ēdināšana skolā
Labdien, Ogres pašvaldība izsludināja konkursu uz Jaunogres vidusskolas ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju , bet nekur nevar atrast informāciju par konkursa rezultātiem?! vai atkal mūsu bērnus baros Baltic Restaurants Latvia , vai tomēr kaut kas mainīsies???
Un kāpēc lai nebarotu? Kas jums vēl nepatīk???
viņi taisa vēmekļus
Mani arī neapmierina šis pakalpojumu sniedzējs- pat cenu ziņā, Ogres Ģimnāzijā ir lētāk....
Jaa, man arii rodas jautaajums, Ogres 1. vidusskolaa dienas eedienaa beerniem pa 1.42 tiek doti makaroni ar sieru+ salaati+ dzeeriens (nekaadas galjas) vai tieshaam shaada porcija maksaa 1.42 un beerns buus no taadas porcijas paeedis ?
Nez vai jaunajā domē kāds šo uzņēmumu turpina lobēt? Baltic Restaurants baro arī dārziņa bērnus - ēdiens vienveidīgs, neveselīgs un plastmasains. Regulāri atsildīts tiek pasniegts otrajā dienā. Cenas arī nerosina apetīti. Vai tiešām nevar dārziņi paši nodrošināt ar savu virtuvi? Ir daži dārziņi Ogres novadā, kur gatavo pavārīte sabalansētu un bioloģiski audzētu ēdienu, nevis kā Baltic Restaurants - itāļu kartupeļus, poļu tomātus, utt.
Nez vai jaunajā domē kāds šo uzņēmumu turpina lobēt? Baltic Restaurants baro arī dārziņa bērnus - ēdiens vienveidīgs, neveselīgs un plastmasains. Regulāri atsildīts tiek pasniegts otrajā dienā. Cenas arī nerosina apetīti. Vai tiešām nevar dārziņi paši nodrošināt ar savu virtuvi? Ir daži dārziņi Ogres novadā, kur gatavo pavārīte sabalansētu un bioloģiski audzētu ēdienu, nevis kā Baltic Restaurants - itāļu kartupeļus, poļu tomātus, utt.
piekrītu, un cenas arī atšķiras. cik zinu Pārogres bērnudārzam cenas ir citas par ēdināšanu nekā pilsētas bērnudārziem
Baltic Restaurants mūsu dārziņā Ogrē ēdina labi, ir daudz bioloģisko produktu, piemēram,piena produkti. Mans meita ēd ļoti labi. Tagad mājās arī prasa sautējumus un sākusi ēst auzu pārslu putru. tāpēc, ka redz, ka daudzenes labi ēd un vico pakaļ. Dēls iet Ogres 1.vidusskola. arī nesūdzās, saka, ka labi. tos makaronus ar sieru un frī ar kečupu dod kafejnīcā. to es ceru, ka aiztaisīs ciet.
makaronus ar sieru., salatiem un dzerienu tiesam dod Daily kafejnica pa 1.42