skaitītāji
Uz kādu e-pastu var nosūtīt dzīvokļa ūdens skaitītāju rādījumus?
kegumastars@kegumastars.lv
Ogres namsaimnieka skaitītājus kā nosūtīt?
http://www.ogresnamsaimnieks.lv/klientu_serviss
Jaunā sistēma nedarbojas normāli. Agrāk varēja rādītājus ievadīt arī ar pāris dienu kavēšanos, tagad - ej, kad gribi, mani rādītāji jau esot ievadīti, lai gan viens jau trešo mēnesi ir uz nullēm. Tas ir cilvēku ērtībai paredzēts?
Jautājums - kāpēc man jāatgriežas pie izgriezumu mešanas pastakstītē, ja pāris gadus normāli lietoju bez problēmām veco ūdens skaitītāju reģistrēšanas sistēmu?!
jaunā sistēma ir 1 kursa studenta 1 vakara darba līmenī ...
Fūū, izrādās, ka ne tikai man šī problēma... Ogres Namsaimnieks ziņoja, ka skaitītāju rādītājus var nodot līdz 04.04., bet jau 02.04 vakarā sistēma neko neņēma pretī.
Galvenais, ka fotokonkursi notiek bez problēmām :D
Sapulcē teica,ka var nosūtīt uz šo e-pastu [KURŠ NEDARBOJAS] ,kā arī vēl jāiemet mājas sētnieka pastkastītē zīmīte ,ka radījumi nosūtīti elektroniski, tad arī pasakiet,lai netērē laiku un nebojā nervus ,metiet rādījumu lapiņas kastītē.Priekš kam vajadzēja sapulces laikā to bildēšanu?Naudu nav kur likt?
Kur loģika - mest pastkastītē zīmīti, ka rādījumi nosūtīti elektroniski? Naimsaimniekā elektroniskie sakari nedarbojas? Tad jau vienkāršāk iemest tos rādījumus kastē. Laikā, kad viss tiek vienkāršots un pilnveidots, te kaut kāds regress.
Namsaimnieks izveidoja mājas lapu, lai būtu kur vienas personas bildes likt, bet jūs te bāžaties ar saviem skaitītāju rādījumiem. Normālās iestādēs ir normālas mājas lapas, bet namsaimniekā studentu mājas darbs.