melnais kakis...tagat hause

Cik vel ilgi stradas shitais pritonss..No piekdien vakara lidz svetdienai rita blakus majam var braukt kaut kur meza gulet..Tik skali muzika spele ka logi dreb,nav iespejams nakti pagulett..apdzerushies jauneshi pa nakti iet ara pipet,skali runa,cura zem logiem,un ne viena municipala nav...cik ilgi to bardaku ciest????

drons , 2014-11-02 23:07:10

dziivo uniitii?

vaards , 2014-11-03 09:20:23

Brauc dzīvot uz laukiem.
Jūs vilciens, kas dārd cauri Ogrei gan netraucē 7x nedēļā?. Un prečiniekiitsevišķi naktī.... Neliedziet cilvēkiem izklaidi...... labāk Hauzē, nekā trepjutelpās un uz ielas...

Skats no malas , 2014-11-03 09:42:04

Pašai atpūtas vietai jau nav vainas, problēma ir tās apmeklētāji. Totāli neaudzināti jaunieši un pat gluži pieauguši cilvēki. Dzīvojot centrā - pa ceļam no Ogres centra uz Mālkalnes masīvu - naktsmieru ļoti traucē naktīs aurojošie cilvēki. Kā var nesaprast, ka nakts klusumā pat citkārt nedzirdamie soļi kļūst dzirdami, bet tie kropļi vēl auro? Starp citu, pēdējo pāris gadu novērojums - ķērc un zviedz kā ķēves tieši meitenes. Šausmīgi "stilīgi" ir trijos naktī, dziedot pilnā rīklē, soļot pa pilsētu. Pilnīgi prasās pa muti sadot. Forši, ka Ogrē ir atpūtas vietas, tādām jābūt, bet nu pārāk daudz nekulturālu cilvēku, diemžēl. Vecāki, audziniet savus bērnus! Varbūt pēc dažiem gadiem, kad izaugs jaunā maiņa, tā būs tolerantāka pret citiem līdzcilvēkiem un pratīsies normāli uzvesties.

x , 2014-11-03 12:41:19

Tas hauzes radītais troksnis tiešām ir briesmīgs. Sākas piektdien, sestdien pusnaktī un beidzas 5.00 no rīta. Un palaikam vēl atbrauc kāda mašīna, kas dārdina mūziku tā, ka ne tikai logu stikli, bet mājas sienas dreb.

Yes , 2014-11-03 13:09:55

Bedzot tas tracis ir pārgājis uz otru pilsēta galu,jo BERMUDA`JAUNIEŠU APDZIRDĪŠANAS LAIKĀ nebija iespējams mierīgi gulēt Bērzu alejā Lapu ielā Ceriņu ielā Mālkalnes pr. Meža pr

J1acieš , 2014-11-03 14:03:55

Ak dievs,visi tik pareizi,ka bail paliek....

Man 40 , 2014-11-03 20:55:57

Nu miskaste tā hauze ir... Fakts grūti apstrīdams..

dulburs , 2014-11-03 20:59:14

Kad to visu palasa, rodas līdzjutība pret nabaga ogrēniešiem, kas naktī nevar gulēt. Un reizē jautājums: ko dara Ogres pašvaldības policija? Ja neko, lai atbrauc pieredzes apmaiņā uz Ikšķili. Ātri uzzinās, kā tādus nakts bļaustekļus (un ne tikai viņus) pie kārtības saukt. Ikšķilē jūt, ka pašvaldības policija strādā, nevis tikai algu saņem.

no Ikšķiles , 2014-11-03 22:43:28

Nav runa par pareizumu. Dzīvojot centrā - tieši pa ceļam uz Mālkalnes masīvu, troksnis naktīs ir tiešām neciešams. Nav jau tā, ka viens bauris aiziet gar logiem. Kā kustība sākas no pusnakts vienā virzienā, tā līdz rīta gaismai, kad dodas atpakaļ - brēc, zviedz, ķērc, "dzied", lamājas, kaujās, dauza pudeles, demolē visu, kas pa rokai - sākot no ceļazīmēm. Arī man 40 un ziniet, fiziski neizturamas ir negulētas naktis. Lai gan tā visa mierīgi varētu nebūt, ja cilvēki vienkārši prastu normāli uzvesties.

to Man 40 , 2014-11-04 13:15:06

Es arī dzīvoju netālu no Hauzes,ziemā logi ciet,neko nedzirdu,bet vasarā nekā sevišķa-jaunieši pabļaustās.Mani bērni arī apmeklē šo klubu,esmu priecīga,ka tuvu mājām,nav nekur jābrauc.Tas,ka dažiem jauniešiem uzvedības kultūra pieklibo nav Hauzes vaina manuprāt.

Man 40 , 2014-11-04 17:53:49

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet