Ogres rajona basketbols.
Vēlos ar Jūsu palīdzību noskaidrot, pareizāk sakot precizēt,Ogres rajona 2014./2015.g., basketbola turnīra organizatorus? Kas atbil par šī turnīra norisi,kārtību, tiesnešiem? Kā pārraudzībā šis turnīrs?
Inesīt tas taču ir sports nevis kaut kāda tusēšanā -saproti vai nē
Pilnīgi piekrītu,ka sports , līdz ar to jeb kurā sportā turnīru organizēšanā ir atbildīgās personas. Lūk par saprašnu var daudz diskutēt......saproti vai nē?
Kāda zoss ,kura kaut ko grib zināt bet to visu var redzēt tepat pskaties pa kreisi un izlasi,un nemeklē kašķi
Zoss esi Tu, Aprobežota, es uzdevu publisku jautājumu, cilvēkiem ne zosīm a kašķis būs pēc tam.
Ups laba tēma,kas ir jūtās kādam aizskārums , TĀDAI
Ups laba tēma,kas ir jūtās kādam aizskārums , TĀDAI
Pēc vakardienas spēles, hm es arī gribētu zināt. Inse
Tāda turnīra nemaz nav,
Precizējums 100-tam Atvainojos, Ogres čempionāts
100 tam- Pilns nosaukums Ores čepionāta turnīrs
Nu nezinu... Ja nu tu gadījumā interesējies par Ogres novada atklāto čempionātu, tad vakar viena spēle bija:
http://basket.lv/lbl1/show-game?game_id=3059887&season_id=90059
to 100 tam . Es zinu ,ka bija, tagad noris fināli, bet kas to organizē, atbildīgās personas zini? Uzvārdus, kas pārstā Vai tikai Ilga Neimane , vai vēl kāds?
Tur izcēlās tiesnesis ar skolas direktori, vēlos rakstīt pretenziju, tāpēc gribi zināt kas stāv augstāk
Tu neesi viena vai viens no tiem?
Tu vari rakstīt tikai policijai.
Sasmējos!!!!!Toč Losbergs
Jā,,,šis portāls nav tam domās, es uzdevu vienkāršu jautājumu, precizēšanai. A te....Njā
Ja tu neesi spēlētājs, treneris vai komandas pārstāvis, bet tā arī izskatās, tad kādā sakarā turnīra rīkotājiem jālasa tavas pretenzijas? Tā kā tikai policija, beztabu vai tiesībsargs...
pretenziju par šādu cilvēku rīcību nav obligāti jāraksta policijai, vai beztabu, vai, par šādām lietām var arī rakstīt Sporta federācijai, sporta organizācijai, domei utt., Šobrīd nav svarīgi kam.... Visi Ogre nez kāpēc uzskata ka Bez tabu ir dievs
Tu esi uz pareizā ceļa! Es jau arī tev tikai to mēģinu ieskaidrot, ka tu vari rakstīt, kam gribi, bet čempionāta rīkotājiem vari nerakstīt...