trauce kaijas

Labdien! Sakiet lūdzu kur griezties ar tadu jautajumu,ka trauce kaijas. Viss Malkalnes pr mokas ar tiem putniem, bet neviens neko nedara.Viņi lien balkonos,un lodzijas, protams tur ari pietaisa, pa naktim nedod gulet, ipaši ap 4 rita, nevar atvert logus, jo tieši naktī tur lidinas putnubars- kliedz un kaujas,var but dala teritoriju. Agrak viņu tik daudz nebija, vai tiešam nevar neko darit lai nepieļaut tik strauju putnu savairošanu. Es neesmu pret putniem, bet nu tiešam tas jau nav normali ka viņas tik daudz savairojas tik isa laika.

rrr , 2015-07-17 11:40:37

drīz jau bērneļus izvadās un būs klusāk! Zinu,ka citās valstīs kaiju populāciju mazina, salasot olas - neļauj izšķilties jaunām kaijām, jo viņas atgriežas dzimtajās vietās. Pie mums laikam tas tiek uzskatīts par neiespējamu!

Anete , 2015-07-17 11:57:04

Tantes viņas baro,jāsoda barotāji!

kaija , 2015-07-17 13:44:26

Kaiju apkarošana nebija ienākusi prātā, bet pēdējā laikā tiešām šos putnus ļoti var just. Ķērc pat naktī, gulēt tiešām traucē. Nav kāds kaiju precību vai jauno putnēnu šķilšanās laiks?

x , 2015-07-17 13:48:31

--> x
:)) kaijas paspējušas i apprecēties, i izšķirties, bet "mazo putnēnu šķilšanās" rezultāts jau brīvi pats lido un pats māk arī baroties.. tikai mammas vēl domā, ka tādu "mazo putnēnu" vēl var aiznest vārna vai apklātklīstošie kaķi, tāpēc arī ķērc..
bet par to ķērkšanu piekrītu - dažkārt jūtos kā pie jūras.. bet kad tu izej ārā un tāds makans behemots tieši virs galvas pārlaižas un nodiršas, teju teju virsū, tad gan uz jokiem prāts nenesas.. mašīnu ar nav vērts mazgāt - tikko nomazgā, tā kaijas no aš visām pusēm apstrādā..

čība , 2015-07-17 15:57:54

es reizi dienā mazgāju i balkonu, i mašīnu; man viss ir labi

apkopēja , 2015-07-17 16:01:00

Tagad zināšu ka kaijas daudz domā!

>čība , 2015-07-17 17:20:50

kādreiz ar karbīdu viņas spridzināja

pļura , 2015-07-17 18:14:24

man netraucē

he , 2015-07-17 21:25:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet