Kūpinātas zivis
Sveiki! Vai kāds/a var padalīties informācijā, kurās dienās un cikos pie Jaunogres Elvi tirgo kūpinātas zivis? Un cik bieži? Vienreiz redzēju, bet nepiefiksēju ne dienu, ne laiku.. :(
Varbūt esat pirkuši - kā garšo un kādas cenas?
Pie Elvja Mālkalnes prospektā - šķiet, ka katru piektdienu, pie centra Elvja - katru trešdienu. Zivis garšīgas, pērku bieži.
Jā, par darba laiku: zinu, ka pie centra Elvja tirgojas līdz kādiem 17:30-18:00
Man arī ļoti garšo šis zivtiņas.
Tās kūpinātās ir Jura zivis. Piektdienās ir visu darba laiku, līdz 19. Ir laba kvalitāte, cenas nav zemas, bet adekvātas tādām zivīm.
ka jau ogre , cenas vienkarsi sausmigas , lai tie tirgoni vinas ed pasi. saimas deputati varbut var kadus lidzeklus sponsoter no savam algam , kuras veidojam mes , ar saviem drakoniskajiem latvijas nodokliem.
ui, paldies jums visiem par noderīgo informāciju! man ļoti garšo zivis. agrāk bija iespēja iegādāties no lapmežciema. tagad vairs nesanāk. veikala kūpinātās zivis neuzrunā. tāpēc priecīga biju, ieraudzījusi zivis pie elvi.. tik priecīga, ka pat nepadomāju noskaidrot, kā un kad viņš tirgojas :)
PALDIES!
Pie ELVI zivis ir labas un garšīgas, bet Jaunogres tirgū (sestdienās) nav tā augstākā kvalitāte.
Smejaties , visām zivīm kuras tirgo Pierīgā cenas ir baisas un kvaliztāte zema . Pirms kāda laika biju Liepājā tirgū ieklīdis tur cenas zivīm 3-5x zemāks! Bet kvaliatēte super http://kurzeme.com/details.php?image_id=2532
Luni, droši maršē uz Liepāju pēc zivīm. Es pirkšu šeit, man tuvāk un kavalitāte mani apmierina.
3-5 vai 1.3-1.5x zemākas?
Esmu izgaršojis visu ciemu zivis,bet Jurim ir viss garšīgākās,un cena protams atbilstoši. Novēlu tikai noturēt šo kvalitāti.
Vēlreiz paldies! Šodien iegādājos Jura zivtiņas. LABAS! cena gan paliela, taču atbilstoša, kā teica Pircējs. tās, ko šodien ēdu es, bija labākas, nekā lapmežciema vai klapkalnciema, ko regulāri iegādājos iepriekš.
tā ka paldies Jurim, kas rūpējas arī par ogrēniešu vēderpriekiem!
>>Lunis , 2015-03-13 09:20:14 : Kad Liepājā bija 6Eur tad Rīgā tas pats maksāja 17Eur /Kg un augstāk.
Jā smukas reņģes Liepājā maksāja 1-1.20Eur Rīgā 2.40 un augstāk
Mēs paši kūpinām :)
http://www.zagata.lv/partika_zs/zivis/jurisvilcans