Elvi Keguma

Kads varbut ir informets kas notiek ar Kegumas Elvi? Driz bus ciet?

EV , 2015-07-29 20:13:45

Elvju tīkls ir pārdots -mainas īpašnieki...

marusja , 2015-07-29 21:37:58

marusja : ELVI ir farnšīzes uzņemums , Ķeguma veikals piederēja Kuldīgas uzņemējam Bergmanim piederošajam tīklam , citi ELVI veikali pieder citiem uzņemējiem un citiem fanšīzes ņemējiem. Mazumtirdzniecības zīmola "Elvi" franšīzes devējas SIA "Elvi Latvija" partneru SIA "Vita mārkets" un SIA "Linde pārtika" īpašnieki ir panākuši vienošanos par "Linde pārtika" piederošo 15 veikalu "Elvi" pārdošanu uzņēmumam "Vita mārkets", informē "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.Pēc darījuma apstiprināšanas 15 veikali "Elvi", kas atrodas Kuldīgā, Kandavā, Skrundā, Liepājā, Saldū, Ventspilī, Sabilē, Olainē, Ogrē, Ogresgalā un Ķegumā, turpmāk piederēs "Vita mārkets", kura plānos ir ne tikai visu jauno veikalu "Elvi" darbības turpināšana, bet arī to rekonstrukcija un piedāvājuma paplašināšana."Linde pārtika" 15 veikalos, kurus pārņems "Vita Mārkets", kopumā strādā gandrīz 380 darbinieku. Darba līgumi uz "Vita mārkets" tiks pārslēgti ar visiem jaunajiem kolēģiem. Ja veikalos būs nepieciešams veikt rekonstrukciju, visiem darbiniekiem tiks piedāvāts darbs tuvākajos "Vita mārkets" veikalos, atzīmē "Vita mārkets" valdes priekšsēdētājs Imants Rendenieks.Savukārt "Linde pārtika" turpmākā darbība tiks saistīta ar būvmateriālu un saimniecības preču tirdzniecību, paplašinot, strādājot pie preču klāsta un apkalpošanas kvalitātes paaugstināšanas mājsaimniecības lielveikalos "Domo", kuri atrodas Kuldīgā, Kandavā un Ogrē.

Lunis , 2015-07-30 02:43:17

paldies,Dievam, beidzot Ogresgalā ,varbūt , uzlabosies preču sortiments! Kamēr bus cietā - minim. alga, nekas jau nemainīsie! nav ieinteresētības pārdot vairāk . atsēž darbalaiku ar īgniem ģīmjiem ! laukos jūtās ,kā pasaules nabas- iedomīgas ! slaucējas nevar ieiet pēc darba,garām braucot , veikalā !

x , 2015-07-30 08:07:49

gribētos zināt,kā būs Jumpravā,tur arī pašreiz ir LINDE PĀRTIKA. Nu tur gan ir varen labi iekārtojušās! kā grib,tā atpūšās! ienākot veikalā,kasē reti kāds ir vispār,ja esi sapircies,tad stāvi un gaidi,kad kāda izdomās tevi apkalpot! kaut ej prom nesamaksājis! a pie letes,kur sveramās preces-mīļais dievs,-vari stāvēt un gaidīt uz izturību-kurš kuru,un dažu labu reizi tā arī aizej,nesagaidījis kādu iznākam no ''VIRTUVES''! Tur gan derētu kārtīga suta no priekšniecības puses,dzīvo kā peles miltu siekā un nejūtas traucētas,ja tā tirgotos pilsētā,sen ar SŪDAINU KOKU TIKTU PADZĪTAS!!!

jā jā , 2015-07-31 02:39:03

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet