PMLP OGRES NODAĻA
Es,pirmdienas pēcpusdienā, plkst.16:18 (pirmdienā darba laiks ir līdz 18:00) ieeju šajā pārvaldē un rindu mašīnā gribu izņemt numuriņu, lai pieteiktos uz jaunas pases izgatavošanu un man rindu mašīna "paziņo" - atvainojiet, bet šodien rindā neviens vairs netiek pieņemts.
Vai tas ir normāli???
Biju diezgan neapmierināta, jo tie darba laiki nav priekš strādājošiem cilvēkiem..
Vēlējos internetā "aizsist" rindu, bet tur piedāvā tikai trīs darba laikus un visus pusdienslaikā..
Principā, lai dabūtu jaunu pasi man darbā ir jāpaņem divas atvaļinājuma dienas... Vienu, lai iesniegtu iesniegumu un otru, lai izņemtu pasi...
Daudzās vietas darba laiki nav priekš stradājoša cilvēka. Tajā skaita arī Ogres bankās.
paldies par info, Baiba. Būs ņemt vērā un ieplānot vai nu lietderīgu drīzā pus-atvaļinājuma pielietojumu tuvējā Ogres iestādē, vai doties uz 4.PMPL nodaļu Rīgā, kuri vienu dienu nedēļā noteikti strādā līdz 19tiem.
PMLP piedāvā papildu iespēju – pases noformēšanai pieteikties pa telefonu. Izmantojot šo pakalpojumu, jau izskanējis, ka var nākties bruņoties ar pacietību, kamēr izdodas vajadzīgo numuru sazvanīt.
Trešā iespēja – pierakstīšanās pa e-pastu – ir pieejama atsevišķās PMLP nodaļās, kas kopumā esot laikietilpīgāka, jo prasa vairākkārtēju apmeklējuma laika saskaņošanu ar klientu.
Noformēt pases vai personas apliecības pieteikumu var rindas kārtībā vai iepriekš pierakstoties pa tālruni - 65045601 vai izmantojot E-pakalpojumu Šite http://www.pmlp.gov.lv/lv/sakums/pakalpojumi/citi-pakalpojumi/e-pakalpojumi/pieteik%C5%A1an%C4%81s-personu-apliecino%C5%A1a-dokumenta-izsnieg%C5%A1anai.html
Man iepatikās jaunā pilsoņa passe kaut gan pase man nav nepieciešama lietoju ID kartes , tomēr arī izdomāju ka izņemšu arī passi , SMUKA
Paldies, Luni, bet kā jau minēju - elektroniski tiek piedāvāti tikai trīs darba laiki pusdienaslaikā 12:00; 12:30 un 13:00. Tas arī viss.. (Izskatīju veselu mēnesi)
Protams, ka pierakstījos elektroniski un pusdienaslaikā ;(( Ne no rīta uz Rīgu uz darbu, ne vakarā. Un pase jāmaina 14gadīgam bērnam.. Bērns pats liels un brīvlaikā varētu pats aiziet, bet nē... Vecākam jāiet līdz gan pie iesniegšanas, gan izsniegšanas ;(
Baiba : Paldies par info , šitas skaistais "Faxc" ir laba reālās dzīves ainiņa.
vēl varu piebilst, ka foršīe ierēdnīši var mierīgi atļauties sākt darbu pirmdienās tikai 11.00. Tik brīvi var dzīvot tikai valsts iestādes,kur rindās sēžot nodokļu maksātāji var pakūkot.... LOģīski, ja jau tāds pieprasījums un netiek galā ar darbiem, tad jāveido darbs maiņās..bet te tā pa mierīgo uz darbiņu pēc svētdieniņas...
Interesanti, vai pati/s strādā plkst.10:43:38 vai esi bez darba? Ja strādā, tad ko dari savā darba laikā? Ja esi bez darba - loģiski, jo ar tādu žulti uz pasauli darbu nesameklēsi!
Nevajag pa puspasauli izrādīt savu muļķību. Darba laika sākums un laiks, kad uzsāk pieņemts apmeklētājus - nav gluži viens un tas pats. Iestādē, ja neskaita darbu ar apmeklētājiem, ir daudz citu darbu, kuri tāpat obligāti padarāmi. To, ka ierēdnis strādā ilgāk vakaros (neapmaksātas virsstundas), nereti - arī brīvdienās, jo tas darba apjoms ir nenormāls un 8 stundās neizpildāms, to jau tādi "ps"-i neredz un negrib redzēt.
Mani sasmīdināja modernā elektroniskā ierīce kur lai piespiestu ailīti, ka vēlos izmantot kādu no piedāvātajiem pakalpojumiem izrādās, ka nav jāuzspieš uz pašas ailītes bet zem!!! Kā tad tā?!! :D Tas tā kā neskaitās brāķa aparāts kurš būtu jāsūta atpakaļ ražotājam nevis jāaplīmē ar lapiņām "lūdzu spiežiet zem" :D
Bet apmeklētāju solidaritāte un saliedētība katram nākamajam, kas brīnās kāpēc nevar dabūt numuriņu, korī sakot "jāspiež zem" ir apbrīnojama un negaidīti patīkama! Lūk, kas var tautu vienot! Brāķis! :D
Par kļūdu daudzumu stendā ar vēsturisko ēku aprakstu pilsētas centrā vispār varētu raudāt, jo ne pasūtītāji, ne izgatavotāji, ne pieņēmēji, ne uzstādītāji nav pamanijuši kļūdas ēku aprakstos - gramatiskas, stilistiskas... Krīmāja un laikam jau nicināmais dzelzceļnieks kura uzvārds rakstās ar mazo burtu...
nav tāda vārda latviešu valodā
man darbs maiņās!!!:) uzreiz var redzēt, ka tu ierēdnite..nevis uzklausīs ieteikumus bet muldēs par žulti un atrunāsies. bučas tev! kamēr ierēdņi barosies no tautas nodokļiem TIKMĒR MAN BŪS TIESĪBAS ! BET TEV PIENĀKUMI