Jurists

Sveiki.Gribēju uzzināt,vai Ogre kaut kur pieņem bezmaksas jurists???

Valentīna , 2015-05-01 14:31:54

Bez maksas ir tik siers peļu slazdā :) Būtiski kādā jautājumā , no tā ar atkarīga cena. Ir jautājumi kur tik daudz specālstu ka cena nebūs nekas , ir jautājumi kur bez maksas būs tikai pilnīgi bezvērtīgs Bla Bla Bla

Lunis , 2015-05-01 15:16:25

To Lunis:Man vajag konsultāciju par alimentu piedzīšanu un nokārtošanu.

Valentīna , 2015-05-02 12:53:59

Tur točna "Bezmaksas" tās ir tik biežas lietas šos momentus pat Bāriņtiesas tantuki zinās izklāstīt. Bez tiesas tas diez vai sanāks ja nevēlas pats.

Īstenībā Latvija unikāla valsts , šeit alimentus un uzturlīdzekļus var NO JUMS piedzīt arī cilvēki, kurus jūs nekad neesat sastapis, piemēram, bioloģiskais tēvs vai māte. Kā tas gadījās ar eks. prezidentu Zatleru kad no šā uzturlīdzekļus-alimentus piedzina vēl agrā bērnībā ģimeni pametušais tēvs :) Šai kontekstā jāņem vērā ne tikai JŪS bet arī NO JUMS var pretendēt uz uzturlīdzekļiem. Daudzas atriebes kāras māmiņas dēļ tīrās sīknaudas rada nopietnas problēmas apdraudējumus saviem bērniem turpmākā dzīvē "Juridiski sasaistot" viņus ar cilvēkiem, par kuriem iespējams labāk vispār būtu nezināt. Kļūs jūsu bērns reiz par mega zvaigzni vai milzu kapitāla īpašnieku un PĒKŠŅI viņam pilnīgi likumīgi uzradīsies "Uzturamais papiņš", kuru šams nekad nebūs redzējis. VAI vēl jautrāk, papiņš būs sataisījis milzu parādus, kurus LOĢISKI un likumīgi mēģinās piedzīt no tuvākajiem radiniekiem un kurš mums tur tuvākais radinieks , AAA reku alimenti maksāti tātad bērns kuru vairums tiesu atzīs par ģimenes locekli tātad MAKSĀ ragā ! :):) Nu ja nevēlas maksāt un nemaksā , varbūt prātīgāk par tādu vispār aizmirst , labāk JA NAV tad nav.

Lunis , 2015-05-02 14:01:19

Jā,Lunim, kuru es visu uzskatiju par pajoliņu, ir tīra patiesība !!!

alimentčiks , 2015-05-02 17:06:35

www.jpa.gov.lv var apskatīties, kādos gadījumos tiek piešķirta valsts apmaksāta juridiskā palīdzība. Tur ir arī saraksts ar valsts apmaksātās juridiskās palīdzības sniedzējiem. Galvenais nosacījums - persona ir maznodrošināta vai trūcīga, ko apstiprina attiecīga izziņa. Rakstot iesniegumu par palīdzības piešķiršanu var norādīt, ka vēlas saņemt palīdzību tuvāk dzīves vietai, t.i.Ogrē.

Valentīnai , 2015-05-05 12:58:20

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet