autoskolas Ogrē
Labvakar ,Ogrēnieši un citi viesi ;) Lūgums padalīties pieredzē par mācībām Ogres autoskolās.Cenām,instruktoriem,atmosfēru un citām svarīgām lietām braukšanas mākslas apgūšanā.Paldies!
Tikai ne pie zaglīgā, melīgā un uzpītīgā Edgara Branduļa Respektā. Visus sadzīs savā mazā gaģušņikā Upes prospektā, pusei tikai pietiks vieta telpā, pārējie kā lopu vagonā sagrūzti sēdēs pa malām bez galdiem. Kā instruktors, īstākais naudas kāsējs, gribat gadu marinēties un netikt pie tiesībām, droši, nāciet, respektablā autoskola Respekts Jūs gaidīs savā vienistabas dzīvoklītī. Ar visu vannu. :D
Ne velti viņa skabūzi regulāri apciemo CSDD ar savām pārbaudēm, tā lieta nav tīra!
Respektuarī es neiesaku. Neprotu tik skaisti rakstīt kā Respektablitāte, bet neejiet, ja negribat gadu braukāt uz braukšanām un neko neiemācīties, beigās nomainīt instruktoru un nokārtot visu 2 nedēļās. Likās, ka Edgars baigi foršs instruktors, bet īstenībā tik naudu kāsa. Braucu es nu ne kā dievs, bet normāli, netieku pie exiem un netieku. Nomainīju instruktoru, pārmācija mani braukt, 2 ned.laikā pie Rīgas instruktora amats rokās un tiesības kabatā ar pirmo reizi.
Kursa biedriem ar instruktoru Aivaru negatīva pieredze.
Paldies.Šo skolu izsvītroju.Kā ir ar TĪĢERI?