Kā lai neapskauž?!
Lasu www.esfondi.zemgale.lv un apskaužu jelgavniekus! Viņi šogad spējuši Jelgavai piesaistīt Eiropas fondu naudu ar 21 projekta palīdzību (dažādām vajadzībām), kur mazākā piesaistītā summa Ls 20020, lielākā Ls 2312038!!! Kāpēc, proporcionāli pret Jelgavas pilsētas lielumu vai iedzīvotāju skaitu, mēs esam sliktākā situācijā? Mums trūkst prasmes, kompetences, zināšanas vai kas cits? Vēlos ieraudzīt arī ogrēniešu-profesionāļu ES fondu piesaistīto naudas apjomu 2007.g.- tabulā! Kas mums to var liegt!
Varēji norādīt konkrētāku saitu, lai nav jāmeklē. Nevarēju ieraudzīt tādu atskaiti!
paralēli vajadzēja paskatīties, kurā partijā jelgavnieku domes vadība!!! pēc šādas analoģijas var vadīties nākamajās pašvaldību vēlēšanās! tad arī naudas būs vairāk! ar kompetenci, zināšanām un prasmēm lielajā pīrāgā var vien gabaliņu iekost, pārējā tomēr ir politika.
diemžēl!
Un kurā partijā tad viņi ir?:)
Jelgavaa pie varas ir zalie zemnieki.. un es nedomaaju, ka visu nosaka politika.. man ir bijusi pasaakumi sadarbiibaa ar Jelgavas domi, un tur ir vesela projetu vadiibas gupa, kas patiesaam ir profesionaali un entuziasti (protams, pa tiiri pieklaajiigu samaksu).. un pats Rāviņs arī iegulda daudz pūļu, lai tie projekti tiktu rakstīti un izietu cauri.. reku http://www.jelgava.lv/index.php?id=20117 un te nemaz nav visi.. uz tādu līmeni Ogrei vēl ui ui ui kur tāls ceļš ejams.. galvenokārt attieksmē un domāšanā..