Karstais ūdens
Kaut kā stulbi sanāk - karstā ūdens nav, bet par patērēto ūdeni no karstā ūdens krāna jāmaksā būs tāpat pēc karstā tarifa. Mālkalnei "Varka"???
Tā ir Ogre madaam
Aizgriez karstā ūdens krānu pirms izlietnes (vai kā tamlīdzīga), lai pa krānu ūdens, kam jābūt karstajam, netek
jaiesudz atbildigas iestades eiropas tiesa, un bus rezultats.
kam tev vispār ūdens mājās,līdz upei nav tālu jāiet tak
Es jau nevarēju saprast,kā tas nākas, ka Ogrē dažās mājās pa nakti atslēdz karsto ūdeni. Bet rēķins tāpat liels. Baigā ekonomija. Sāku apsvērt domu par boileri un no karstā ūdens vispār atteikties.
kas te? glupo saiets? Ja auksts ūdens, tad netecini pa to krānu! Tecini tikai pa auksto krānu? Nesaprotu, ko tu maksāsi, ja pa karstā ūdens krānu netecini un skaitītājs stāv uz vietas? A?
Vai tad tā arī var?
Nu gan atrada problēmu kur tas nav, prieks kam lietot karsto ūdeni, ja tā nav? Aljo garāž
Daaaa, gudrīši - pa karsto trubu nāk pāris grādus siltaks ūdens, nekā pa auksto un ejot dušā es labāk tecinu auksto ūdeni pa karsto trubu, nekā ledaino. Es par principu - tad, lai pa abiem tek vienādas temp. ūdens, lai nav kārdinājums grizt silto vaļā.
.
te jau runa bija par to, ka vispār nav karstais ūdens (profilakse, utt.). nu - kad ir vienkārši kaut kādās stundās samazināta k.ūd. temperatūra, tad es pielāgojos mazgāties laikā kad ir normāli karsts ūdens.
Pa siltā ūdens temperatūru nekad neesmu iestājies, plus vēl ja 5os no rīta vēlies iet nomazgāties, tad tas nav iespējams. Galu galā maksāju par silto ūdeni pēc paterētā, tātad vēlos saņemt kvalitatīvu pakalpojumu, tas ir, siltu ūdeni no siltā krāna.
karstā ūdens temperatūru nosaka mājas iedzīvotāji kopā ar mājas vecāko, nav uzspiesta lieta....
Kāpēc šodien nav karstais ūdens? Jau ir 29.05. Bija rakstīts ka nebūs līdz 28.05
Nē, šodien ir 28.05., bet ūdenim jau plkst 12 bija jābūt, vēl nav.
mūsu mājā vispār bija rakstīts, ka nebūs no 25.05-12.06
Tie kas domā par elektroboileri, lai padomā 2x. Elektroenerģijas cena MWh ir divreiz lielāka nekā siltumapgādes MWh cena+ čakars ar boileri
Nemākat uzvārīt katlā ūdeni uz plīts , kad ir atslēgts karstais ūdens??? Siltumnīcā esat auguši vai kā ?
Nu jebkurā variantā boileris sanāk lētāk, kā te tā trakā karstā ūdens uzsildīšana.
Un ja naktī es vēlos nomazgāties un automātiski atgriežu karstā ūdens krānu? Es tad maksāju par auksto ūdeni kā par karstā ūdens cenu.
nu, ja es nejauši pazaudēju maku, tad man pašai par to jācieš!
To maku tā regulāri nozaudē un ciet?
Atradusi(is) salīdzinājumu ar karstā ūsens cirkulāciju nakts stundās.:DDD
muļķis ari maku var bieži zaudēt, muļķis arī ūdeni griež vaļā, nepataustot auksto cauruli!
Nu es pirms došanās dušā parasti karstā ūdens trubas netaustu,jo man šķiet tikai loģiski,ka pa karstā ūdens krānu tek karstais ūdens un pa aukstā-aukstais. Un man nešķiet normāli,ja karstā ūdens nav vēlu vakaros un naktī,jo ir reizes,kad tieši naktī vai vēlu vakaros vajag nomazgāties. Cilvēkiem ir vakara maiņas, veselības problēmas, galubeigās sievietēm fizioloģiskās dienas,kas ne vienmēr sākas dienā, zīdainīši, kuri mēdz kakāt un čurāt arī naktīs un vajag to dibenu nomazgāt.