Kanalizāciju vāki
Man liekas, te nesen bija tēma par šausmīgajiem kanalizāciju vākiem uz Brīvības ielas, bet tagad nevarēju atraast.
Vai šajā lietā kaut kas ir pavirzījies uz priekšu? Mani šausmīgi tracina tā bedre uz līkuma pie rajona padomes (braucot Tīnūžu virzienā to nevar nepamanīt) - vai to kaut kad ir plānots sataisīt?
Man tā bedre arī kaitina, bet var apbraukt. Bet labāk viņa lai peliek, jo ir nācies iet ar kājām pār to gājēju pāreju pie Rajona padomes (daudz paziņām arī sanāk), tur nesās nenormāli tās mašīnas, kaucošie, tur kaut kas atbildīgajām institūcijā jādomā. Tā bedre iespēams kaut ko nedaudz piebremzē. Jo ja normāļi brauc to vāķu var apbraukt pa abām pusēm.
Ogrenets varētu tur uzzināt no domes, vai kas par to atbild, ko darīt ar to nelabo krustojumu un to pāreju, viņa nepavisam nav droša. Mašīnas ātri brauc, un līkums nepārredzams, un gājēju pāreja kur cilvēki. Būtu labi ja Jus varētu kādam uzjautāt par šo lietu, kādi risinājumi.
Es arī pievienojos X, tā ir, ka mašīnas tā ātri brauc un tu domā - paspēsi, vai nepaspēsi - man šķiet tur varētu būt"guļošais policists"Ogrenet'' lūdzu noskaidrojiet.
redz, iznāca cita tēma - bet tās vāku vietas ir"labās", caurumi, kalni.
Nezinu, kā nosaukt bedri bez vāka pie Amatniecības vidusskolas. T.i. skatoties uz skolas galveno ieeju, pa labi - ēkas labajā pusē, iepretim sānu durvīm, mazā uzkalniņā. Starp zaļojošiem kokiem, celiņa malā. Cilvēka augumā. Vēl vairāk - kad nodos blakus uzcelto(-ās) māju(-as) septembrī, bez manis tur noteikti vēl kāds iekritīs, garantēju!!! Kam par to jāatbild?