Aptieka
Kas noticis ar aptieku Mālaklnes prosp, pretim Elvim?
Kur pazudušas visas foršās meitenes?
Tagad tāda nelaipna fūrija un zellis bez emocijām....
Gramatika pieklibo. Jūs tur parunāties gājāt?
Laba aptieka ir blakus BETAI! Un farmaceites super
beidzot nav tās blondās nelaipnās pārdeveejas,riebās iet uz to aptieku,jo delj viņas 4 vadītājas aizgāja,čuska cilvēka izskatā!tur bija īsts čusku midzenis!!!
tādā iestādē tiešām jāmāk parunāties ar klientiem, nevis izrādīt savu īgnumu un pārākumu.
tā laikam jaunā vadītāja.
jā, es turpmāk iešu uz to pie betas
Ogrē jau ir vēl 8 aptiekas,tā kā izvēle liela,nāksies meklēt citu aptieku,jo Mālkalnes vadītāja ir tiešām fūrīja un kadru mainība droši vien turpināsies.
tur jau tā lieta,ka beidzot aptiekas saimniece saprata,kura ir tā fūrija,kuras dēļ aizgājušas daudz labas aptiekas vadītājas,jo tāds vampīrs gadiem tur bija ieperinājies.
Kāda tur saimniece?Tā taču parastā ķēdes aptieka,kam saimnieki Rīgā.
Tur vienmēr ir bijusi nirgāšanās par slimiem un nabagiem
Varbūt neesat pamanījuši, ka nu jau labu laiciņu aptieka pretī Elvim nav Mana aptieka, bet mainījusi nosaukumu uz Mēness aptieku. Divas farmaceites jau pirms tam aizgāja uz aptieku jaunajā Rimi. Palika jaunā farmaceite, ar gaišiem matiem, tāda jauka un sirsnīga, jo ap Jaungadau vai īsi pirms nomainījās aptiekai saimnieki.Lūk tā.
Ar aptieku blakus Betai uzmanīgi,skatieties uzreiz derīguma termiņus zālēm. Bērnam inhalējamās zāles,kuras pietiktu ilgam laikam,nācās nodot utilizācijai,jo izrādijās,ka līdz derīguma termiņa beigām bija palikuši pāris mēneši,tāpat iegrābos ar vitamīniem,knapi paspējām izlietot.Tagad uzreiz pārbaudu pie kases.
Tur tagad ir Mēness aptieka un arī citas aptiekas pārpērk. Tur maksā mazas algas un čakarē personālu, tapēc neviens sevi cienošs farmaciets tur nevēlas strādāt.
Es gan varu teikt tik to labāko.Vienmēr laipni esmu tikusi apkalpota.Paldies farmaceitēm!Īpaši gados jaunākajai meitenei.Izturību darbā!
Validols un ...,,, jus laikam tas abizotas vaditajas kuram nacas aiziet prom.Nabadzites jums laikam slikti.Bija divas vaditajas kuras aizgaja,ne
jau cetras.Vienai no tam bija maza sajega no medikamentiem.Latviski maz ko saprata.Otra biezi gribeja pardot dargako medikamentu nevis ko es prasiju.Man prieks ka jus esat prom.Zel ka Meness Aptiekas vadibaj tadi briesmigi kadri,kur jus vinus nemat?Man vecam cilvekam bus jaizvelas cita aptieka.