Salūts Pārogrē katru vakaru

Pārogrē Daugavas pusē šosejai, kopš atvēries pirotehnikas veikals, petardes un salūti tiek šaudīti uz visām pusēm katru vakaru, tiklīdz iestājas tumsa. Tie ir gan pusaudži, gan plānprātīgi biezie vecāki, un būtu labi, ja pašvaldības policija biežāk veiktu apgaitu šī pirotehnikas veikala apkārtnē, jo regulāri tiek tracināti gan apkārtējie iedzīvotāji, gan mājdzīvnieki, un noteikti tiek pārsniegts arī pieļaujamais trokšņu līmenis.

Ādolfs , 2014-12-23 03:44:48

piekrītu

iedzivotaji , 2014-12-23 10:59:51

vienmer atrodas kuram kaut kas nepatik,tas ir latviesu natura,priecajies,ka ir tads veikals.

ogreniesi , 2014-12-23 13:08:41

par ko priecāties? to veikalu vajag aizklapēt, vietējā točka.

iedzivotaji , 2014-12-23 13:57:06

tas veikajs ir vajadzigs,arzemes petardes pardodas katra veikala,nav ko baidities,vienu laiku rakstija ka estrade troksnis un estrade nestrada,jus ari gribesiet lai nopirkt pirotehniku jabrauc Riga.

Aivars , 2014-12-23 17:16:27

Kā Tu, Aivar, vari tik pašpārliecināti apgalvot, ka tas veikals ir vajadzīgs un nav ko baidīties? Ja es nopirkšu petardi un šaušu uz Tevi, Tavu suni vai kaķi, Tev nebūs ko baidīties? Man kaimiņos dzīvo aptaurēts biezo bērns, kas šauj ar šīm petardēm manā sētā sunim, un šovakar nācās saukt policiju. Policija skaidri pateica, kas tie vecāki nav normāli, kas saviem bērniem atļauj šādas izklaides. Pagaidām es viņu pie rokas nepieķēru, bet ja pieķeršu, un to konstatēs arī policija, tad publiski paziņošu gan vārdu, uzvārdu, gan adresi, kur šis dzīvniekam pāri darītājs dzīvo. Turība dažus ir tik ļoti degradējusi, ka šķiet, tie pat nav pamanījuši, ka kriminālatbildība iestājas arī par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Aivaram , 2014-12-23 21:47:42

Nu ko tu stulbam padarīsi? Izskatās, ka jūs tur visi vienādi...

? , 2014-12-23 22:15:00

Ka kādu šie komentāri aizskar! Varbūt tas liks turpmāk aizdomāties, pirms šaudīties, kur vien ienāk prātā.

Patīkami , 2014-12-23 22:40:46

Izrādās, ka ir arī attiecīgi pirotehnikas lietošanas noteikumi, un to pārkāpšanas gadījumā (pat ja nav nodarīts nekāds kaitējums), sods ir līdz 200 eiro, tā kā nekaunīgākajiem šāvējiem būtu vērts ar šiem noteikumiem iepazīties.

Ja kas , 2014-12-23 23:32:03

Es arī dzīvoju majā blakus veikalam un salūta katru vakaru nav (diemžēl). Bet vienmēr jau ir cilveki kuriem viss traucē... viņiem traucē, ka bērni spēlejas rotaļu laukumos, viniem traucē solinie pie podjezdiem (Kurus protams likvideja) ... Labi, ka visi idiotus neņem pa pilnu...

hmm , 2014-12-24 17:12:08

lai izvairītos no nebūšanām, ierosinu adolfam savaakt parakstus par:
rimi sleegshanu, celshanas laikaa bija troksnis, tagad arii visu laiku staavlaukumaa cilveeki troksnjo
maximas sleegshanu - tas pats kas rimi, papildus veel jumta noteluudenji tek daugavaa
paartikas veikala, kursh atrodas adolfa rajonaa, sleegshanu, tur jaabuut dziivoklim, nevis veikalam. peec paartikas jaabrauc uz riigu.
dzelcelju arii pieprasiit sleegt - troksnjo nepaartrauktu un cilveeki netiek paari sliedeem.
benziintankus sleegt [ biistami tachu, benzins deg un benziintaku kases aparaati ir ljoti troksnjaini.
daugavpils shoseju ogres posmaa sleegt, uztasiit gaajeeju promenaadi. lai auto brauc apkaart vienalga pa kurieni.

shaadfi apkaarteejaa vide buus sakaartota, cilveekiem buus daudz briiva laika utt....

