Torte
Sveiki! Vai lidojot uz Oslo es varētu rokas bagāžā pārvest torti Cielaviņa? Ceļotāji, lūdzu, pasakiet!
bet protams
diez vai, ja nu vienīgi bagāžā. neesmu redzējusi, ka kāds kādreiz rokas bagāžā pārvestu ko vairāk par sviestmaizēm personīgai lietošanai (vai bērnu speciālo pārtiku) pārlidojuma laikā.
katrā ziņā iepriekš palasi:
http://www.riga-airport.com/lv/main/pasazieriem/noderiga-informacija/aviocelosana-eiropas-savieniba/precu-un-skaidras-naudas-parvietosana
vai piezvani.
Domāju, ka tas stipri atkarīgs arī no konkrētās lidsabiedrības, jo katrai tomēr ir savi nosacījumi. tas jau pie kontroles izpaužas. Rynairā, piemēram, viņi attina vaļā pat sviestmaizes, lai pārliecinātos, kas iekšā. Uzbekistan vispār nepieminēsim - atņēma gan šķiltavas, gan sērkociņus. Air baltic savukārt liek izmest skuvekļus, ko nedara neviena cita lidsabiedrība, kuras kontroli esam savā mūžā izgājuši..
Velti ceriet. Pat bērnu pārtiku var likt izmest. Neiesaku lieki tērēties. Labāk zvaniet uz laimu un jautājiet. Varbūt var noorganizēt tax free zonā jums speciālu sūtījumu, ja viņiem ir savs veikals tajā zonā.
Nezinu, nezinu. bet es esmu vedusi gan žāvētu vistu ietītu plēvē, gan desas, konfektes. Tas varbūt no kompānijas atkarīgs.
kaa gan lidsabedriiba var zinaat kas tev rokas bagaazhaa?! ja reixz esi shkjeersojis droshiibas paarbaudi tad visi vaarti valjaa
esu ar Rayanar vairaakas reizes vedusi -pat pati cepu piiragus ,galcenais lai labi iesainjots ,varbuut man vienkarshi laimeejies,bet braucu biezhi,
Es arī tieši uz Oslo vedu torti Cielaviņa. Arī raustījos, bet lidojot ar 2 lidmašīnam nevienam mana torte neinteresēja.
Lidmašīna liekas bija Norwegian kompānijas.
esmu vedusi gan uz Oslo, gan uz Vīni un ne tikai torti. Kāruma sieriņus, maizi, žāvētu gaļu no tirgus un neviens pat nejautāja neko.
Laikam čība lidojusi tikai pa savu dzīvokli, ja raksta tādu sviestu. Drošības kontrolē neviens pat nenojauš kur lidojat un ar ko :)
Paldies jums, mēģināšu.
ar Rayanar rokas bagāžā esu vedusi dažādus kūpinājumus un nekādu problēmu nebija.