kā ar jebkuru citu lietu venam māte, otram meita, citam kleita. Ir jāiet un jamekle. Pastāstīju tik savu pieredzi. Zinu vairākus cilvēkus, kas ved savus dzīvniekus pie Rozes un ir apmierināti. Katram savs.
Kad Upes pr. strādāja dr. Osipova, jeb kā viņu še sauc, viena no māsām dvīnītēm, varēja uz viņu paļauties, bet, diemžēl, viņa aizgāja uz Rīgu. Tagadējās dakteres pat pašas viena uz otru nepaļaujas un arī diagnozi stāda nepareizi, kā panaceju pret visām kaitēm piedāvā dzīvnieku iemidzināt.
Mēs ar Bucīti iesakām Ingu un Mārtiņu, profesionāli un konkrēti ārsti. Paldies viņiem liels.
Ar savu suņuku esam apmeklējuši abas klīnikas.Turpmāk dosimies tikai uz Brīvības ielu.
Iesaku klīniku Brīvības ielā. Jauka , iejūtīga attieksme, rentgens uz vietas, pieņēma mazliet pēc darbalaika beigām.Dakteri nav iedomīgi, neko nepārmet, saprotami izskaidro.Dzīvnieciņš tagad vesels :)
Upes pr. - laba daktere Marina, bet Ilona - brr...ļoti auksta. Varbūt ar dzīvniekiem komunicē, bet ar cilvēkiem neprot sarunāties.
Pie Bauģiem - viss dārgāk, bet attieksme laba.
Neesmu bijusi Upes pr., taču pie Bauģiem ļoti patika, Mārtiņš ir lielisks ārsts, kurš uzreiz atrod kopēju valodu un dod daudz vērtīgus padomus. Cilvēks īstajā vietā.
Tikai ne pie Ilonas no Upes prospekta,dzīvnieku mocītāja-LIELAIS FUI.
Varbūt nelaipna iir tā Ilona,bet ļoti perfekti uzstādīja diagnozi un pēc tam pati izoperēja taksenei krūts piena audzeju un analīzes gaidījām mēnesi no Rīgas un visiem par prieku negatīvs,tā kā priecīgi un paldies.
Mēs abas iesakam Bauģu klīniku :)
Upes pr. tikai pie Marinas.
Mēs ļoti daudzus gadus apmeklējam Mārtiņa klīniku , visu cieņu. Esam jau 19. gadīgu kaķeni aizvadījuši uz citiem medību laukiem. Tagad ir jauns kaķis.Bet, diemžēl tur ir daktere ( Tā nav Inga ) pie kuras nevēlos iet.Cilvēks nav slikts, bet rodas iespaiads, ka pietrūkst profesionālisma, un tā ļoti lēna darbība.Ne es viena ar savu zvēriņu ,un sāpi. betārā arī gaida cilvēki, bet pie viņas viss notiek kā palenīnātā filmā. Bet kopumā esmu ļoti apmierināta ar klīniku. Atsevišķs PALDIES māsiņai vai feldšerei (nezinu kā pareizi sauc ). Pareizais cilvēks , pareizajā vietā.Lai veics visiem darbiniekiem, un nezaudējiet iejūtību un profesionalitāti.
Jāpiekrīt Sancim. Uz poti trāpiju pie dr. Innas likās tāda nekāda ar nopietnāku problēmu negribētos pie viņas nokļūt, dr. Līga, kaut jauna, bet liekas forša. Māsiņdakters Ingūna vienkārši miljons.
ja eju ,tad pie dr. Alda Zeltkovska Mārtiņa klīnikā ,kurš brauc no Rīgas sirsnīgs, mīl dzīvniekus .
Cik tad ārstu un palīgu ir Mārtiņa klīnikā? Un kas ir tā kundze ar rudajiem matiem?
es pati jau daudz gadus pie Mārtiņa,Roze ar nav slikta,bet Mārtiņam aparatūra spēcīga,kā Rīgā...par upes prospektu-manējais bez manis aizrāva savu runci uz turieni,aknās audzējs,prasiju,ko darīja,jo man vienam kaķim arī bija vēzis,tāpēc zinu,kā rīkojas šādās reizēs,ne špricītes,ne sistēmas uzlika,tik tabletes iedeva...nākošā dienā vedām pie Mārtiņa...paziņa aizgāja ar suni uz upes pr.,ausis niezēja,kratīja galvu,nezinu,ārste vai māsiņa suni pat neapskatījusi,pateica ka varbūt ērcīte vai kas cits ausīs:))),un paprsasīja 8 ls,ši apgriezās,pateic,par ko man jāmaksā,jūs suni pat neapskatījāt,tik minējāt,kas var būt...
Nevajag melot par Upes prospekta klīniku. Ja uz kaķi tikai "paskatās" vai pat ja es tikai pastāstu, kas par problēmu, dakteres tur nav ņēmušas naudu par vienkāršu ārēju apskatīšanu vai mana stāstījuma uzklausīšanu. Par izrakstītajām zālēm gan bija jāmaksā, protams.
Ja tā ar brillēm, tad manuprāt māsiņa/feldšere.
Upes pr. tās pašas zāles ir lētākas ,kā pie Mārtiņa !!!
nu-izlasi kārtīgāk,ko apskatīja,un par ko prasīja naudu...
nu-izlasi kārtīgāk,ko apskatīja,un par ko prasīja naudu...