p.s. Adolf tu esi cirvis :D

cibiņš , 2014-12-24 17:23:19

Adolfs drosi vien ir apzvanijis visas iestades... sarakstijis 100 forumos... sazvanijis bez tabu utt vienigi pie kaimina noteikti nav aizgajis papljapat..jo noteikti Adolfs dzive baidas no savas enas

Ments , 2014-12-24 20:56:25

Pats tu podjezds...

kakas , 2014-12-24 22:55:28

Adolf-tu esi tas Hitlers?! Rosini aizliegt salūtu valstiskā līmenī,tad tev jāraksta iesniegums citā iestādē ? Kādēļ vajag atņemt prieku tūkstošiem bērnu un pieaugušo? Man ļoti patīk spridzināt,bet nekad-tā kā tu-nevienam nedraudu! Neviens normāls cilvēks tā nedara,bet ir izņēmumi,ir vecāki kas nerūpējas par savu un savu bērnu drošību!

beibe , 2014-12-24 23:26:36

Nevienam neliedzu priecāties un izšaut gaisā naudu, bet tāpēc nevajag ar savām izpriecām apgrūtināt citus. Ja kāds sevi komentāros ir atpazinis, jūtas apdraudēts par savu plānprātīgo izklaižu neirobežotu un nesodītu realizēšanu, un tam ir pārāk liela sazagta/izkrāpta $$$$$$$$$$ kaudze, kurai nav saskatāms racionāls pielietojums, to vari iebāzt sev pakaļā vai priekšā un pa virsu uzšaut petardi (varbūt tādējādi attaisnosi savu eksistenci), nevis šaut vai atļaut šaut saviem bērneļiem svešā dārzā jau divas nedēļas katru vakaru! Un, lai cik ļoti kādam nepatiktu tas, ko pateicu, es būtībā atkārtoju tikai to, kas ir tajos pašos pirotehnikas lietošanas noteikumos - ir visas iespējas šaut Daugavā, kādā pilsētas nomalē, nevis svešā īpašumā, pakļaujot riskam svešus cilvēkus vai mājdzīvniekus. Izlasiet lūdzu, apgaismojiet sevi uz svētkiem, tie noteikumi ir VUGD mājaslapā. Atvainojiet, ja esmu apgrūtinājis jūs ar savu viedokli, taču, spriežot pēc vairuma no atbildēm, tajās vērojamais intelekta līmenis liecina, ka man nav jēgas neproduktīvi šķiest laiku un ar kādu kaut ko runāt vai iet papļāpāt (par ko gan var runāt ar cilvēkiem līdzīgām būtnēm, kas domā, ka naudas esamība ļauj darīt visu, kas vien ienāk prātā un tā arī dara?) - priekš tā ir pašvaldības policija, kas Ogrē diemžēl nav savu uzdevumu augstumos, bet tāpēc jau ir visas iespējas viņiem nodrošināt darbu vai ikkatru vakaru.

Ādolfs , 2014-12-25 04:20:13

Ādofl es nesaprotu par ko tu cepies tagad aizej uz turieni un pasaki visu acis nevis te tagad vērp intrigas un aizmugaras visu dari. Es arī dzīvoju pie šī pirotehnikas veikala ļoti labi redzu no loga, man tik nezkapēc tas nemaz netraucē un lai šaudītos es ar nedzirdu reizi nedeļā ja uzlaiž kadu raķeti izmēģinajumam es neuzskatu ka tas būtu kautkas tik ļoti slikts un ja runa iet par mājdzīvniekiem tad manam četrkājainajam draugam ir vienalga viņa man pat pieiet pie loga un pastas kas tur ārā notiek. Taka es neuzskatu ka tas būtu kaut kāds krimināl noziegums. TĀKA ATSLĀBSTI VECĪT. Un ko tad tu darīsi jaunajā gada iebāzīsi ausīs tamponus sev un saviem mājdzivniekiem un ielīdīsiet visi skapī lai neredzetu un nedzirdētu. Vai nu dvj vāc parakstus kas par vai pret ej uz policiju vai vienalga kur, jo vini neko niezdaris, ja itsevišķi vikalam ir licence, jo ja nebūtu tā bode sen jau būtu cie. Tāka necel traci un sēdi mierīgs un svini svētkus.

mazulīte , 2014-12-25 11:48:37

Adolf, labaak pats sac domat kaa pelnit naudu, nejau skaties svesu cilveku makos!!!!

Viedoklis. , 2014-12-25 11:52:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet