dakteris
Gribu iet pie ārsta ginekologa bet izrādās ārsts ir vīrietis. Un man tā kā mazliet neērti, tā kā kauns.Bet esot labs dakteris.
Nebaidies, es biju. Galvenais uztver viņu kā ārstu.Attieksme ir ļoti jauka, tā, ka nejutīsies neērti.
par ko iet runa?!?
Sniegs tev vēl neiet?
Nea, ziemā snigs.
Nea, ziemā snigs.
Vai runa iet par poliklīnikas ginekologu? Ja jā, tad nav ko kaunēties. Es biju, beidzot normāls ginekologs Ogrē.
ko jūs te mokāt to latviešu valodu?
Biju pie dakterīša.Ļoti zinošs, laipns,uzmanīgs.Kaut visi ārsti būtu tik atsaucīgi,nevis nelaipni un saīguši.Reizēm tiešām negribas neko jautāt,jo atbildes būs rupjas un nesakarīgas.Tā ka mīļās sievietes varat bez bažām iet pie daktera _ginekologa_vīrieša.
Uzvārds?
Katrreiz lasot šos tekstus man kā nesanākušam radniecīgam speciālistam nāk smiekli. Esat drošas, dakteris jūs nekā savādāk neuztver kā cilvēkus ar problēmām, kas nāk pēc palīdzības. Turklāt diezgan ātri izstrādājās sava veida enerģētika, kura rada barjeru starp ārstu pacientu. Savādāk nav iespējams strādāt par ārstu šai jomā. Man manā pašreizējā darbā reiz jaunībā pirms 30 gadiem gūtā pieredze dod būtisku plusu, meitenes neizjūt nekādu diskomfortu vai aiztures, manis vienkārši NAV :):) Darbs, kurš nereti prasa lielu fizisku spēku, šis tradicionāli ir VIRIEŠU darbs, tik PSRS bija savādāk :) Turklāt vīrieši dakteri šai jomā parasti daudz rūpīgāki, emocionāli savāktāki, motivētāki karjerai. Visām savām laulenēm @ čomenēm VIENMĒR esmu ieteicis tikai dakterus vīriešus šai jomā, viņi domā par TEMU nevis par „Bērniem, māju un frizūru” darba laikā. Nav ne jausmas kas ir konkrētais kexs , TAČU tas vien ka viņš ir vīriešu dzimuma speciālists šai jomā Latvijā jau būtisks pluss jums kā pacientam.
Runa nekur neiet... Runa IR...
Ja jūs nevarat dot kādu padomu, vai pateikt ko tādu, kas ir saistīts ar tēmu, tad meklējiet citas diskusijas un izsakat tajās savu viedokli, kurš galīgi nav par tēmu!
Ja jūs nevarat dot kādu padomu, vai pateikt ko tādu, kas ir saistīts ar tēmu, tad meklējiet citas diskusijas un izsakat tajās savu viedokli, kurš galīgi nav par tēmu!
Nopietnā, seko savam padomam!