Nekam nevajadzīgi auto!

Vai Ogrenet varētu noskaidrot un pastāstīt ko darīt ar tiem auto kuri stāv pie daudzstāvmājām un netiek ilgstoši kustināt (daļēji traucē un aizņem vietu)! Varbūt paņemt un aizvilkt kaut kur prom? Auto saimniekiem tāpat nerūp savs auto!

Gatis , 2007-06-25 14:34:18

Par šo jautājumu Ogres novada domes apspriedēs par ielām un ceļiem ir spriests vairākkārt vēl tad, tad izpildldirektors bija A.Vilnītis. Spriešana beidzās ar to, ka pašvaldības policijai tika uzdots izstrādāt saistošos noteikumus, kas reglamentētu kārtību pamestu auto evakuācijas gadijumos, tas ir, pašvaldības policijai būtu tiesības tos evakuēt, bet izdevumus segtu īpašnieks. Painteresēsimies, cik tālu ir šis process. Pašvaldības policijas priekšnieks M.Preimanis toreiz skaidroja, ka ar evakuāciju var rasties problēmas, jo pamesti auto ir privātīpašums, tādēļ noteikumos jābūt paredzētām visām niansēm.

Ogrenet , 2007-06-25 14:48:48

Pašvaldības policijas priekšnieks M.Preimanis sacīja, ka noteikumi par auto evakuāciju vēl tiek izstrādāti, par pamatu ņemot MK noteikumus par auto evakuāciju. Viņš nevarēja pateikt, kad tie varētu būt gatavi, jo policijai ir ļoti daudz citu darbu. M.Preimanis aicina iedzīvotājus būt aktīvākiem un pašiem runāt ar pamesto auto īpašniekiem - sētnieki, māju iedzīvotāji parasti zina, kam pieder auto. M.Preimanis teica, ka visi visu pieraduši gaidīt no policijas, bet šādos gadījumos arī paši iedzīvotāji var ko darīt lietas labā.

Ogrenet , 2007-06-25 15:31:41

Paldies,par informåciju!

Gatis , 2007-06-25 22:20:55

...,vajadzės pielikt uguni! :(

bebrs , 2007-06-26 10:34:12

Pie mūsu mājas savas automašīnas novieto no blakus mājām (lai gan viņiem ir sava autostāvvieta kura ne vienmēr ir pilna), attiecīgi rodas situācija ka mūsu mājas iedzīvotājiem nav kur novietot savas automašīnas. Tajā pat laikā ir tādas automašīnas kuras vispār vairs nekustas no savas vietas. Es pat būtu ar mieru par savu stāvvietu maksāt, bet vismaz es ziņu, ka atbraucot no darba man tā nebūs jānovieto 3 mājas tālāk. Tas būtu pat izdevīgi Domei, nāktu nauda, nu protams , lai tā cena nebūtu līdzvērtīga cenai autostāvvietā bet 2-5 Ls mēnesī būtu pieņemami. Attiecīgi nelietojamo automašīnu īpašnieki būtu ieinteresēti atbrīvot savu stāvvietu, lai nebūtu jāmaksā lieka naudiņa.

autobraucējs(a) , 2007-06-26 14:34:02

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet